2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çatlaklarıma acı badem kremi aldım aktardan içinde bi ton şey var sürdüm şimdi yumuşacık yaptı ama çatlakları geçirirmi bilmem :)

selam kızçeler..ben evdeyim valla hiç bir yere çıkamadım çıldırmak üzereyim..
pööfff ki pöff yani..
alya uyuyor kociş tv karşısında az sonra duşa giricem akşam gezmesine çıkarız dedik..
ben buralardaydım feysbukumla seviştim biraz:asigim:kaydirigubbakcemile3

kızıma yogurt yaptım 100 cc sütü parmagımı yakmayacak kadar ılındıktan sonra 1 tatlı kaşıgı yogurtla mayaladım. 3 st dinlendi açtım çok sulu. lavoboya döktüm çok az uzuyo ne süt ne ygurt. buzdolabına koydum acaba koyulaşırmı? ben onu versem kızıma bişi olurmu?

canım bende kendim mayalıyorum o şekilde oluyo dört saat dinlendiriyorum bebeğimede yediriyorum bişey olmuyo tadına bak ekşi değilse ver bence.

slm turkiyem:)
gmisi anca okudum ama kusura bakmayin alintiyi yapamiyorum sirayla beceriksiz benmafoldumben
oh ohh tum bebesler cok iyi sukur bende misafirlerimi ugurladim bugun cok uzgunum:gitme:
gece uykusuzduk gec yattik sabah oglusum aglayinca yanima aldim emdirirken uyumusum ayyy biseyler baktim yuzume deyiyor bkarimki gozlerimin icine bakarak iki eli yanaklarimda beni seviyor anlatilamaz o anki duygumopuyorumnanaktan
kocis iste oglus uyuyor tekim tek caya kim geliyor hadi yanina pastada yaparim gelinnn gariiiii:Saruboceq:

merhaba kızlarr,
nasılsınız pek kimse yok ben girnce kimseyi göremiyom yaff,
tekrar aktif hale gelceğiim günleri iple çekiyorum hele evime bir döneyim okul açılsın o zaman çok görüşcez inşalah.
bu arada iyikide bebe var diye tatilden vazgeçmemişim çok zorluk olmadı kızlar bence hala zaman varken gidebilirseniz tatile gidin calarım.

kızlar bende bugün öğleden beri dışardaydım 1 saat falan oluyor eve gireli
kızıma örümcekle hoppala aldık
nasıl mutlu oldu anlatamam
bu arada ben örümceğe karşı değilim abartılmadıktan sonra kısa aralıklarla koyulabilir.
ilk kızımdada kullanmıştım çokda rahat etmiştim. yaşında da yürüdü. hemde hiç emeklemeden
emeklemeleri çok şirin oluyor ama inanın çok zor bikere kucakta durmuyor hep yere inip istediğim yere gideyim istiyor. elini temiz pis heryere dokunuyor, ayrıca yerde ne bulursa ağzına götürüyor o ayrı bir tehlile zaten haa bide her taraftan tutunup kalkmaya çalışıyorki en tehlikeliside bu sehpa tv koltuk sandalye ne bulursa
örümcek bi nebze bu tehlikeleri azaltıyor ve emeklemeden yürümesine yardımcı oluyor
bu yüzden ben örümceye sıcak bakıyorum
hoppalaya gelince onun içinde ayrı mutlu oldu bir görseniz önündeki oyuncakların hangisine saldıracağını şaşırdı çok komikti :))
bir ara resmini çekip koyarım

selam millet ya içimde bi sıkıntı bi hüzün bi burukluk var uffff....
gülşah senin kociş de sıcak bakmıyodu facebook a dimi benim ki de öyle o yüzden benim yok hala
yoğurdu ben de 4 saat dinlendiriyorum hazır yoğurtlar kadar olmasa da idare ediyor
örümceği biz de almayı düşünüyoruz ama kararsızız ya alırız heralde bakalım
adayı beslicem birazdan yatarım sonra kuzum çok huysuzlandı bugün 1.5 saat kesintisiz ağladı hemde ne ağlama kocamı arıcaktım gel dr a gidelim diye sustu çok şükür.. ağlarken felaket gaz çıkardı benim sütüm yok artık ve gaz yapıcak bişey de yedirmedim neden anlamadım

