• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkdaşlar hayırlı ramazanlar bu arada. gerçi çogumuz oruç tutamıyoruzdur sütler kaçmasın diye. valla ben tutamıorum:)

sanada hayırlı ramazanlar canım, valla bende tutamıyorum, bebiş ek meyve suyu haricinde gıdaları reddediyor ya da çok az yiyor, süt azalır korkusuyla tutamıyorum, Allah kalbimizi biliyor bebeklerimizi için, karşılığını vercez inşallah

kızlar batu yanımda geçm,i, okuyamıyorum merak etmeyin diye geldim uyursa geleceğim öptüm sizi

yaa kızlar kızım çok kötü kabız olmuş yapamıyo taş gibi ne yapsam içim acıdı yavrum ya

canım ya benim oğlumda oluyodu. ama çareyi kayısıda buldum istersen sende dene 2 kayısıyı sıcak suya at hem ısınıyo hem kabukları soyuluyo sonra onu ez istersen cam rendeden geçir ver. bir de kulak pamuğunu yağlayıp poposuna dokun biraz ama pek hoşlanmıyolar. kolay gelsin çok geçmiş olsun ecrin hanıma..

zeytinyağı iyi geliyor diye duymuştum, bir çay kaşığı kadar içince yumuşatıyormuş bağırsakları...
geçmiş olsun dilerim hemen atlatır

batu uyudu geçmişi okudum
sibelciğim geçmiş olsun bende ne çekiyorum o dişden yaptıramadımda içine et dolmuş oyuğun sadece fakültede yaptırabilirsin dedi

günaydın kızlar.. 11 de uyanrık valla oğluşla aralarda kalktım tabi ama yinede uzun süre yatak keyfi yapmış oldukk..
herkese hayırlı ramazanlar ben oruç tutuyorumm allah yavrumunda rıskını verir elbette diye düşündüm niyet ettim bugün deneyeceğim bakalım nasıl geçecek
sibel geçmiş olsun diş ağrısı çok zor allah kolaylık versin..

merhabalar herkeze hayırlı ramazanlar biraz önce yoğurt yaptım mamayla bakalım bizim zilli yiyecekmi sofraya atılması değil elimdekilere saldırması değil o ye bunu bakalımda göreyim:oklava:

hosbulduk canlar,
Esmacim Doruk iyi, dun sunnet oldu.
Dogdugunda yaptirmadigima pisman oldum. Cok zor geldi onu oyle baygın gormek geri getirdiklerinde, ama tıbbi olarak biraz mecburen yaptirdik, derisi cok dar dedi doktor. Bakalim atlattik cok sukur.
Batuş nasil?

Canııımmm hosgeldın.. nasılsınız Doruk nasıl.. gecmıs olsun.. Genel anestezı mı oldu.. normal dıkıs mı ? detayları beklıyorum...
Derısı dar olanların hemen yaptırması gerekıyormus. Bende onumuzdekı ay yaptıracagım.

kızlar dün giremedim anlatamadım dün adayı eşime verdim uyutması için ben de kahvaltı hazırlıyordum. yerde uyutuyorum normalde artık yuvarlanıyor diye.eşim uyutamamış yerde koltukta uyutmuş.bak döner ordan keşke yerde uyutsaydın dedim neyse iş işden geçmiş tabi gözümüz üstünde kahvaltı yaptık sonra eşim dışarı çıkıcaktı şebeklik yaptı kapıdan ben de kalktım gittim yanına hemen 2 dk uğurlayıp gelcektim geri. veee paat diye bi ses koştum içeri ben koşana kadar ada ağlamaya başladı tabi bizim kız yerde eşimemi kızsam kendime mi kızsam sinirlerim boşaldı gözlerim doldu. dru aradık getirin bakalım dedi.ultrason röntgen çekildi bişeyi yok dedi çok şükür bi sorun yok 600 gr almış 1 cm boyu uzamış.bizim dr baş çevresini falan ölçmüyor ya bıngıldağına bakıyor sadece salyası varmı dedi bi de o kadar çok ilgisiz..

Canım buyuk gecmıs olsun. Dılek ve Ayşin gibi bende düşürdüm o yüzden bende seni çok iyi anlıyorum.

füsuncum hoşgeldin canım nisan ayrı odada yatıyormuş maşallah ona akıllı kızım benim gece ne yapıyorsun uyanmıyormu?

