2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende wee nin kaşığı var memnunum şimdilik

ehueehueheue ulenn o spiralmiş yaaa neden türkçe konuşmuyosunuz alla alla
sırnaşık şey :roflol: :roflol:

Yaaa kızlar doktorunuzun verdıgı menulerı paylasır mısınız?
ah bi menü verseydi.. bende istiyorum kızlar varsa menüsü olan

Kızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon
biz dondy almıştık mama sandalyesi de oluyor ama bizimki daha oturamadığı için ben ana kucağında yediriyorum

canım benim kız 4 aylıkken ishal olmuştu dr başlayın artık yoğurta iyi gelir demişti ben o zamandan beri yediriyorum sade yoğurt sevmiyor meyveyle karıştıırıyorum

abbbooowww önümüzdeki hafta kadir abi yokmuş izinliymiş netcez kızlarrrr

kızçeler ben kaçar hepiniz öptüm geçen hafta pc tamire gitmedi bu hafta gidebilir pazartesi olamayabilirim

Arkadaşlar ben Dikilideyim tatilde.Hepinizi çok özledim.Eşimle internet cafeye geldim hemen bakıyım dedim.Umarım herkes iyidir.KEndinize iyi bakın çarşamba günü evimdeyim görüşürüz muckkkkkkk

gülşah yerim ben o cadıyı ya sen ne hamaratsın bu aralar maaşallah valla
burcu cidden akıllanmaya başlıyorlar yahu bunlar

valla bende şaşıyorum kendime bu aralar..
pc nin başından kalkmayan ben artık işlerimi hep düzene sokabiliyorum..neden anlamadım

kızlar şubat anneleri acayip kilo vermiş. tabi çoğu zaten zayıftır ama çabuk toparlanmışlar. kıskandımmmmmm....
evet ya bizde öyle bir topic açsak mart anneleri olarak

kesinlikle yapalım ama bayrama yakın çekelim derim genede siz biliisiniz
aynı benhihoyyyt
kadir abimiz kızımın henüz benim bu seyahat olayımı anlayamayacağını söyledi içime su serpti :)))
savulun Kadirizm geliyor :))))hihoyyyt:teytey:
bu adam var ya number one:lepi:
hepimiz Allaha emanetiz aslıcım..
bakalım bende senin gibi şanslı olabilecekmiyim:gitme:

ohh maşallah..bu ne hız böyle alya naaptı bu arada?
Yaaa kızlar doktorunuzun verdıgı menulerı paylasır mısınız?
canım ben pts günü gidiyorum yazarım menü işini
Kızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon
ben henüz almadım slaıncak aldım onun yerine..
ne yapsam da bilmiyorum alıp almama arasında kararsızım

selam güzeller
gülşahım benım dandık fırında derce yok ya bı pastanın üstü yandı bıle gıcık oldum
oyy kıyamam ben sana..derecesiz de nasıl pişrdinki?
canım bebekler işte bir alıp bir veriyorlar az hareketlenseler hiç alamıcaklar kilo..
vallahi tam bilemiyorum ama sanırım 38,5.

günayddııııııınnnnnn
bugün benim doğum günüüüüümmmmm :)
heeepppii börrttdeyyy tuu yuuuuudelikafadulden
abbbooowww önümüzdeki hafta kadir abi yokmuş izinliymiş netcez kızlarrrr

:sinifsinif::sinifsinif:

selm kızlar ben geldim..ne yaparsınız?
fusunla konuşuyorum msn de sizleri merak etmiş..
benettonda ve mothercare de baharlılar indirimdeymiş haberiniz ola..
nisancık denizi sevmiş ayaklarını sallamış bol bol foto çekmiş videosu varmış..derya idili merak etmiş fusun..
herkese selamı var çok..
ben de geldim babamlara.dün akşam ev görmeyede gittik geldik..alya kayınvalidemdeydi uyumuş zaten..birazdanda sahile yürüyüşe çıkarıcam alyayı..akşamda içmeye gidicez:)

selam kızlar,
özgecim doğum günün kutlu olsun.. küzel kızın ve eşinle güzel bir ömür diliyorum...
hoşgeldin füsuncum, ne güzel bak bizleri oralardan izliyorsun:) çileğimi öp olur mu?
melekcim hangisinden kullanmış da rahat etmiş arkdaşın. doğum kont. yöntemlerinden. karıştırdım ben.
gülşahcım zaten öyle bir topik var da uyku modunda. doğumdan önce sonra diye sanırım.
yaa bak alıntı yapmadım unuttum. neden kilo vermiş ki yaaa. üzüldüm canım. unuttuğum kimse yok sanırım. varsa da kusruma bakmayın please!

fusunum iyi ttiller bende birazdan dışarı cıkıcam duşa kabinim kırıldı heryer göl gibi oluyor gidemde bi dusa kabın alam öpüyorum hepinizi aksama görüşürüzz kızlarr zemuszemus

sağol esmacım cok kötüyüm aslına bakarsan moralim kötü tıp fak.verdiği tedaviyinin 8.günündeyim oğluş 2 gündür yine kusuyor yine ishal yine emmiyor bu çocuk elimde ölecek diye çok korkuyorum ömrümün 10 yılı gitmiştir heralde üzüntüden nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum artık ağlamaktan helak oldum allahım bebişimi koru

:) canımm. sen buraları hiç düşünme güzelce tatilini yap dön aramıza. ben de seni ve nisanı öpüyorum...
kız dilek duşakabin almaya mı gidiyosun. duyan da ekmek almaya gidiyosun sanar. DDDDD

doğa canım çokkk üzüldüm. şu kadir beye danıştın mı hiç. ya ben fakülte hastanelerinden korkuyorum açıkcası. adı üzerinde araştırıyolar. bilimsel veri elde etmek asıl amaç. yani ne biliyim. olmayacak şeyler de denerler gibime geliyo. Mirza yı hatırlarsınız bebeği ne hallere sokmuşlardı. buralardan yapabileceğimiz bir şey varsa söyle hiç çekinme olur mu? sakın öyle kötü şeyler de düşünme. ben de bebekken hastalanmışım annem konduramıyomuş sadece. herkes öleceğimi düşünürmüş. ama bak ben de anneyim artık. olur mu pozitif ol. senin moralin bebeğini etkiler inan buna....ben annemi hissetmişim demekki...

çok teşekkürler kızlar hepinize
eşim dışarı çıktı niye dedim işim var dedi söylemedi du bakalım bi sürprüz gelebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…