Herkeze günaydın ve güzel ve bereketli bi hafta diliyorumm a.s. a.s.

vay be günün ilk günaydını benden oldu kaydirigubbakcemile3

haydi gene başladık yeni bir güne yeni bir haftaya..
günaydınlar olsun herkeseee...
özgecim evet karşıydı bu sefer ona açtık bişe demedi ama çok göze batmamayı düşnüyorum eskilerden kimseyi grmek istemeyecektir eklemicem bende:)kimse kusura bakmasın kocamla sorun yaşayamam..onada ekletmicem:)
allah allah niye ağladıki ada diş içinmi acaba,dişlikle dişlerini kaşısaydın iyi gelirmiydiki
fundacım iyi yapmışsınız bende karşı değilim bu tarz oyuncaklara yeni doktorlar herşeyi moda ettikleri gibi bunu da ettiler.yürütecimiz var ama hoppalayı para veripo almayı düşünmüyorum şimdilik.
alyanın khvaltısını verip geliyorum..bu arada bugün saat 10 da doktora gidiyoruz hayırlı haberlerle geliriz inşallah.kahvaltıya geçtiğimi duyunca adam napcak merak ettim şimdi:bbo:

doğacığım yaaa kıyamam size kusma ve ishal bir aradaysa rotavirüsü diyordu kadir tuğcu aşı oldunuzmu siz rotavirüsü aşısı bence sonuçlarını kadir tuğcuya yaz ben yazdım ve bana ilacı kullanma o sonucada güvenme dedi gerçekdende öyle oldu ilacı kullanmadım ve batu maşallah gayet iyi bol suyla atlattı
lütfen aklınada kötü şeyler getirmeeee sen güçlü olki bebeğinde senden güç alsın annesi
:) canımm. sen buraları hiç düşünme güzelce tatilini yap dön aramıza. ben de seni ve nisanı öpüyorum...
kız dilek duşakabin almaya mı gidiyosun. duyan da ekmek almaya gidiyosun sanar. DDDDD
.
ayşine katılıyoruuummmmm
aslıcığım kıyamam sana bu hafta su gibi geçsin ada kuzuma hemen kavuş
damlacığım gelmiş hoş gelmiş çok özledik karakuzumuzu ve seni
sibelciğim aşınızı olmuşunuz rüyacık iyileşmiş ooohhh

evettt herkese kocaman günaydın cumartesi benim kociş mersine gitti arkadaşlarıyla kayınbabada kardeşiyle kaplıcaya kayganayla oğlumla başbaşa kaldım cumartesi günü temizlik yaptım misafir odasını ve benim odayı döktüm perdelerini yıkadım ütüledim cam kapısını sildim vitrini döktüm saat 19.30a kadar iş gördüm sonra hazurlandım kayganayla düğüne gittik benim babam aldı bizi dünde kayganayla çarşıya gittik ordan anneannemlerin bağ evine gittik eve geldim 3 makina çamaşır ütüledim yerleştirdim tabi batuyu uyutup yaptım bunları kociş geldi saat 23.30da azcık oturuverdik ve yattık

kızlar bu arada batu dün baba dedi halada diyo :)) annede diyomuş kaygana diyo ben bi kaç kere duydum ama babayı daha güzel söylüyo hemde ne güzel ba ba bababababababa diye uzatıyo sonra dili dönmüyo karma karışık şeyler oluyo hemen babamızı aradık dinlettik oğluşunun baba deyişini tabi bide müjde istedik oda ne istersen demişdi daha ne olduğunu duymadan şimdi ne istesem kocişden

iyi yapmışsınız gülşahcım bakalım belki ben de bi gün ikna ederim kocişi de acarım face :) benimki de istemez eskilerden kimseyi görmek kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum ki içim parçalandı ağlarken elimi ağzına koyuyorum kaşıyorum dişlerini ama o parmağımı emmeye çalışıyor açtır belki diye mama veriyorum içmiyor su içmiyor anlamadım kuzunun derdi ne.. sabah kalktı gayet iyiydi dün akşam o kadar ağlayan o değil sanki CADIARZU
esma kız bu ne hamaratlık bi ben kaldım tembel teneke heralde dün yerleri süpürüp yemek yaptım nu başarı sayıyorum izin vermiyoki benim cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…