Afferin benim kızıma.. Arkadaşlar 6 aydan sonra odayı ayırın diyorlar.. Benim oğlum da 1 ayı geçti herhalde ayrı odada yatıyor.

kızlar dün meriçi bakıcısından aldıktan sonra eve giderken bi tanııkla karşılaştık, morali bozuktu hastaneden geliyormuş, komşusunun 2 aylık bebeği varmış, sütü yokmuş bayanın göğsü yara olmuş ve çocuk ordan kan emmiş süt yerine, yoğun bakımda yatıyormuş, dr.lar elimizden geleni yapmaya çalışcaz demişler, durumu kötüymüş, çok üzüldüm, ALlah şifa versin.

Selam Meral hosgeldın. Ayyy ne zor yaa demek kan içmiş. Allahım acil şifalar versin. Bende ilk zamanlar çok sağıyordum o kadar sağdım sağdım pıt üzerine bir damla kan damladı bütün sütü dökmek zorunda kalmıştım.

kızlarrr bugünde bizim yarı yaşımız yaşasınnnn :teytey:

Liya'nın yarı yaşı kutlu olsun.

selammmm...opuyorumnanaktan
biz bursadaydık geldik..orda aşımızıda olduk...

deli mikrop kapmışım ben apartopar annemlere gittik iyileştik döndük şimdi... yol yorgunuyuz..

defne hala mama reddediyor. kilo alımı çok az dr öncekilerde ii almış hala normmal kilosu ama gidişat ii değil dedi... yaa ben bu kıza nasıl yemek yeiriceemm...

geçmişi okumadım.. herkes ii dir umarım.. ben defnemi uyturken bi okurum... ayy çook yordu yol bizi...kaydirigubbakcemile4

Hoşgeldin Ahu. Büyük geçmiş olsun.

merhaba hanımlar....
biz geldik artık buradayız..geçen hafta dr. kontrolümüz vardı..bu ay 800 gr almışız.7060 gr olduk boyumuzda 66,5 cm...sabah akşam kaşık maması yiyoruz.öğlen sebze çorbası püre gibi koyu veriyorum öğlenden sonra meyve veriyorum bu haftada yoğurda başladım kendim mayaladım..aralarda ve gecede meme veriyorum..çok şükür su haricinde hiçbişeyi red etmedi kızım..su içiremiyorum neler denedim..en son olarak ıhlamur yaptım onu içiriyorum onu kabul etti şükür..6 aydan sonra kahvaltıya başlayalım dedi ...tahıllı mamaya devam..keyfimiz iyi..konuşmalara başladık ama kendi çapımızda yani belirgin bişeyler yok..teker yuvar odanın ortasını geziyoruz..d vitaminini bir ay önce bıraktık şimdi vitamin damlası içiyoruz günde 20 damla...onun dışında bişey yok..dişlerimiz yola girmiş geliyorlar ama daha vaktimiz varmış...gündüzleri bende kendi odasında yatırıyorum ama gece yanıma alıyorum..park yatakta küçük geliyor artık rahat dönemiyor karyolası kadar rahat değil ama idare ediyor işte...

bizden haberler böyle..

Maşşallah kızımıza.. Kilo alımı da çok güzel. Yaaa günde 20 damla vitamin fazla değilmi? Hangisini kullanıyorsunuz? Bizde acd3 günde 10 damla.

biz de ferrum kullanıoruz. ayrıca flor kullanmaya baslayalı 2 ay oldu. dr verdi minik bi hap suda eritip veriyoruz günde 1 tane. 400 adetlik plastik bir kutuda. ayrıca birde devit kullanıorz.zemuszemus

yaa iki doktora götürüyorum oğlumu. İkiside flordan bahsetmedi bile. Sinir oldum. Sizler ne yapıyorsunuz şimdi kullanıyormusunuz?

ya bişey yazacaktım unuttum iyimiii

bu arada gülşah dilek buket şehnaz emel süheyla meltem 2 derya damla ezgi melek sibelde gece kuşu nerelerdesiniz yaaaa

çok çalışıyos herhalde :)

kızlar bişey sorcaktım bebişlere kaç numara bez kullanıyorsunuzz. 4 e geçen var mı bide canbebe kullanan varsa memnun mu?

canım ben primanın 4+ kullanmaya başladım. Aslında 4 de oluyor ama ben erkek çocuğu diye hep 1 numara büyük kullanıyorum.
Prima kullanmasaydım kesin canbebe kullanırdım. Huggies ve molfix kulanmaam.
Hatta belki elimdekiler bitince canbebeye geçebilirim.
Bu arada not : Prima ile Canbebenin 4+ numarasında çok fark var. Canbebe daha buyuk.

Back