Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
füsuncum hoşgeldin canım nisan ayrı odada yatıyormuş maşallah ona akıllı kızım benim gece ne yapıyorsun uyanmıyormu?
hosbulduk canlar,
Esmacim Doruk iyi, dun sunnet oldu.
Dogdugunda yaptirmadigima pisman oldum. Cok zor geldi onu oyle baygın gormek geri getirdiklerinde, ama tıbbi olarak biraz mecburen yaptirdik, derisi cok dar dedi doktor. Bakalim atlattik cok sukur.
Batuş nasil?
valla biz dönme konusunda pek becerikli olduğumuzu söyleyemeyiz bizim bacaklar kuvveti saatlerce basalım üstüne ama dönmeyi sevmiyoruz :)))yaa bende vermek istiyorum her şeyi ama beni zaten çok zor emiyo bırakcak diye korkuyorum.Çok üzgünüm çoook inşallah bu dönemi benim zaferimle atlatcaz eliyle itiyo beni yaklaşmak istemiyo memeye ama gece emiyo. kızlar ya bi şey sorcam ertuğu yere bırakıyorum dönüyo yüzüstü ama geri dönemiyo daha sürüne sürüne gidiyo her yere sizinkiler dönebiliyo mu tamamen yanı karnının üstüne sonra yine sırtının üstüne:uhm:
batuhan kaç kilo canım çok tombiş görünüyo maaşallah:)
maşallah liyaya yarı yaşınız kutlu olsunn
çok teşekkür ederizzzz opuyorumnanaktanyarı yaşınız kutlu olsun canım, nice nice uzunnnnn senelere inşallah
maaşallah meriçe erkek değil mi meriç:uhm: canım ya bende şimdi ona taktım dönsün diye bakıyorum hep eşm kızıyo bana arkadaşımın kızıda dönüyo öle ama biz hiç yere bırakmadık birazdan ondan galiba çok gazlıydı ağlıyo diye hep kucaktaydı. çalışmadı yani:roflol: ama artık her gün eğitim dönene kadar:)