2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emelcim bir türkü var cok severim
ben yanarım yavrum sana
yavrum yanar yavrusuna
tabiatın kanunudur
koyun meler kuzusuna senağlama

ÖZGEEE mutlu yıllar canım iyiki doğdunn...
ASLIM canım allah kavuştursun üzülme nollurrr.
RÜYACIK geçmiş olsun.
HOŞBULDUM CANLARIM

canlar ben çıkıyorum öptüm kuzularımı gelebilirsem gelirim gene çok öslüyorum sizleri bebişlere iyi bakın hoşçakalınnn

özgecim dogum günün kutl olsunnnnnnnnnnn canım nice güzel senelere ailenle hep birliktee zemuszemus

özgecim iyiki doğdun daha nice sağlıklı mutlu senelere
doğum günün kutlu olsun canım

selam kızlar,
özgecim doğum günün kutlu olsun.. küzel kızın ve eşinle güzel bir ömür diliyorum...
hoşgeldin füsuncum, ne güzel bak bizleri oralardan izliyorsun:) çileğimi öp olur mu?
melekcim hangisinden kullanmış da rahat etmiş arkdaşın. doğum kont. yöntemlerinden. karıştırdım ben.
gülşahcım zaten öyle bir topik var da uyku modunda. doğumdan önce sonra diye sanırım.
yaa bak alıntı yapmadım unuttum. neden kilo vermiş ki yaaa. üzüldüm canım. unuttuğum kimse yok sanırım. varsa da kusruma bakmayın please!
kıyamam canım ya valla bende cok üzüldüm Allahım tez zamanda kavustursun inş. zaman su gibi aksın gecsin

bizde seni özledık hoşgeldınn
özge iyiki dogdun canım nıce mutlu yıllara

Özgee dogum günün kutlu olsun canimmm...
Sagol aslicimm

ÖZGEEE mutlu yıllar canım iyiki doğdunn...
ASLIM canım allah kavuştursun üzülme nollurrr.
RÜYACIK geçmiş olsun.
HOŞBULDUM CANLARIM

Hasta bebeklere geÇmıs olsun
Özgem dogum gunun kutlu olsun canım
aslı anne olmak Çok farklı bır duygu dımı ya bende annemden gelıyorum pazartesı kıbrısa gıdıyo ay bana nasıl sarıldı agladı sonra annem kendıne dıkkat et uzme dedı bende anne oglum ıyı olsun gerısı boŞ dedım oda bana dedıkı
ben kuzuma kuzumda kuzusuna kıyamaz dusunur dedı ay Çok agladım

Özgemmmm nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa..........
Füsuncum sana da iyi tatiller güneş denizzz biraa..........:))))
Doğacıımm endişelerini anne olduğumuz için çok iyi anlıyoruz ama sabır çok önemli lütfen sabırlı ol herşey yoluna girecek ve eşin mutlaka sana destek olmalı unutma biz hep yanındayız sıkıntılarımımzı mutluluklarımızı hep beraber paylaşacağızz birbirimizi çok seviyoruzz bu herşeye bedel :)))
çok teşekkürler kızlar iyiki varsınız opuyorumnanaktan a.s. :utangac:

sağol esmacım cok kötüyüm aslına bakarsan moralim kötü tıp fak.verdiği tedaviyinin 8.günündeyim oğluş 2 gündür yine kusuyor yine ishal yine emmiyor bu çocuk elimde ölecek diye çok korkuyorum ömrümün 10 yılı gitmiştir heralde üzüntüden nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum artık ağlamaktan helak oldum allahım bebişimi koru
çok geçmiş olsun doğacım ya içim cız etti inşallah tez vakitte iyileşir kuzun dualarım sizinle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sen güçlü ol yeter emin ol bebişin seni hissediyor sen vazgeçme o da daha sıkı sarılsın sana canım benim bizi habersiz bırakma

e ama öylee dilek.. yüklenip gelecekmiş, sonra da monte edecekmişsin gibi yazmışsın asıl sen beni guldurdunnnnn....kaydirigubbakcemile3

ya ben çok kola vb asitlileri tuketmeye basladım. hamilelik öncesi ve hamilelikte hep karşı çıkmışımdır şimdi tiryakiliğe soyundum. biri beni giydirsinnndelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:

Biz geldikk canlarr!!
dün doktora gec kaldik ve gidince baya bekledik!
sonunda hem karma hemde pönk asisini olduk... rüya aglamadi sessiz sakindi ama eve geldikten 3-4saat sonra basladi aglamaya uysuzlasmaya!! dün Aksamdan beri atesi 38lerde ama simdi iyi gibi.. sabaha kadar uyumadim basindaydim! vampir gibiyim haha..
2 aile misafir agirladim o stressle birde biri geldi gitti digeri geldi... böyle gün gecti bittii ... bugün evdeyik burda bayram heryer kapali...
evdeyikk bugün yani zaten rüya prensesimde huzursuz
geçmiş olsun canım düşmüştür umarım şimdiye kadar ateşi.bizim de bu ayki aşı kötü oldu aynı gün adanaya gittik 2 gün 38in altına düşmedi doğru düzgün.

