2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı yapamıyorum daha doğrusu okuyamıyorum bile ada durmuyor öptüm hepinizi yarın görüşürüz

ayşin koptum haa gülmekten :roflol:

dogacım çok gecmıs olsun canım ya üf allah yardımcın olsun tez zamanda düzelir inş ama sen annesin güclü olman lazım oglunun sana ıhtıyacı var sen boyle negatif durma hep pozitif ol güzel düşün herşey güzel olucak dualrım sizinle rabbim yardımcınız olsun cnm

e ama öylee dilek.. yüklenip gelecekmiş, sonra da monte edecekmişsin gibi yazmışsın asıl sen beni guldurdunnnnn....kaydirigubbakcemile3

ya ben çok kola vb asitlileri tuketmeye basladım. hamilelik öncesi ve hamilelikte hep karşı çıkmışımdır şimdi tiryakiliğe soyundum. biri beni giydirsinnndelikafadulden

sayfanın üstündeki reklamı gören var mı? Allahım bunlar bile sergileniyo ne zamanlardayız bizz......

KocasınıAldatanBayan
EvliliktenBunalmışFarklılık ArayanBayanlarlaHemenTanış
gizlisevgili.co.cc

Özgemmmm nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa..........
Füsuncum sana da iyi tatiller güneş denizzz biraa..........:))))
Doğacıımm endişelerini anne olduğumuz için çok iyi anlıyoruz ama sabır çok önemli lütfen sabırlı ol herşey yoluna girecek ve eşin mutlaka sana destek olmalı unutma biz hep yanındayız sıkıntılarımımzı mutluluklarımızı hep beraber paylaşacağızz birbirimizi çok seviyoruzz bu herşeye bedel :)))

Biz geldikk canlarr!!
dün doktora gec kaldik ve gidince baya bekledik!
sonunda hem karma hemde pönk asisini olduk... rüya aglamadi sessiz sakindi ama eve geldikten 3-4saat sonra basladi aglamaya uysuzlasmaya!! dün Aksamdan beri atesi 38lerde ama simdi iyi gibi.. sabaha kadar uyumadim basindaydim! vampir gibiyim haha..
2 aile misafir agirladim o stressle birde biri geldi gitti digeri geldi... böyle gün gecti bittii ... bugün evdeyik burda bayram heryer kapali...
evdeyikk bugün yani zaten rüya prensesimde huzursuz

selam kızlar... sizleri çooookkk özledim.... yakında kavuşucaz.... bizi unutmadınız di mi... hepinizi ve bebeklerimizi öpüoruuummmmmmmmmmm......

sibelim geçmiş olsun kızlar kusuram bakmayın msn de görüştüklerim özellikle bağlantım çok kötü kesilip duruyor yazdıklarım gitmiyor :((::((
rebeca kızzz merak ettik seni 60 70 sayfa önce de dile getirdik:)))

kızlar ben çok kötü oldum Tanrım kimseyi evladından ayırmasın ....ben Adayı bıraktım geldim yarın sabah yolcuyum çok ağladım hem de çok kalbim ağrıyor:gitme: ayrılık çok zor ne kocam yanımda ne kızım yapayalnızım :(((((
şimdi çıkıyorum öptüm hepinizi

Hasta bebeklere geÇmıs olsun
Özgem dogum gunun kutlu olsun canım
aslı anne olmak Çok farklı bır duygu dımı ya bende annemden gelıyorum pazartesı kıbrısa gıdıyo ay bana nasıl sarıldı agladı sonra annem kendıne dıkkat et uzme dedı bende anne oglum ıyı olsun gerısı boŞ dedım oda bana dedıkı
ben kuzuma kuzumda kuzusuna kıyamaz dusunur dedı ay Çok agladım

sibelim geçmiş olsun kızlar kusuram bakmayın msn de görüştüklerim özellikle bağlantım çok kötü kesilip duruyor yazdıklarım gitmiyor :((::((
rebeca kızzz merak ettik seni 60 70 sayfa önce de dile getirdik:)))

kızlar ben çok kötü oldum Tanrım kimseyi evladından ayırmasın ....ben Adayı bıraktım geldim yarın sabah yolcuyum çok ağladım hem de çok kalbim ağrıyor:gitme: ayrılık çok zor ne kocam yanımda ne kızım yapayalnızım :(((((
şimdi çıkıyorum öptüm hepinizi
kıyamam canım ya valla bende cok üzüldüm Allahım tez zamanda kavustursun inş. zaman su gibi aksın gecsin
selam baculaaaarrr,
çok ösledim siziiii

bizde seni özledık hoşgeldınn
özge iyiki dogdun canım nıce mutlu yıllara

Back