- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgecim dogum günün kutl olsunnnnnnnnnnn canım nice güzel senelere ailenle hep birliktee zemuszemus
özgecim iyiki doğdun daha nice sağlıklı mutlu senelere
doğum günün kutlu olsun canım
selam kızlar,
özgecim doğum günün kutlu olsun.. küzel kızın ve eşinle güzel bir ömür diliyorum...
hoşgeldin füsuncum, ne güzel bak bizleri oralardan izliyorsun:) çileğimi öp olur mu?
melekcim hangisinden kullanmış da rahat etmiş arkdaşın. doğum kont. yöntemlerinden. karıştırdım ben.
gülşahcım zaten öyle bir topik var da uyku modunda. doğumdan önce sonra diye sanırım.
yaa bak alıntı yapmadım unuttum. neden kilo vermiş ki yaaa. üzüldüm canım. unuttuğum kimse yok sanırım. varsa da kusruma bakmayın please!
kıyamam canım ya valla bende cok üzüldüm Allahım tez zamanda kavustursun inş. zaman su gibi aksın gecsin
bizde seni özledık hoşgeldınn
özge iyiki dogdun canım nıce mutlu yıllara
Özgee dogum günün kutlu olsun canimmm...
Sagol aslicimm
ÖZGEEE mutlu yıllar canım iyiki doğdunn...
ASLIM canım allah kavuştursun üzülme nollurrr.
RÜYACIK geçmiş olsun.
HOŞBULDUM CANLARIM
Hasta bebeklere geÇmıs olsun
Özgem dogum gunun kutlu olsun canım
aslı anne olmak Çok farklı bır duygu dımı ya bende annemden gelıyorum pazartesı kıbrısa gıdıyo ay bana nasıl sarıldı agladı sonra annem kendıne dıkkat et uzme dedı bende anne oglum ıyı olsun gerısı boŞ dedım oda bana dedıkı
ben kuzuma kuzumda kuzusuna kıyamaz dusunur dedı ay Çok agladım
çok teşekkürler kızlar iyiki varsınız opuyorumnanaktan a.s.Özgemmmm nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa..........
Füsuncum sana da iyi tatiller güneş denizzz biraa..........:))))
Doğacıımm endişelerini anne olduğumuz için çok iyi anlıyoruz ama sabır çok önemli lütfen sabırlı ol herşey yoluna girecek ve eşin mutlaka sana destek olmalı unutma biz hep yanındayız sıkıntılarımımzı mutluluklarımızı hep beraber paylaşacağızz birbirimizi çok seviyoruzz bu herşeye bedel :)))
çok geçmiş olsun doğacım ya içim cız etti inşallah tez vakitte iyileşir kuzun dualarım sizinle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sen güçlü ol yeter emin ol bebişin seni hissediyor sen vazgeçme o da daha sıkı sarılsın sana canım benim bizi habersiz bırakmasağol esmacım cok kötüyüm aslına bakarsan moralim kötü tıp fak.verdiği tedaviyinin 8.günündeyim oğluş 2 gündür yine kusuyor yine ishal yine emmiyor bu çocuk elimde ölecek diye çok korkuyorum ömrümün 10 yılı gitmiştir heralde üzüntüden nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum artık ağlamaktan helak oldum allahım bebişimi koru
:roflol: :roflol: :roflol:e ama öylee dilek.. yüklenip gelecekmiş, sonra da monte edecekmişsin gibi yazmışsın asıl sen beni guldurdunnnnn....kaydirigubbakcemile3
ya ben çok kola vb asitlileri tuketmeye basladım. hamilelik öncesi ve hamilelikte hep karşı çıkmışımdır şimdi tiryakiliğe soyundum. biri beni giydirsinnndelikafadulden
geçmiş olsun canım düşmüştür umarım şimdiye kadar ateşi.bizim de bu ayki aşı kötü oldu aynı gün adanaya gittik 2 gün 38in altına düşmedi doğru düzgün.Biz geldikk canlarr!!
dün doktora gec kaldik ve gidince baya bekledik!
sonunda hem karma hemde pönk asisini olduk... rüya aglamadi sessiz sakindi ama eve geldikten 3-4saat sonra basladi aglamaya uysuzlasmaya!! dün Aksamdan beri atesi 38lerde ama simdi iyi gibi.. sabaha kadar uyumadim basindaydim! vampir gibiyim haha..
2 aile misafir agirladim o stressle birde biri geldi gitti digeri geldi... böyle gün gecti bittii ... bugün evdeyik burda bayram heryer kapali...
evdeyikk bugün yani zaten rüya prensesimde huzursuz
bizde seni çok özledik canımselam kızlar... sizleri çooookkk özledim.... yakında kavuşucaz.... bizi unutmadınız di mi... hepinizi ve bebeklerimizi öpüoruuummmmmmmmmmm......
hoş geldin aramızamrb bende 18 mart 2009da doğum yaptım kızım var şuan uyuyor
canım benim ya deme öyle temelli gitmiyosun ki gözünü açıp kapayana kadar kızının yanında olcaksınsibelim geçmiş olsun kızlar kusuram bakmayın msn de görüştüklerim özellikle bağlantım çok kötü kesilip duruyor yazdıklarım gitmiyor(
rebeca kızzz merak ettik seni 60 70 sayfa önce de dile getirdik:)))
kızlar ben çok kötü oldum Tanrım kimseyi evladından ayırmasın ....ben Adayı bıraktım geldim yarın sabah yolcuyum çok ağladım hem de çok kalbim ağrıyor:gitme: ayrılık çok zor ne kocam yanımda ne kızım yapayalnızım((((
şimdi çıkıyorum öptüm hepinizi