selam kızlar... sizleri çooookkk özledim.... yakında kavuşucaz.... bizi unutmadınız di mi... hepinizi ve bebeklerimizi öpüoruuummmmmmmmmmm......
bizde seni çok özledik canım

mrb bende 18 mart 2009da doğum yaptım kızım var şuan uyuyor
hoş geldin aramıza

sibelim geçmiş olsun kızlar kusuram bakmayın msn de görüştüklerim özellikle bağlantım çok kötü kesilip duruyor yazdıklarım gitmiyor :((::((
rebeca kızzz merak ettik seni 60 70 sayfa önce de dile getirdik:)))

kızlar ben çok kötü oldum Tanrım kimseyi evladından ayırmasın ....ben Adayı bıraktım geldim yarın sabah yolcuyum çok ağladım hem de çok kalbim ağrıyor:gitme: ayrılık çok zor ne kocam yanımda ne kızım yapayalnızım :(((((
şimdi çıkıyorum öptüm hepinizi
canım benim ya deme öyle temelli gitmiyosun ki gözünü açıp kapayana kadar kızının yanında olcaksın

alıntıları bitirdim sonunda
günaydın millet kimse kalkmamış daha yahu
dün dışarı çıktık alışveriş yaptık beraber yemek yedik kocamla kızım da bizi yemek yerken görünce bastı tabi yaygarayı haha eşim tavuk yiyordu azıcık kopardım ucundan mercimekten daha küçük amanın nasıl yedi nasıl mutlu oldu sıpa.. sonra geldik eve aaa pasta almamışız hiç üşenmedi okan kalktı pasta aldı geldi ben istemiyorum yemem falan desem de dinletemedim ama ada rahat dururmu kaç kere uyandı ağladı yırttı resmen kendini ada uyuduktan sonra pastamızı kestik doğum günü şerefine yedim valla bir dilim sonra da kırmızı şarap vardı hamile kalmadan önce almıştık tam içecektik annemler gelmişlerdi zaten annemler varken öğrenmiştim hamile olduğumu kalmıştı 1 yıldır bekliyordu siftahı yaptım içtim bir güzel sarhoş da oldum :)))

iyidir canım damadın napsın agresif takılıyo :D:D gelınım nasıl ıyı görünüyo maşaallah bu arada 400 gr aslmış oglum 7700 gr olmuş boy 68cm.:D

bizimki de arada yapıyo öyle şeyler. ben bu ay cicibebeyi fazla kaçırdım daha fazla aldı gibi geliyor kesmeye çalışıyorum ama sadece mamayı da sevmiyor.. maaşallah yiğidime

Sagol özgemm düstü evet atesi :)
Nasilsiniz kizlar ??
Bugün Pazar offff nefret ediyorum bu Pazarlardan - birde kocis calisiyoo :)

niye nefret ediyon kız :) bana hergün aynı valla hep evdeyim nasıl olsa..çalıştığım zaman en sevdiğim gün oluyor ama :))))

ay kimseler yok bugün yahu herkes geziyo heralde:) adoşumun çamaşırlarını yıkadım astım fasulye ayıklamıştım pişirememiştim onu koydum ocağa bi de çorba yaptım akşama üşenmezsem pilav da yaparım yanına bi de cacık ooohh miiissss :) yerler çok kirlendi süpürmem lazım ama cadı kızım izin vermiyor ya biraz önce yıktı yine ortalığı karşı komşu zili çaldı bi rahatsızlığı falan mı var diye soruyo sanki olsa ne olmasa ne..sinir oldum

Delii ona neyse dimi...
Bende evi temizledim bulasiklari cikartip tekrar makineye dizmeliyim Rüya uyuyorken yapim aslindaaa.. halen kizkardesii bekliyorum :roflol: Bugün gelcek insallah

aynen sibel kız gitti yarım saat söylendim sanki duyuyo :) ay ben burdaki komşulara çok uyuz oldum ya dağdan inmiş ayı hepsi yukardaki salak kadın geçen gün çamaşırlarımın üstüne sofra altı silkeledi :oklava:

adaya balkonda mama yediriyodum çamaşır var görmüyomusun diye bağırdım kaçtı hemen içeri eşim olsa evde adayı bırakıp çıkıcaktım hemen yukarı da o kadın adaya dua etsin :) yan taraftakini de gördüm aşağıdakinin çamaşırlarının üstüne silkeledi dün akşam.. diyorum ya dağdan inme hepsi
senin kızkardeş ekti seni heralde :)

Back