:
sen şimdiden şikayetçisin. ayaklanınca ne yapacağız kızlar kafamçokkarıştı
QUOTE]
ben karıştırmasından değilde kucağımda karıştırmasından şikayetçiyimm kollarım kopuyo taşıyacağım diye :)
bu arada bu saatte netteyimmm ayyy ne güzell.. kociş maça gittiii oğluşum erkenden uyuya kaldııı ohh bi dünya varmışşş keyif yapıyorumm ama nette kimse yokkk...
dr en ii makattan sonuç alırsın dedi. bu kulaktan ölçendende var ama daha küçük oldugu için kulagının tam içine giremez yanlış olur dedi dr. aman ya allak bullagım utanmasam eşimin arkasından aglayacaktım. yazık o da dedi eger bişi olursa ara ben ilk mola yerinde iner istanbula geri gelirim diyebide mamaya başladık alıştırma bardaklarından aldım benim kızım biberon almıo belki o bardaktan içer dedim ama acaba basarabilirmi? birde anne sütünden muhallebi ve yogurt yapılıomu arkadaşlar? sagmıştım birsürü var buzlukta
süpper olmuşşş kuzuuummmm bizim çekiliş hazırr yaniiimmmmmgünaydın kızlar a.s. a.s.
esma ben dün gece seni kaale aldım çekiş yaptım ben sana sen bana çıktın yerimseniben
aman boşver ne buzdolabı yaaaa oynaş kızçenleeeegünaydın gençlilkkk
iyi haftasonları diliyorum hepinize :))))
biz erkenden uyandık kahvaltı mızı ettik makinaya çamaşır attık Barney izlioss Ada hanım uyurlarsa buzdolabını temizleyecem ve valiz hazırlayacam
kızlar madem byrdasınız bişey danışmak istiyorum.5 aylık oldu kızım bugün yoğurt yapmak istiyorum..verdiniz mi hiç???inek sütü kullansam mı bilemedim.birde ölçüler konusunda bilgisi olan var mı??yani ne kadar süte ne kadar yoğurt eklemeli??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?