kaç aylık oğlun tuğba?kızlar benim oğlumun 2 tane dişi çıktı:) çok mutlu oldum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç aylık oğlun tuğba?kızlar benim oğlumun 2 tane dişi çıktı:) çok mutlu oldum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama...
evet canım erkek :))) hiç merak etme canım o kadar hızla öğreniyorlar ki senin bebişininde hemen döneceğine eminim annesi
maşallah oğluna canım benim kızım 6 aylık daha dişi yok beklemedeyiz zemuszemuscanım 16 mart doğumlu oğluşum bende erken çıkarmışım dişimi ondan heralde:)
t3şekkür ederiz ayşin teyzesi bu arada bizde ilk pazar günü yiyeceğiz kahvaltımızı bakalım sevecekmiyizgünaydın kızlar, alıntı yapmadım unutmadan yazayım herkese..
esma batu ya maşallah diyim daha ne diyim. bi yerlerine nazarlık iliştir bence...
sibelcim bi link verdim ya kimse farketmemiş. ordaki foto ve isim Meleğin oğlun Ali Tunayı hatırlattı. hatta ilk başta melek yazdı sandım. ama bi baktım tarihler 2006 yı gösteriyo. zaten bebeğin adı da ali tuna.
bizdeki haberleri söyleyim, Ela ilk kez bu sabah kahvaltı yaptı. tabi dr. az kilo almış diyince ben de harekete geçtim. gerçi bana göre iyi ama napalım. yedi ki ne yedi. çok sevdi.bir de fotosunu çekeyim dedim hemen şımardı poalr vermeye başladı. makinayı yere koydum hemen mızırdanmaya başladı. elime aldım ona doğrulttum yine gülücükler saçtı. sonra baktım olmuyo koltuya koydum objektifi elaya bakarken ben de yedirdim. neler oluyo bu bekelere korkutuyolar valla... geçen gün de armut suyunu verdim sevmedi. içine 2 biskuvi ezdim çok sevdi. hatta yine istedi 1 biskuvilik su sıktım da verdim yine. bizim kız ekmek kafa mı olacak ki?
maşallah oğluşan tuğbacığımmaaşalah batuhana benim oğlum daha 7500 68 cm olduyerimseniben
maşallah oğluna canım benim kızım 6 aylık daha dişi yok beklemedeyiz zemuszemus
ya bende düşünüyorum sünneti kaç günde geçer acaba sen gelişmelerden beni haberdar et şuan nasıl bezini bağlıyormusunuz
ayrıca yazmak istedim. dr. bize ferrum verdi demir damlası, ama eczacılar artık dağıtılmıyo dedi. ferro sanol varmış sanırım. siz hangisini aldınız? veya demir kulanımı konusunda dr. larınız bişi dedimi?
ayrıca flor kullanımını da sordum. bizim dr. şebeke suyunda yeterince var fazlası dişleri çürütür dedi. vermedi. kuzenim bebeğini diş dr. na götürmüş."çoğu diş dr. u bunu söylemez ama sen flor kullan bebeğine" demiş. kafam çokk karışık.
batuda sağolsun puuuffffff yapıyo eli yüzü yer yeri bende dahil mama oluyoruz geçen gün gözüne gitti muhallebi şok oldu lap diye kocaman gözünün içinden itibaren muhallebiydihoşgeldin ahu, ya Ela da seçecek gibi geliyodu ama öyle olmadı. maalesef tükürmeyi öğrendiği için baya bi oyalanıyoruz bişey yerken. hertaraf battı zaten.
ben meyve sularına biskuvi kattım tabi sadece armutameyve sularını sevmiyo. napıyım bu yolla vericem artık. sen de denesen. gerçi ilk olarak tadı cazip olmayanlardan başlayın alıştırmaya diyolar sebze çorbası gibi. uyuyo şimdi uyansın bi süre sonra sebze çorbası yapıcam. ilk yaptığıda sevmişti. dr. çok az tuz at dedi. bu konuyu konuşan var mı doktoruyla.
ayrıca yazmak istedim. dr. bize ferrum verdi demir damlası, ama eczacılar artık dağıtılmıyo dedi. ferro sanol varmış sanırım. siz hangisini aldınız? veya demir kulanımı konusunda dr. larınız bişi dedimi?
ayrıca flor kullanımını da sordum. bizim dr. şebeke suyunda yeterince var fazlası dişleri çürütür dedi. vermedi. kuzenim bebeğini diş dr. na götürmüş."çoğu diş dr. u bunu söylemez ama sen flor kullan bebeğine" demiş. kafam çokk karışık.
kızlar bebeklere yoğurt veriyomusunuz mamaylamı yoksa inek sütüylemi mayalıyosunuz ben artık başlamak istiyorum biraz biraz dayanamıyorum zaten kilo alımı düştü bu aralar cevapları bekliyorum ilk yoğurtmu vereyim napayım:sm_confused: