• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bizim kız daha parmak uçlarına basıyo. tabanlarını yere değdiremiyoruz. yoksa şu parmak ucu yürüyen çocuklardan mı olacak?

sibel geçmiş olsun. dişine parol kırıp dök. rahatlatıyo. malum başka bi ilaç kullanamıyoruz.

bu arada oyuncak alıcaz ama bi akıl verin bize. renkli ışıklı, zeka geliştirici oyuncakalrdan ne önerirsiniz?
geleceğimiz daha zeki insanlarla dolsun:)))

kızlar oğlum sanırım nezle oldu burnu akıyor bazende tıkanıyor hafif öksürük var..
doktora götüreceğim ama burda sadece iki çocuk doktoru var ikiside hastanede. birinin çok ilaç verdiği söyleniyor diğeride sadece özeline götürürsen bakıyoraçıkçası sadece burun tıkanıklığı için 80 lira vermek abes geliyor sizce ne yapmalıyımmm

hadi bakalım özledik deyip kaçan çok. çabuk gelin de konuşalım dertleşelim..

gülşah bunu kaçırmış sanırım. "kocişin senin sarhoşluğundan faydalanmadı mı?" diye bi soru bekledim amadelikafadulden:asigim:

benim de aynı şekilde oldu ben de dökmüştüm. uzuyodu öğğğ...

arkadaşımın 11 aylıktı bebeği tatile gitmiş son gün 1 kere denize girmiş. ama 3 kişi gittiler. sen ailenlemisin? yani anne vs var dimi? o zaman kolay oluyo da herşey..

üç kağıtçı nolcak:oklava:

güle güle kullansan liya hanım:) sen öyle yazarken gözümde canlandırdım da nasıl heyecanlandım yahuuu..emekleyecekler, kalkmaya çalışacaklar...:asigim:

batuşu yerim ben demek konuşmaya başladı. hızlı valla seninki. benimki daha biyerden tutunamıyo ama ela küçük sanırım dimi:S

merhaba kızlar, biz de dün eşimin arkadaşının ailesinin:bbo:çatalcadaki yazlığına gittik. ohhh herşey doğal. yediğimiz içtiğimiz. süperdi. herşeyi kedileri üretiyo. ela için de domates, fasulye verdi. kış için dolaba atıcam. kışın katkısız sebze yediricem elimden geldiğince. Ela da dün sabah bikaç şey söyledi. anlaşılmıyodu ama net şeyler söyledi. bakalım konuşmayla mı alakalı bişeyler mi bunlar.
:roflol:çok hamarat kedileri varmış:roflol:
yanlış yazdığını önce düşünmedim de nası yani ya diyorum kediler mi:uhm:delikafadulden:roflol:

canım serum fiz. kullan bolca. günde 6-8 defa 10 ar damla normal. benim kızın da burnu tıkanık ve bundan dolayı öksürük var. gece çok kötü öksürüyo. ateşi yoksa ilaç verilmiyo bunda haberin olsun. ben sadece ser. fiz kullanıyorum.

geçmiş olsun altunum benimkide olmuştu doktorumuz bebekler için olan kongest şurubu verdi yarım çay kaşığı sabah akşam
ateşi yoksa bence bekle derim ya da bi eczaneye sor bakalım o şurubu istersen

ya bizim kız daha parmak uçlarına basıyo. tabanlarını yere değdiremiyoruz. yoksa şu parmak ucu yürüyen çocuklardan mı olacak?

sibel geçmiş olsun. dişine parol kırıp dök. rahatlatıyo. malum başka bi ilaç kullanamıyoruz.

bu arada oyuncak alıcaz ama bi akıl verin bize. renkli ışıklı, zeka geliştirici oyuncakalrdan ne önerirsiniz?
geleceğimiz daha zeki insanlarla dolsun:)))

Sagol canim :) deniycem
Bende birtane anahtar var üstünde isaretler var onlara basinca kamyon - araba gibi seyleri anlatip sesler cikartiyor
Simdi cikiyorum aksama vakit buldugumda mutlaka resmini koyarim!
kendinize iyi bakkin kizlaarrr

sibel bekliyorum canım.

evet gifrer kullan. ben 3. kutuyu bitiricem doğumdan bu yana. tonimer okyanus suyu, gifrer tuzlu su. ama ikisini de bebeklere kullanabiliyosun.

$yigit.jpg

$ymj.jpg

$yigi.jpg

ayşin hanım nasılsınız ?
Sizinle bi ara görüşmek isterim çok hoş ve çekicisiniz :asigim: müsait oldugunuzda görüşelim derim ben yerimseniben

teşekkür ettimm kullanıyorum zaten onu geçmediği için endişelendim

kızımın da öksürüğü 3 haftadır geçmedi. ama ben biraz az kullandım. dün yatarken sıktım mesela daha az öksürdü. heryerde 1 tüp damla var:)

ayşin hanım nasılsınız ?
Sizinle bi ara görüşmek isterim çok hoş ve çekicisiniz :asigim: müsait oldugunuzda görüşelim derim ben yerimseniben

:utangac:ama nasıl olur ki, kocam ne der sonra:utangac:
delikafaduldenpeki canım görüşelim annemlere gittiğimde tuzlaya gideriz. o zaman haber veririm sana. tel.ini alırım msn den. kıı siz buluşcaksınız demi 22 sinde:a015:ben evdeyim o zamannnn:((((((((((((

tamam cnm bekliyorummm :)) gel tuzlaya balık yemege gidelim süper buraların balıkları köfteleri :)))

buluşmaya inş gidebilrim bakalımm :)

meraba kızlar ben geldim asılsınız? zaman zaman ara vermek zorunda kalıyorum çünkü minik yavrum çok huzursuz hep ilgi istiyor . eee YEMEKTı FALAN DERKEN ZAMAN GEÇıYOR ıŞTE ....
şimdi uyuttum...
sizler nasılsınız varmı yaramazlık :)

selam gençlikkkk
Lazanya nız İstanbul semalarından sesleniyorr:))))))
geldim eğitiliyorummm akşam bahariye turu yapacam gözlerinizden öperimm :))))

Back