2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 12 şubat doğumlu

bende tutmayı düşünüyorum ama kocişim kızıyo emiyo diye bakalım ilk bi kaç gün denerim zaten hasta oldum dün yarın tutamayacağım

asay nasıl olmuş yahu o yazık ya umarım iyileşir hemen

kızlarrr bugünde bizim yarı yaşımız yaşasınnnn :teytey:
haırlı olsun canım nice senelere sağlıkla mutlulukla

kaydirigubbakcemile3 eeee ne yapayım sıpa aceleci çıktı erken doğdu arkadaşlarla başladık yola onlarla devam ediyoruz bir çoğumuz şubatta doğum yaptık mesela
melek , şehnaz ,ben, gülşah , funda ,buket aklıma gelenler bunlar

başka ne diyemki
hosbulduk canlar,
canım hayırlı olsun
geçmiş olsun yaaa şükür bişey olmamış
kızlarrr bugünde bizim yarı yaşımız yaşasınnnn :teytey:
yarı yaşınız kutlu olsun

canım hoşgeldin
dr mu basla dedi sen kafana göremi başlıyorsun
inan ben daha baslamadığımdan bişey diyemiycem

kızlar benim kızızm meyvelere bayılıyor
helede armuta
biraz yalatıyorum
hele yemek masasında herşeye salkdırıyor
elime bi parçça ekmek alıyorum istiyor veriyorum yenisini alıyorum elindekini atıp onu istiyor
her seferinde aynısını yapıyor çatlak kız
konuşmaya çalışıyor bişeyler diyor ama anlaşılmıyor arada annneee diyo
ya gece sürekli emmmek işstiyor doymuyomu diye düşünüyorum azına mama veriyorum çığlığı basıyor
bas bas bağırıyor kabul etmiyor
garibim 5 gündür kakasını yapmadı galiba kabız olmuş armuttanmı acep
bide ben kızıma pekmez veriyorum günde 1 çay kasığı kadar
dut pekmezi
biz evde yapıyoruzda
eee sizlerde ne var ne yokk

teşekkür ederim canım ada da çok seviyo fotoğraf çekilmeyi elime fotoğraf mak yada kamera alsam hemen bakıp gülmeye başlıyor yaramaz :)

kızlar benim oğlumun 2 tane dişi çıktı:) çok mutlu oldum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama...
hayırlı olsun tatlım

hoşgeldin canım geçmiş olsun tekrar.kaç gr aldı en son defne?

canım biz de ferrum kullanıyoruz eczacı bize de demedi öyle bişey.elinde yoktu da uydurdumu acaba sizin eczacı :)

hoş geldin canım maaşallah bebişine

bu arada geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler
biraz önce mercimek çorbası yaptım bi de 1 saat kadar önce şeftali suyu sıktım baya içti çorbayı da içti :) kızlar havuç kış sebzesi değilmi? heryerde havuç yedirin yazıyor da

arkadaşlar merhaba ben ilk kez aranıza katılıyorum ve katılmaktanda çok mutluyum bende mart annesiyim bir kızım var adı ADA sizinle çok guzel seyler paylaşacagımızı dusunuyorum :kedi:

ben kuzuma mama ile yoğurt yapıyorum taş gb oluyor ve cok sevıyor yalnız şuna dıkkat et yogurda yenı baslıcaksan baslarda gaz yapabılır verdıgın mıktarı yavas yavas arttırırsan ıyı olur ve ılk baslarda gunduzlerı ver gece gaz problemınız olmasın

ah meralcim teşekkür ederim çok mutlu oldum olumlu insanları çok seviyorum:) senin oğluşunun doğum günü ne zaman.

tubacım kusura bakma biraz geç cevap yazıyorum, işlerden dolayı çıkmak zorunda kaldım, iş yerinde bu kadar çok bağlanmam bile yanlış aslında da :)) şu anda eve geldim oğlulumu uyuttum hemen bağlandım canım....benim oğluşumun doğumgünü 1 mart teyzesi....01.03.2009

selam kızlar.. bebiş uyuyor hemde uzun bi süredir gece ne uyuyacak çok merak ediyorumm.. bebişin şifonyeri düzenledimm dağ gibi bi ütü yığınını bitirdim mutfağı toparladımm ve hala uyanmadı
ama gece uyurmu bilmiyorum dün gece saat başı uyandı çünkii yorğun herhall ( ne işimi gördüyse)
herkis iyi ne güzell..
boddimm bebeğire maşallah gerçi koca adam olmuş seninki ama :)

kızlar bişey sorcaktım bebişlere kaç numara bez kullanıyorsunuzz. 4 e geçen var mı bide canbebe kullanan varsa memnun mu?

canım senin tarif nasıl ben mayalıyorum yogurt tadı oluyor ama tas gibi olmuyo:uhm:

Bu arada ek gıdalara basladık iyi güzelde arkadaşlar bebişlerinizi kaç kere emziriyorsunuz.
Valla kahvaltı meyve corba yogurt derken memişe ne zaman sıra gelcek
opuyorumnanaktan

biz de ferrum kullanıoruz. ayrıca flor kullanmaya baslayalı 2 ay oldu. dr verdi minik bi hap suda eritip veriyoruz günde 1 tane. 400 adetlik plastik bir kutuda. ayrıca birde devit kullanıorz.zemuszemus

canım istanbuldasın dimi? neresinde ve hangi doktora hastaneye gidiyosun. bi sonraki kontrolünüz ne zaman. bizim dr. un dediği şeyi sormanı rica ediyorum. ya bir de fazlası dişleri çürütür diyo. sularımızda yeteri kadar varmış. kafamçokkarıştı

bu arada sıcak haber.. şimdi eczaneyi aradım ferrum için. bi serisinde hata yapılmış ve geri toplatılmış. çoğu eczanede yokmuş. hımm bi bakalım ne yapabiliriz. aqcelesi yok gerçi zaten kansız mı o bile belli değil. söylendiği gibi 2 bebekten birinde eksiklik varsa neden ilaç dayayım ki. kan tahlili yaptırayım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…