Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım.Allah bağışlasın.benim doğum tarihim:asigim:
herşeyi veriyorum ben..
kızlar geçmişi okuyamadım dün akşam döndük.Bugün iş güç bir dolu.Umarım herkes iyidir.
Aslıcım gelmişsin galiba aldım haberini :)
gııı sen zayıflamışın mı anaaa:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
cok dikkat etmelisin canim yaaa bu aralar cok hoslaniyorlar öyle yüzlerini kapatmaktann...biberi ne kadar güneşte bekletiyosunuz peki? kayısıyı falan bekletmiyosunuz dimi? şeftali de koyulurmu acaba bi deneyeyim bakim
kızlar anlatmayı unuttum ya sabah ada ıh mıh sesler çıkarıyor uyandım kafamı bi kaldırdım baktım bizimki çarşafını kafasına dolamış tamamen nasıl yapmış anlamadım debelenip duruyor ya çok tehlikeli olmaya başladı bu cadı
hosgeldinnnn....günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
tesekkür ederim caniM:)MELEKKKKK dahil herkes şu yazıyı bir okusun... please...
Bebekle tatil / Bebek - Çocuk / Milliyet Blog
insallah canim insallahh...İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz. BEBEKLERİMİZ MART ANNELERİNE ÇOK İYİ Bİ EVLAT,ÇOK MERHAMETLİ ANNE BABA OLUR İNŞ.
maşallah Esmacım gürbüz oğlan bizim Batu 41 kere gerçekten baba mama meme anne diyo mu???????
kız ben yermiyim hiç kocama yaptım :)sen diyet yapmıyormuydun ne keki:mymeka::mymeka: allah razı olmamaış senin kek yemenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya bende memnun değilim doktordan ama başka doktor bulamadım doğru düzgünkızçeler ben birazdan kaçar batu beyi kontrole götüreceğim bakalımm bu sefer ilk doktorumuza gidiyoruz o özel diye 2 doktor değiştirdim beğenmedim 3. yüde ne belli beğeneceğim diye ve evdekilerinde yeter esma kimseyi beğenmiyorsun demeleri üzerine ilk göz ağrımız osman beyimize gidiyoruz hepinizi kocaman öpüyoruzzz
bende 2 tane önlük var çevirip çevirip onu kullanıyorum kocaman bütün heryerini kapatıyor.ama önlükteki lekeler çıkmıyyo tabikızlar yaa ek gıdalara başladık yaa bu giysilerdeki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz
normalde selenin kıyafetlerini dalinle yıkıyorum yanınada ek koslanın toz olanından koyuyorum 40 derecede fayda etmiyo meyve lekeleri kalıyor öylece
siz napıyorsunuz
canım benimki de 1 cm uzamış iyi dedi dr ya bilmiyorumkızlar az önce dr. dan geldik. kızım 300 gr almış.ama sütten başka bişi kabul etmediğini söyledim.
normal yemeye başlıycaz. kahvaltı öğle aşkam öğünü. :S
hiç yapmadım ya panik havasındayım.
mama karıştırarak yap dedi ama sütümü sağıcam gerçi elaya anca yetiyo ama((
demir damlası verdi. tahlil yapmadı. yap dedim yapmadı.. bebeklerde kesin kansızlık olur dedi. zaten bundan böyle el ve ayakları soğuk olacak dedi. hareketli olduğundan kilo almıyo olabilir dedi.
deviti bıraktık. acd ye geçtik. günde 10 damla. demir ilacı da 10 damla. bir de dişleri için jel verdi ama onu da kullanmıycam dedim. inat ettimben kaşırım kızımın dişlerini.zaten eşimle de tartıştım.neyse barışırız elbet.
aşısını da olduk.
kızlar kızım 1 ayda 1.5 cm uzamış. az dimi. 65.5 cm. 7.5 kg. nasıl sizce?
lekeleri de beyaz sa çamaşır suyu koyuyorum makinaya atmadan önce. ama çıkmayanlar oluyo ne yalan söyleyim. diğerlerine de kosla oxi kullanıyorum ama nadiren çıkıyo. hele üzüm suyu hiç çıkmıyo.
hoşgeldin canımkızlar merhabalar şükür size kavuştum bir türlü girememiştim hep takip ediyorum. benim de bir oğlum var16 mart doğumlu neler veriyosunuz ek gıda..
kız hoşgeldinnnn opuyorumnanaktanyahu bir hoşgeldin diyen allah kulu olmamış hıh :dilcikar:
evet ya akşam örtmedim üstüne bişey hava da sıcak zatencok dikkat etmelisin canim yaaa bu aralar cok hoslaniyorlar öyle yüzlerini kapatmaktann...
Kizlar mama listesi bölümü varya ben oraya mama tarifleri yazicam burda doktorun bana verdigi bi defterde yazan bütün tarifleri oldumu.. icinden iki tanesini denedim tek güzeldi ... burda sebzeyle baslatiyor doktorlar onlara göre muhallebi tahili mamalar anca yedinci ayin baslarindan itibaren cnkü onlar tok tutuyor ve bebe doymadiginda yani altinci aydan sonr anne sütüyle doymazsa baslaniyor ilk basta sebzeler altinci ayin sonlarin dogru sebzelere iyice alistimi tatli veriyormus gibi myve verilmeli diyor doktorumuz :)
ben tarifleri yaziyorum okii - almancadan türkceye cevircem insallah beceririm![/COLOR]