• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fotoları koyduuummm....

ben çook eğlendim... yüz yüze görüşmek nede güzelmiş.. buluşalım böyle arada. herkes gelsin....

yazıcam daha bi defneyi uyutayım inliyor... çok yoruldu.. bende topuklu giydim güzel olayım diye :kedi: ayaklarım şişti bide alışverişe çıktık bitti tabanlarım su topladı.. defnem şimdi su yatağında yatıyor...kaydirigubbakcemile3

valla gelmeyen gelemeyenlere özencik olsun diye tüm resimleri koydum... bi dahakine gelin sizde....:olmaz:

valla harika olurr bebeleri fotoğrafda sevmek yerine yakından sevmek çok büyük zevk verir bana hemde arkadaşlarımı görmek

valla aynen öle oldu 2. kez gedi yanıma müdürüm haftayada getirelim esma diyo canıma minnet benim

patrona söyle yanında dursun çırak olarak al yetiştir çekirdekten....:emir_bebek:..
ablamlar babamla çalışıyor bebeği olunca ofisi ona göre düzenlemişti ablam bakıcı tutmadan büyüttü baya bi süre.... şimdi yiğenim paradan felaket anlar.. tüccardır şimdiden..

anaokulu kapalıyken hala fab. beraber giderler ama şimdi yövmiye alıyor çakal...şakkıdı

canım batuşum nasıl da güzel gülmüş öyle opuyorumnanaktan
ya keşke bende gelebilsem :çok üzgünüm:
ahu haklısın bu iki cadı mahvetti bizi hala ayağında sallıyosun dimi sen?

ayak ne demek.. nerde uyursa orda sallıyorum mafoldumben..bi tek uyusnda... ama bu gün mart bebeklerinden özendim.. yavaş yavaş ayaktan koparayım diyorum.... hepsi koop uykuya dalı verdiler.. beniimkini pusetle salladık :mymeka:...

bi hafta verdim kendime sonra yatağında uyutma alıştırmalarına başlıycam... başarılı olursam kitap bilem yazabilirim..kaydirigubbakcemile3...

mrb kızlar çok sık yazamıyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri maşaallah batuhana işadamı olmuş yirim onu:nazar:
geçmişi okuyamadım.kızlar ecrin 2 gündür gece sürekli uyanıyor gözlerim acıyor uykusuzluktan acaba muhallebimi yoksa gecemamasımı versem bende karar veremedim. daha 5.ayı doldurmadık erkenmi acaba...

ne mama ne muhallebi bizi uyutamadııı...:oklava:

Batusaaa masallah ne gzel kurulmuss koltuga :)
haa bu arada ben kiskandim bende yaptim foto/tickerden :kedi:

bende yapıcam..özencik oldumm..:utangac:

selam kızlar
ada düştüğünden beri uykusundan ağlayarak uyanıyor hep zaten çok zor uyuyor önceden ayağımda 10 dk sallasam uyurdu şimdi bazen 1 saati buluyor :((uyurken düşmesi kötü oldu
canbebeyi ben de merak ettim alcaktım eşim boçver primaya alıştı dedi almadım. kaç para canbebe? bizim burda bi avm var primanın en büyüğünü 22.5 tl ye satıyor.tansaşta falan 29tl
eşimin çalışma saati değişti önceden gece 1 de geliyordu ada da o saatte acıkıyor :) adayı besleyip çyle yatıyordu şimdi sabah gelcek benim kalkmam lazım gece tabi yatarsam :)))
hadi iyi geceler arkadaşlar gittim ben
prima burda 24 lira aynı boy canbebe 15 lira canım

bu arada selam kızlar.. uyku düzeninden bahsedilmiş bizimkide gece çok sık uyanıyor.. saat başı desem yeridir nasıl düzene sokacağız bilmiyorum valla..

kızlar ozan 5 ayı doldurdu ama nedense hala geceleri çok uyanıyor çözümü olan varsa yazsın gece mama yemiyor biberon ağzına değdimi çığlık çığlığa ağlıyor emecekmiş illla ee benim süt az doymuyor şimdi tatil sorun değilde ben okula başlayınca nolcak offf of velet işte

kızlar defnem uyudu bugün kocayıda ihmal ettim.. bi gidip bakayım adama..
bugün tek başına sinemeya gitti bizi uzaktan seyretti.. dışladık onu zemuszemus

bide mart babaları buluşsun biz sinemaya gidelim...:lepi:

canım emzırıyorum gnduzde beslıyorum meyva yogurt bebe buskivisi gecede emıyor yok anam bunun bna garezı var:(
al bendende o kadar ozanda uyumuyor yaaa
esmacım... defneye akşam mamasından verdim tok tutsun uyusun arada uyanmasın diye 1 saat sonra tekrara emmeye kalktı... bizimki açlıktan öte alışkanlık oldu herhalde iki yalasada geceleri sürekli kalkıyor...

aşı olduğnda carpol verdim 4 saat uyudu normalde ilaç alan bebe daha fazla uyur ..

ben defnemi ilaçla bile bayıltamıycam anlaşılan...kaydirigubbakcemile3

ben ona da rağzıyııımmmkafamçokkarıştı

şu resimden bende yapıcam...özendiimm..opuyorumnanaktan
ne mama ne gece muhallebisi ne de meme off of dertliyim dertliii
evet kızlar işde batuhan annesiyle işde

