• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
gııı sen zayıflamışın mı anaaa
yav aslı kaçırdıysam mazur görde hani sen şehir dışına çıktın ada gelmedi ya
sen adayı emzirmiyormuydun
o iş neoldu
kaç gündür kafama takıldı kadir tuğcuya sormuştun onda okudum geçen
bana bi cvp ver merak ettim
belki yazmışındsırda ben kaçırmışımdır:oklava::oklava::oklava:

iyi geceler kızlar.bizimki çok huysuz ya delircem -tatlicadiarzu- aynı o haldeyim ya

neden bu kadar huzursuz ki bu kız ya...-tatlicadiarzu-

ılk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz. BEBEKLERıMıZ MART ANNELERıNE ÇOK ıYı Bı EVLAT,ÇOK MERHAMETLı ANNE BABA OLUR ıNŞ.

biberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı
cok dikkat etmelisin canim yaaa bu aralar cok hoslaniyorlar öyle yüzlerini kapatmaktann...
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
hosgeldinnnn....
MELEKKKKK dahil herkes şu yazıyı bir okusun... please...

Bebekle tatil / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
tesekkür ederim caniM:)
İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz. BEBEKLERİMİZ MART ANNELERİNE ÇOK İYİ Bİ EVLAT,ÇOK MERHAMETLİ ANNE BABA OLUR İNŞ.
insallah canim insallahh...

Kizlar mama listesi bölümü varya ben oraya mama tarifleri yazicam burda doktorun bana verdigi bi defterde yazan bütün tarifleri oldumu.. icinden iki tanesini denedim tek güzeldi ... burda sebzeyle baslatiyor doktorlar onlara göre muhallebi tahili mamalar anca yedinci ayin baslarindan itibaren cnkü onlar tok tutuyor ve bebe doymadiginda yani altinci aydan sonr anne sütüyle doymazsa baslaniyor ilk basta sebzeler altinci ayin sonlarin dogru sebzelere iyice alistimi tatli veriyormus gibi myve verilmeli diyor doktorumuz :)
ben tarifleri yaziyorum okii - almancadan türkceye cevircem insallah beceririm!

Kizlar mama listesi bölümü varya ben oraya mama tarifleri yazicam burda doktorun bana verdigi bi defterde yazan bütün tarifleri oldumu.. icinden iki tanesini denedim tek güzeldi ... burda sebzeyle baslatiyor doktorlar onlara göre muhallebi tahili mamalar anca yedinci ayin baslarindan itibaren cnkü onlar tok tutuyor ve bebe doymadiginda yani altinci aydan sonr anne sütüyle doymazsa baslaniyor ilk basta sebzeler altinci ayin sonlarin dogru sebzelere iyice alistimi tatli veriyormus gibi myve verilmeli diyor doktorumuz :)
ben tarifleri yaziyorum okii - almancadan türkceye cevircem insallah beceririm![/COLOR][/QUOTE]

aaaaa süper olur vaalllaa bekliyorum tariflerii

Neyse benden herkese kocaman günaydın güzel bir gün olsun işallah.
ıki gündür Nisan artık kendi odasında uyuyor kocaman oldu kızım maşallah :)

öncelilkle herkese günaydın güzel mart anneleri
dün doktorumuza gittik çok seviyorum osman agayı
adam batuyu kucağına aldı oturdu bir güzel beni dinle sohbet ettik tabi batu klavyeyle oynuyo doktorunun kucağında zymflour u sordum ben bebeklere dişleri için ilk 3 yaş öneriyorum taki kendileri dişlerini fırçalayana kadar dedi beslenmesi dedim 2 sene anne sütü besleyebilirseniz çok süper olur dedi ama imkan dahilinde değil :( haftada 2 köfte kadar et yemesi lazım demir ihtiyacını karşılaması için dedi ben demir ilacını vermiyorum deyince çorbalarına kat köfte yap bir şekilde yesin dedi ben pütürlü bişey yiyemiyor dedim kusuyo batu kusa kusa alışacak verin kussun korkmayın dedi alışsın diye fiziksel gelişimine baktı sağlık ocağıyla doktorun tartısı arasında 200gr oynuyo batu 9500 gr 70,5 cm valla süper dedi çokmu besliyorsunuz ne dedi zemuszemus baba- mama -meme - anne diyor dedim batu kucağındaydı oğlum ağzını kapat konuşma çok erken daha dedi elleriyle bir yerden tutup desteksiz 1 dak. kadar ayakda kalabiliyor desteksiz oturabilit-yor dedim daha ne bekliyorsunuz bu bebekden dedi bana erken konuşur erken yürür dedi sonra aldı bir güzel üzerini soydu herşeyi harika dedi batu ağladı boğazına bakmak için çubuğu soktuğunda tekrar kucağına aldı susturdu dişlere baktı diş yok eeee dedi diş çıkarmayı becerememişiniz daha kaydirigubbakcemile3 ha yürüteci sordum bir çok doktor önermiyo doğru ama ben kendi kendine oturabildiği zaman yürüteci öneriyorum dedi.sünneti sordum bi daha oğlum olsa doğar doğmaz yaptırırım dedi bence 2 yaşına kadar yaptırın ama siz bilirsiniz dedi.başka başka zeka gelişimi için bol bol konuşun dedi bide batuyu ters çevirdi reflekslerini kontrol etmek için bunadamı yaptın aferin dedi bizimki gayet sakin ellerini, uzattı ve muayene mamasasını tutmaya çalıştı
herşeyi harika dedi

