• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar işde batuhan annesiyle işde

1732.jpg

1740.jpg

ya saat 13.00 olmuş buluşma ama ben kendimi 15.30 göre ayarlamışdm şimdi nasıl ışınlanacağım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sen ışınlanmaya bak biz seni bekleriz...sositososito...

esasında şöyle hepimizin gelebileceği bir yerde buluşsak ne güzel olur...hatta mart ayında bebeklerin ortak ilk yaşgünlerini yapalım...15 mart olur ayın tam ortası... biyerde mamalar yer bebekleri tanıştırırız...zemuszemus

sen ışınlanmaya bak biz seni bekleriz...sositososito...

esasında şöyle hepimizin gelebileceği bir yerde buluşsak ne güzel olur...hatta mart ayında bebeklerin ortak ilk yaşgünlerini yapalım...15 mart olur ayın tam ortası... biyerde mamalar yer bebekleri tanıştırırız...zemuszemus
valla harika olurr bebeleri fotoğrafda sevmek yerine yakından sevmek çok büyük zevk verir bana hemde arkadaşlarımı görmek
iş hayatına erkenden atlamış batucum...kaydirigubbakcemile3
valla aynen öle oldu 2. kez gedi yanıma müdürüm haftayada getirelim esma diyo canıma minnet benim

canım batuşum nasıl da güzel gülmüş öyle opuyorumnanaktan
ya keşke bende gelebilsem :çok üzgünüm:
ahu haklısın bu iki cadı mahvetti bizi hala ayağında sallıyosun dimi sen?

mrb kızlar çok sık yazamıyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri maşaallah batuhana işadamı olmuş yirim onu:nazar:
geçmişi okuyamadım.kızlar ecrin 2 gündür gece sürekli uyanıyor gözlerim acıyor uykusuzluktan acaba muhallebimi yoksa gecemamasımı versem bende karar veremedim. daha 5.ayı doldurmadık erkenmi acaba...

selaammm kizlaarrr yaw kimse yok nerdesiniz loo :) ben ve kizim iyiyiz ama artik geceleri uyanmaya basladik cabuk acikiyor benim cadi ben de geceleri 2 numara vermeye basladim dun gece ilk kez verdim ise yaradi sanirim gece 10 da verdim sabah 7 de kalkti ek gidaya 6. ayda gecmemizi onerdi dr ama yediklerinizden tadttirin dedi gecen hafta kzim hic kilo almamis pazartesi yine bakicaz gecen hafta 6.350 66 cm di. su anda nile arkadasim bakiyor ekimde gidicek nasil guvenipte bakiciya vericem bilmiyorum. Asliimm umarim senin bakici gibi biride bana denk gelir bu arada nerelerdesin neler yaptin Ada nasil yarin senle fotolarimizi face e koycam cok guzeller :)) hepinizi opuyorum kocaman
MELEK ve RAPUNZELIN annesi face teki yorumlariniz icin tesekkurler :)) opuldunuz:)

ezgim hoşgeldin canım a.s.

bugun butun herkez buluşmada ist buluşması var aslıya özel canım herkez orda canım ee nasıl gidiyor iş güç :)

mrb kızlar çok sık yazamıyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri maşaallah batuhana işadamı olmuş yirim onu:nazar:
geçmişi okuyamadım.kızlar ecrin 2 gündür gece sürekli uyanıyor gözlerim acıyor uykusuzluktan acaba muhallebimi yoksa gecemamasımı versem bende karar veremedim. daha 5.ayı doldurmadık erkenmi acaba...

canım ben de doktora dedim gece hala uyanıyo diye. emip uyuyo mu dedi ben de evet diyince doymadığını düşündü. milupanın pirinçli muhallebisini verde hem de geçen ay.arada yediriyorum çokkkk seviyo, deliriyo yerken ama gel gör ki, gece en az 2 defa kalkıyo yine emmek için. neyse şikayetçi değilim zaten o mamaları iştahlı yedikçe mamaları kıskanıyorum:kedi:

batuyu yerim ben yaa.. kuruşmuş koltuğa teftiş halinde ....
dilek başka zamanki buluşmaya uçarız artık. ben de evdeyim valla. ablam ve ela uyuyo:D
ezgi burda paylaşmayacaksınız heralde fotoları? niye yahuu.. hemen sergile sonra silersin:) ama eğer sergilwmeyekarar veriseniz de saat verin de nete girelim o zaman:))))

selam kızlar anca girebildim valla bu saate kadar...
ben fazla emzirmediğim için oruca başladım kızlar zaten geçen yıldan 1 ay var öylece duruyo artmasın bari borçlar Allahım kabul etsin..
dün gece selen bizimle beraber sahura kalktı o da mamasını içti sahurunu yaptı ben ortalığı toplarken babamız uyuttu saolsun...
ya selen de şu son 1 haftadır geceleri aynı saatte uyanmaya başladı doğduğundan beri kesintisiz uyuyan çocuğa noldu anlamadım..uyanmamaları için gece ne verelim yatmadan önce bir çözüm bulursanız paylaşın kızlar...
en son kontrole gittiğimizde selen 7 kilo 65 cm di...bana zayıf geliyor ama çok hareketli maşallah..aman kız çocuğu zayıf olsun sonra ömür boyu uğraşmasın diyetti rejimdi..

yazmistim ama baglantim koptu yine yaziyorum:)) dilegiimm demek Asliya ozel bulusma ha super ya keske bende orda olsaydim , isler yogun gidiyor kicimi koltuga koydugum surece nete giriyorum. ayni zamanda diyetteyim ama cok kasmiyorum kasmadigim halde 1 bucuk haftada 3 kg verdim umarim bole giderde kurtulurum su yaglardan. ZAKKUMCUM benim icin no problem fotolarin yayinlanmasi silinmesede olur ama ben foto yukleme ozurluyum bu isi en iyi Asli becerir :)) opuldunuz

Ezgi hosgeldin ....:)

Isler yolunda gidiyor demekki sevindim..
1bucuk haftada kasmadan nasil 3 kg verdin yaa ? ben kendimi kasamiyorum nekadar istesemde halen full emzirdiigm icin diyet yapamiyrum!

Back