1732.jpg

1740.jpg
amanda aşkıma bak sen tosunum maşallah iş adamı olmuş yaa
mrb kızlar çok sık yazamıyorum takip etmeye çalışıyorum sizleri maşaallah batuhana işadamı olmuş yirim onu:nazar:
geçmişi okuyamadım.kızlar ecrin 2 gündür gece sürekli uyanıyor gözlerim acıyor uykusuzluktan acaba muhallebimi yoksa gecemamasımı versem bende karar veremedim. daha 5.ayı doldurmadık erkenmi acaba...
yok canım erken değil ver gitsin. ben verdim değişiklik yok sende dene bakalım bi değişiklik olur inş.
selaammm kizlaarrr yaw kimse yok nerdesiniz loo :) ben ve kizim iyiyiz ama artik geceleri uyanmaya basladik cabuk acikiyor benim cadi ben de geceleri 2 numara vermeye basladim dun gece ilk kez verdim ise yaradi sanirim gece 10 da verdim sabah 7 de kalkti ek gidaya 6. ayda gecmemizi onerdi dr ama yediklerinizden tadttirin dedi gecen hafta kzim hic kilo almamis pazartesi yine bakicaz gecen hafta 6.350 66 cm di. su anda nile arkadasim bakiyor ekimde gidicek nasil guvenipte bakiciya vericem bilmiyorum. Asliimm umarim senin bakici gibi biride bana denk gelir bu arada nerelerdesin neler yaptin Ada nasil yarin senle fotolarimizi face e koycam cok guzeller :)) hepinizi opuyorum kocaman
MELEK ve RAPUNZELIN annesi face teki yorumlariniz icin tesekkurler :)) opuldunuz:)
canım ösledim seni çokk facebookta arayayım seni ekleyeyim
gelnim nasıl buluşma resimlerini gördüm izmirdekileri. çok tatlı olmuş gelinimm. kayınbabamızı da gördük

Ezgi hosgeldin ....:)

Isler yolunda gidiyor demekki sevindim..
1bucuk haftada kasmadan nasil 3 kg verdin yaa ? ben kendimi kasamiyorum nekadar istesemde halen full emzirdiigm icin diyet yapamiyrum!

hosbulduk bebeemm sukur isler fena degil. kilolara gelince tatliyi kestim tamamen sadece weight wachers (ordada kesin vardir) onun piskuvilerinden atistiriyom canim tatli istedimi. e birazda tukkanin acilis stresi heyecani eklenince accuk istahim tikandi yuzmeye basliycam ama mayom yok bi firsat bulup alamadim cunku sporsuz zayiflayincada sarkmalar olabiliyor christmasa kadar incecik olmak istiyoomm.

canım ösledim seni çokk facebookta arayayım seni ekleyeyim
gelnim nasıl buluşma resimlerini gördüm izmirdekileri. çok tatlı olmuş gelinimm. kayınbabamızı da gördük

dunuruuummm bende seni cookk ozledim ay cok utandim simdi sen msj yazmistin ben isimi bitirince cevap yazcaktim :kedi: unutmusuumm cok sefioommm seni dunurum kizma bana ekledim seni face e ya bide nerden gordun bizim fotolari banada soylermisin bende bakayim yaw. damadim ne ediyo son hallerini cok merak ediyom faceden msjla bi yollayiver bebeemm. opuyorum ikinizide kocamaann.

AHUUU canim cok tesekkurler hediyelerin icin cook begendik seni ve defnemizi opuyoruz. a.s.

selam kızlar bulusmussunuz ne guzel
ben çok kotuyum 1 gece hastanede yattım tansıyon berbat bırde yesıl elma dıyetı dıye bırsey yapıyordum benım bunyeme yaramadı o arada oglumda hasata olmus burnu tıkalı mumuklu olmus sureklı zırlıyo gece aglayarak uyanıyo dun dr fıtıl verdı bırde alerjık dedı saman nezlesı var dedı keske babasına çekseydı bana çekecegıne onun ıçın damla verdı bu arada yumurta yıyınce benım oglan rahatsız oluyo galıba yasına kadar yumurtada yemıyecek

selam kızlar bulusmussunuz ne guzel
ben çok kotuyum 1 gece hastanede yattım tansıyon berbat bırde yesıl elma dıyetı dıye bırsey yapıyordum benım bunyeme yaramadı o arada oglumda hasata olmus burnu tıkalı mumuklu olmus sureklı zırlıyo gece aglayarak uyanıyo dun dr fıtıl verdı bırde alerjık dedı saman nezlesı var dedı keske babasına çekseydı bana çekecegıne onun ıçın damla verdı bu arada yumurta yıyınce benım oglan rahatsız oluyo galıba yasına kadar yumurtada yemıyecek

emelcim cok gecmis olsun birak oyle diyetleri yavrum sagligin daha onemli hamur islerine yaglilara dikkat et yeter bebegin var senin enerji onemli bak tansiyon sorununda varmis dikkat et canim. ben de aynisini diyom hep keske bana cekseymis Nil inde cildi cok hassas babasi gibi egzama olmus ve cok kuru bi gun kremini kullanmazsam cok kotu oluyo ve kasiniyo ilerde cok eminim polen alerjiside olucak benim esim bahar geldiginde gozunu acamiyo polenlerden. neyse en buyuk derdimiz bu olsun diyorum.

Back