Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızıma yogurt yaptım 100 cc sütü parmagımı yakmayacak kadar ılındıktan sonra 1 tatlı kaşıgı yogurtla mayaladım. 3 st dinlendi açtım çok sulu. lavoboya döktüm çok az uzuyo ne süt ne ygurt. buzdolabına koydum acaba koyulaşırmı? ben onu versem kızıma bişi olurmu?
doğacığım yaaa kıyamam size kusma ve ishal bir aradaysa rotavirüsü diyordu kadir tuğcu aşı oldunuzmu siz rotavirüsü aşısı bence sonuçlarını kadir tuğcuya yaz ben yazdım ve bana ilacı kullanma o sonucada güvenme dedi gerçekdende öyle oldu ilacı kullanmadım ve batu maşallah gayet iyi bol suyla atlattısağol esmacım cok kötüyüm aslına bakarsan moralim kötü tıp fak.verdiği tedaviyinin 8.günündeyim oğluş 2 gündür yine kusuyor yine ishal yine emmiyor bu çocuk elimde ölecek diye çok korkuyorum ömrümün 10 yılı gitmiştir heralde üzüntüden nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum artık ağlamaktan helak oldum allahım bebişimi koru
ayşine katılıyoruuummmmm:) canımm. sen buraları hiç düşünme güzelce tatilini yap dön aramıza. ben de seni ve nisanı öpüyorum...
kız dilek duşakabin almaya mı gidiyosun. duyan da ekmek almaya gidiyosun sanar.DDDDD
.