Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar kızım çok kötü kabız olmuş yapamıyo taş gibi ne yapsam içim acıdı yavrum ya
günaydın herkesee.geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum..iyisiniz değilmi?
yei gelenlerde hoşgelmişler..
günaydın herkesee.geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum..iyisiniz değilmi?
yei gelenlerde hoşgelmişler..
hosbulduk canlar,
Esmacim Doruk iyi, dun sunnet oldu.
Dogdugunda yaptirmadigima pisman oldum. Cok zor geldi onu oyle baygın gormek geri getirdiklerinde, ama tıbbi olarak biraz mecburen yaptirdik, derisi cok dar dedi doktor. Bakalim atlattik cok sukur.
Batuş nasil?
kızlar dün giremedim anlatamadım dün adayı eşime verdim uyutması için ben de kahvaltı hazırlıyordum. yerde uyutuyorum normalde artık yuvarlanıyor diye.eşim uyutamamış yerde koltukta uyutmuş.bak döner ordan keşke yerde uyutsaydın dedim neyse iş işden geçmiş tabi gözümüz üstünde kahvaltı yaptık sonra eşim dışarı çıkıcaktı şebeklik yaptı kapıdan ben de kalktım gittim yanına hemen 2 dk uğurlayıp gelcektim geri. veee paat diye bi ses koştum içeri ben koşana kadar ada ağlamaya başladı tabi bizim kız yerde eşimemi kızsam kendime mi kızsam sinirlerim boşaldı gözlerim doldu. dru aradık getirin bakalım dedi.ultrason röntgen çekildi bişeyi yok dedi çok şükür bi sorun yok 600 gr almış 1 cm boyu uzamış.bizim dr baş çevresini falan ölçmüyor ya bıngıldağına bakıyor sadece salyası varmı dedi bi de o kadar çok ilgisiz..
füsuncum hoşgeldin canım nisan ayrı odada yatıyormuş maşallah ona akıllı kızım benim gece ne yapıyorsun uyanmıyormu?
kızlar dün meriçi bakıcısından aldıktan sonra eve giderken bi tanııkla karşılaştık, morali bozuktu hastaneden geliyormuş, komşusunun 2 aylık bebeği varmış, sütü yokmuş bayanın göğsü yara olmuş ve çocuk ordan kan emmiş süt yerine, yoğun bakımda yatıyormuş, dr.lar elimizden geleni yapmaya çalışcaz demişler, durumu kötüymüş, çok üzüldüm, ALlah şifa versin.
kızlarrr bugünde bizim yarı yaşımız yaşasınnnn :teytey:
selammmm...opuyorumnanaktan
biz bursadaydık geldik..orda aşımızıda olduk...
deli mikrop kapmışım ben apartopar annemlere gittik iyileştik döndük şimdi... yol yorgunuyuz..
defne hala mama reddediyor. kilo alımı çok az dr öncekilerde ii almış hala normmal kilosu ama gidişat ii değil dedi... yaa ben bu kıza nasıl yemek yeiriceemm...
geçmişi okumadım.. herkes ii dir umarım.. ben defnemi uyturken bi okurum... ayy çook yordu yol bizi...![]()
merhaba hanımlar....
biz geldik artık buradayız..geçen hafta dr. kontrolümüz vardı..bu ay 800 gr almışız.7060 gr olduk boyumuzda 66,5 cm...sabah akşam kaşık maması yiyoruz.öğlen sebze çorbası püre gibi koyu veriyorum öğlenden sonra meyve veriyorum bu haftada yoğurda başladım kendim mayaladım..aralarda ve gecede meme veriyorum..çok şükür su haricinde hiçbişeyi red etmedi kızım..su içiremiyorum neler denedim..en son olarak ıhlamur yaptım onu içiriyorum onu kabul etti şükür..6 aydan sonra kahvaltıya başlayalım dedi ...tahıllı mamaya devam..keyfimiz iyi..konuşmalara başladık ama kendi çapımızda yani belirgin bişeyler yok..teker yuvar odanın ortasını geziyoruz..d vitaminini bir ay önce bıraktık şimdi vitamin damlası içiyoruz günde 20 damla...onun dışında bişey yok..dişlerimiz yola girmiş geliyorlar ama daha vaktimiz varmış...gündüzleri bende kendi odasında yatırıyorum ama gece yanıma alıyorum..park yatakta küçük geliyor artık rahat dönemiyor karyolası kadar rahat değil ama idare ediyor işte...
bizden haberler böyle..
biz de ferrum kullanıoruz. ayrıca flor kullanmaya baslayalı 2 ay oldu. dr verdi minik bi hap suda eritip veriyoruz günde 1 tane. 400 adetlik plastik bir kutuda. ayrıca birde devit kullanıorz.zemuszemus
ya bişey yazacaktım unuttum iyimiii
bu arada gülşah dilek buket şehnaz emel süheyla meltem 2 derya damla ezgi melek sibelde gece kuşu nerelerdesiniz yaaaa
kızlar bişey sorcaktım bebişlere kaç numara bez kullanıyorsunuzz. 4 e geçen var mı bide canbebe kullanan varsa memnun mu?
enson 15 günde 300 almıştı... bu ay enaz 600 almaları gerekiyormuş.. hatta bursadaki dr 1200 almalıydı diyor..
yarın kahvaltıya başlıycaz.. yumurtayla. inşallah yer..