• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bende vermek istiyorum her şeyi ama beni zaten çok zor emiyo bırakcak diye korkuyorum.Çok üzgünüm çoook inşallah bu dönemi benim zaferimle atlatcaz eliyle itiyo beni yaklaşmak istemiyo memeye ama gece emiyo. kızlar ya bi şey sorcam ertuğu yere bırakıyorum dönüyo yüzüstü ama geri dönemiyo daha sürüne sürüne gidiyo her yere sizinkiler dönebiliyo mu tamamen yanı karnının üstüne sonra yine sırtının üstüne:uhm:

füsuncum hoşgeldin canım nisan ayrı odada yatıyormuş maşallah ona akıllı kızım benim gece ne yapıyorsun uyanmıyormu?

1 kere uyanıyor emzirip yatırıyorum canım

hosbulduk canlar,
Esmacim Doruk iyi, dun sunnet oldu.
Dogdugunda yaptirmadigima pisman oldum. Cok zor geldi onu oyle baygın gormek geri getirdiklerinde, ama tıbbi olarak biraz mecburen yaptirdik, derisi cok dar dedi doktor. Bakalim atlattik cok sukur.
Batuş nasil?

İlkaycım hayırlı uğurlu olsun maşallah çok geçmiş olsun.Seni de Doruk uda öperim

meriç tamamen dönebiliyor canım artık, yani son bir haftadır, önceden yüz üstü döndüğü zaman öle kalırdı geri sırt üstü dönemezi ama artık beceriyor kendi başına, yüzüstü yatıncada sürünemiyor ama tırtıl gibi kıvrıla kıvrıla bi kaç cm gidebiliyor

yaa bende vermek istiyorum her şeyi ama beni zaten çok zor emiyo bırakcak diye korkuyorum.Çok üzgünüm çoook inşallah bu dönemi benim zaferimle atlatcaz eliyle itiyo beni yaklaşmak istemiyo memeye ama gece emiyo. kızlar ya bi şey sorcam ertuğu yere bırakıyorum dönüyo yüzüstü ama geri dönemiyo daha sürüne sürüne gidiyo her yere sizinkiler dönebiliyo mu tamamen yanı karnının üstüne sonra yine sırtının üstüne:uhm:
valla biz dönme konusunda pek becerikli olduğumuzu söyleyemeyiz bizim bacaklar kuvveti saatlerce basalım üstüne ama dönmeyi sevmiyoruz :)))
batuhan kaç kilo canım çok tombiş görünüyo maaşallah:)

9500 gr canım

maaşallah meriçe erkek değil mi meriç:uhm: canım ya bende şimdi ona taktım dönsün diye bakıyorum hep eşm kızıyo bana arkadaşımın kızıda dönüyo öle ama biz hiç yere bırakmadık birazdan ondan galiba çok gazlıydı ağlıyo diye hep kucaktaydı. çalışmadı yani:roflol: ama artık her gün eğitim dönene kadar:)

Günaydın kızlar a.s.

çok yorgunum ya kemiklerim ağrıyor dün ramazan alışverişe cıktım ama alya arabada durmuyor kucak istiyorr kollarım koptu yawss

ilkay fusun hoşgeldiniz kızlarrr a.s.

ilkayım geçmiş olsun canım olduda bitti maşallah adam olur inşallah :nazar: maşallah doruk paşayaaa:nazar:

iyki doğdun Liyaaaa yarı yaşın kutlu olsun a.s. maşallah sana :nazar:

batuhanada maşallah kocaman adam olmus yawsss :nazar: ( annesi iyi bakıyor oğlusunaa :)

Nisan hanımada kocaman kocaman maşallahartık odasında yatıyor ne güzelll :nazar:

Özgecim çok geçmiş olsun aynısı gecenlerde bizdede oldu yere düştü alya oyuzden senı çok iyi anlıyorum canım :teselli:

günaydın kızlar, alıntı yapmadım unutmadan yazayım herkese..

füsuncum ben diğer topikte "hoşgeldin" demiştim bana küsmeeeeeeeee................
nisan da ayrı odaya geçmiş hayırlı olsun canım. ben eşime sordum ayıralımmı diye ki istediğim cevabı verdi. 1 yaşına kadar yanımızda :) amann alışana kadar da çekerim napıyım:))

esma batu ya maşallah diyim daha ne diyim. bi yerlerine nazarlık iliştir bence...
sibelcim bi link verdim ya kimse farketmemiş. ordaki foto ve isim Meleğin oğlun Ali Tunayı hatırlattı. hatta ilk başta melek yazdı sandım. ama bi baktım tarihler 2006 yı gösteriyo. zaten bebeğin adı da ali tuna.

özge çok üzüldüm biliyosun Ela da düşmüştü aynı şekilde. o an yapman gereken uyku halini gözlemlemek, göz bebeklerine ışık tutup değişkenliğini kontrol etmek, sağına soluna bakıp yaralanma varmı bakmak. ilk anda bunlar yapılıyo.

ilkay hoşgeldin canım. sünnetini de olmuş Doruğumuz. maşallah. keffi olmamış ama olsun. önemli olan sağlık. darısı diğer erkek bebeklerin başına:D

umarım unutmmışımdır kimsecikleri.

bizdeki haberleri söyleyim, Ela ilk kez bu sabah kahvaltı yaptı. tabi dr. az kilo almış diyince ben de harekete geçtim. gerçi bana göre iyi ama napalım. yedi ki ne yedi. çok sevdi.bir de fotosunu çekeyim dedim hemen şımardı poalr vermeye başladı. makinayı yere koydum hemen mızırdanmaya başladı. elime aldım ona doğrulttum yine gülücükler saçtı. sonra baktım olmuyo koltuya koydum objektifi elaya bakarken ben de yedirdim. neler oluyo bu bekelere korkutuyolar valla... geçen gün de armut suyunu verdim sevmedi. içine 2 biskuvi ezdim çok sevdi. hatta yine istedi 1 biskuvilik su sıktım da verdim yine. bizim kız ekmek kafa mı olacak ki?

Son düzenleme:
maaşallah meriçe erkek değil mi meriç:uhm: canım ya bende şimdi ona taktım dönsün diye bakıyorum hep eşm kızıyo bana arkadaşımın kızıda dönüyo öle ama biz hiç yere bırakmadık birazdan ondan galiba çok gazlıydı ağlıyo diye hep kucaktaydı. çalışmadı yani:roflol: ama artık her gün eğitim dönene kadar:)

evet canım erkek :))) hiç merak etme canım o kadar hızla öğreniyorlar ki senin bebişininde hemen döneceğine eminim annesi

Back