günayddııııııınnnnnn
bugün benim doğum günüüüüümmmmm :)
bende wee nin kaşığı var memnunum şimdilikBen çok şişimmmm pöfff.. Kızlar hangi marka kaşık kullanıyorsunuz?
Bir de akıtmayan alıştırma bardaklarından aldınız mı? ne aldınız ne kadara ?
Bu arada ben istemiyorum dedim ya yürüteç hemen o akşam kayınvalidem artık buna yürüteç alman lazm kızım dedi. Bende istemiyorum deyince aaaa ben 3 oğlumu da böyle büyüttüm dedi.
Bir de trip yaptı yaaa. aman bööyle bişey diyeceğini biliyordum dedi.
sırnaşık şey :roflol: :roflol:ehueehueheue ulenn o spiralmiş yaaa neden türkçe konuşmuyosunuz alla alla
ah bi menü verseydi.. bende istiyorum kızlar varsa menüsü olanYaaa kızlar doktorunuzun verdıgı menulerı paylasır mısınız?
biz dondy almıştık mama sandalyesi de oluyor ama bizimki daha oturamadığı için ben ana kucağında yediriyorumKızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon
canım benim kız 4 aylıkken ishal olmuştu dr başlayın artık yoğurta iyi gelir demişti ben o zamandan beri yediriyorum sade yoğurt sevmiyor meyveyle karıştıırıyorumkızlar madem byrdasınız bişey danışmak istiyorum.5 aylık oldu kızım bugün yoğurt yapmak istiyorum..verdiniz mi hiç???inek sütü kullansam mı bilemedim.birde ölçüler konusunda bilgisi olan var mı??yani ne kadar süte ne kadar yoğurt eklemeli??
gülşah yerim ben o cadıyı ya sen ne hamaratsın bu aralar maaşallah valla
burcu cidden akıllanmaya başlıyorlar yahu bunlar
evet ya bizde öyle bir topic açsak mart anneleri olarakkızlar şubat anneleri acayip kilo vermiş. tabi çoğu zaten zayıftır ama çabuk toparlanmışlar. kıskandımmmmmm....
kesinlikle yapalım ama bayrama yakın çekelim derim genede siz biliisinizkızçeler ben kaçar kendinize iyi bakın
ya şu hediye çekiliş işini tekrarlasak anca olur başlatalımda bayramdan önce ellerimize ulaşşın bu sefer yurt içi yurt dışı karışık olacak ona göree
aynı benhihoyyytayşincim liya hasta değil çok şükür dün aşı vuruldu teyzesi 1 koldan 2 bacaktan onun ağrısı ve huzursuzluğu var ama bugün daha iyi
ayrıca niye darılayım tatlım sevdiğim insanların iyi kötü tüm uyarılarını dikkate alırım sevmedikleriminkinide sallarım
bu adam var ya number one:lepi:kadir abimiz kızımın henüz benim bu seyahat olayımı anlayamayacağını söyledi içime su serpti :)))
savulun Kadirizm geliyor :))))hihoyyyt:teytey:
hepimiz Allaha emanetiz aslıcım..evet kızımı yarın ben götüreceğim bakıcımızla köylerine beşiğini falan da koyacağım arabaya hem yeri yurdu görürüm içim rahat eder(( doğrusu bu kadın benden iyi biliyor huyunu hafta içi ben adayla 4-5 saat geçiriyorum bir günde !! kadın ise neredeyse 10 saat birlikte :)) hatta kızım bakıcısını sabah gördüğünde gülücükler atıyor:))) ona güvenniyorum Tanrıya emanetiz
ohh maşallah..bu ne hız böyle alya naaptı bu arada?bütün işlerim bitti çamaşır ütü temizlik bulaşık ohh bee ama feci acıktım yaawss şimdi arkadaşlar gezmeye gidiyor çoluk çombalak :))) gidemde biraz kendimi toparlıyamm :)) Fundacım, Ayşincim tşk ederim kızlarr biraz iyiyim ama mide bulantım ve kronic bel,baş ağrısı devammm
canım ben pts günü gidiyorum yazarım menü işiniYaaa kızlar doktorunuzun verdıgı menulerı paylasır mısınız?
ben henüz almadım slaıncak aldım onun yerine..Kızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon
oyy kıyamam ben sana..derecesiz de nasıl pişrdinki?selam güzeller
gülşahım benım dandık fırında derce yok ya bı pastanın üstü yandı bıle gıcık oldum
canım bebekler işte bir alıp bir veriyorlar az hareketlenseler hiç alamıcaklar kilo..kızlar selam bugün kızımı dr götürdük kontrolümüz vardı. kızım 1 haftada 80 gr vermiş zaten 1 ayda 350 alıodudr mama ve ek gıdaya başlattı. eşim az önce antalyaya dogru yola çıktı kuzeninin düğünü için ve ben kızkardeşimle kaldım. kızımın biraz ateşi var eşimde gitti kızım diş çıkartıo. çok huzursuz ve endişeliyim. makattan kaç dereceyi aşarsa ateşi yüksek sayılıyor? of ya makatta ateşine bakarken ortalıgı birbirine katıo kızım çok üzgünüm çok (((((((
heeepppii börrttdeyyy tuu yuuuuudelikafaduldengünayddııııııınnnnnn
bugün benim doğum günüüüüümmmmm :)
abbbooowww önümüzdeki hafta kadir abi yokmuş izinliymiş netcez kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?