kakasını felan sordu herşeyi normal bir sorun yok dedim test yapmaya gerek görmedi bu arada

sen diyet yapmıyormuydun ne keki:mymeka::mymeka: allah razı olmamaış senin kek yemenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız ben yermiyim hiç kocama yaptım :)

kızçeler ben birazdan kaçar batu beyi kontrole götüreceğim bakalımm bu sefer ilk doktorumuza gidiyoruz o özel diye 2 doktor değiştirdim beğenmedim 3. yüde ne belli beğeneceğim diye ve evdekilerinde yeter esma kimseyi beğenmiyorsun demeleri üzerine ilk göz ağrımız osman beyimize gidiyoruz hepinizi kocaman öpüyoruzzz
ya bende memnun değilim doktordan ama başka doktor bulamadım doğru düzgün :( biz içerdeyken güya kapıda sekreter var ama içeri başka hasta giriyor adama soracağımın yarısını unutuyorum doğal olarak ya içerisi curcuna oluyor bir anda.. nasıl oğluşun?

kızlar yaa ek gıdalara başladık yaa bu giysilerdeki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz
normalde selenin kıyafetlerini dalinle yıkıyorum yanınada ek koslanın toz olanından koyuyorum 40 derecede fayda etmiyo meyve lekeleri kalıyor öylece
siz napıyorsunuz
bende 2 tane önlük var çevirip çevirip onu kullanıyorum kocaman bütün heryerini kapatıyor.ama önlükteki lekeler çıkmıyyo tabi

kızlar az önce dr. dan geldik. kızım 300 gr almış.ama sütten başka bişi kabul etmediğini söyledim.
normal yemeye başlıycaz. kahvaltı öğle aşkam öğünü. :S
hiç yapmadım ya panik havasındayım.

mama karıştırarak yap dedi ama sütümü sağıcam gerçi elaya anca yetiyo ama:(((
demir damlası verdi. tahlil yapmadı. yap dedim yapmadı.. bebeklerde kesin kansızlık olur dedi. zaten bundan böyle el ve ayakları soğuk olacak dedi. hareketli olduğundan kilo almıyo olabilir dedi.

deviti bıraktık. acd ye geçtik. günde 10 damla. demir ilacı da 10 damla. bir de dişleri için jel verdi ama onu da kullanmıycam dedim. inat ettim:D ben kaşırım kızımın dişlerini.zaten eşimle de tartıştım.neyse barışırız elbet.
aşısını da olduk.
kızlar kızım 1 ayda 1.5 cm uzamış. az dimi. 65.5 cm. 7.5 kg. nasıl sizce?

lekeleri de beyaz sa çamaşır suyu koyuyorum makinaya atmadan önce. ama çıkmayanlar oluyo ne yalan söyleyim. diğerlerine de kosla oxi kullanıyorum ama nadiren çıkıyo. hele üzüm suyu hiç çıkmıyo.
canım benimki de 1 cm uzamış iyi dedi dr ya bilmiyorum

kızlar merhabalar şükür size kavuştum bir türlü girememiştim hep takip ediyorum. benim de bir oğlum var16 mart doğumlu neler veriyosunuz ek gıda..
hoşgeldin canım

yahu bir hoşgeldin diyen allah kulu olmamış hıh :dilcikar:
kız hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan

cok dikkat etmelisin canim yaaa bu aralar cok hoslaniyorlar öyle yüzlerini kapatmaktann...

ben tarifleri yaziyorum okii - almancadan türkceye cevircem insallah beceririm![/COLOR]
evet ya akşam örtmedim üstüne bişey hava da sıcak zaten
ya bencede çok iyi olur bizim öküz dr hiçbişey söylemiyor sizin tariflerden yapayım bari

Back