2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızçeler ben kaçar kendinize iyi bakın
ya şu hediye çekiliş işini tekrarlasak anca olur başlatalımda bayramdan önce ellerimize ulaşşın bu sefer yurt içi yurt dışı karışık olacak ona göree

ya ben bğını almadım ama aventde biberon emziği yerien onun ucu takılıyor ondan set şeklinde almıştım sonra değiştirip onu takıyorsun gerçi henüz hiç denemedim bak aklıma geldi eve gidince deneyeyim unutmazsam

no no noooo.. ben ria istemem. ıiyyyyy... kayma falan oluyomuş. hiç rahat değilmiş. çok can acıtıyomuş takılırken çıkartılırken. regl döneminde takılırmış. mikrop kapma ihtimali yüksekmiş. en iyisi implant. türk kadınları düzenl,i olmak siter regl dönemlerinin ama bu çok nadir döngüsünü değiştiriyomuş. zaten 2. senesinden sonra bünye de alışıyomuş.

melekcim bende nuk un ısya duyarlı kaşıklarından var, 17 tl sanırım. chicconun da var daha açmadım. bir de 5 li renkli ilk kaşıklar var. markasını bilmiyorum. onları kullanıyorum. zaten hepsi hediye. hiçbirini biz almadık:))

ayşincim liya hasta değil çok şükür dün aşı vuruldu teyzesi 1 koldan 2 bacaktan onun ağrısı ve huzursuzluğu var ama bugün daha iyi
ayrıca niye darılayım tatlım sevdiğim insanların iyi kötü tüm uyarılarını dikkate alırım sevmedikleriminkinide sallarım

haklısın canım ama işin rengi başka benim sıpa sabah 9-10 gibi bi kalkıyo akşam 5 e kadar sadece 40 dakika uyuyor o aradada ancak yemek yapabiliyorum uyanıkken zaten sadece bebekle ilgileniyorum. ama kk ya daha çok zaman ayırmak ve yeniden muhabbete tam dahil olmak istiyorum...

bende de var ama hep aynı kasıgı kullanıyorum bı kac tane daha alayım.. Offf yıne netten bı suru sey alacam
sampuan falan

kadir abimiz kızımın henüz benim bu seyahat olayımı anlayamayacağını söyledi içime su serpti :)))
savulun Kadirizm geliyor :))))hihoyyyt:teytey:

evet kızımı yarın ben götüreceğim bakıcımızla köylerine beşiğini falan da koyacağım arabaya hem yeri yurdu görürüm içim rahat eder (( doğrusu bu kadın benden iyi biliyor huyunu hafta içi ben adayla 4-5 saat geçiriyorum bir günde !! kadın ise neredeyse 10 saat birlikte :)) hatta kızım bakıcısını sabah gördüğünde gülücükler atıyor:))) ona güvenniyorum Tanrıya emanetiz

bütün işlerim bitti çamaşır ütü temizlik bulaşık ohh bee ama feci acıktım yaawss şimdi arkadaşlar gezmeye gidiyor çoluk çombalak :))) gidemde biraz kendimi toparlıyamm :)) Fundacım, Ayşincim tşk ederim kızlarr biraz iyiyim ama mide bulantım ve kronic bel,baş ağrısı devammm

melegimm ben kimsenin yaptıgı işi begenmiyorum içime sinmiyor valla aslında bende almak istiyorum ama malesef içime sinmiyor aman melegim salla zaten hep agrıyor belim :teytey: ağrılarıyla dalga geçen benn ehueheuehe

Kızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon

hayde öptümm hepinizi canlarımm en ballısından mucukusssss ehuehuehuehue ben kızıma mama alayım sonra eve

:kedi:a.s.

hadi bakalım düzene girsinde gel bekliyoruzz:lepi:

kadir abimiz kızımın henüz benim bu seyahat olayımı anlayamayacağını söyledi içime su serpti :)))
savulun Kadirizm geliyor :))))hihoyyyt:teytey:

adama bak ya geldi girdi kk mart muhabbetlerine.. oğlum olursa adını kadir koycam. var bi hikmet..
dün akşam kızımın aşırı öksürüğüne dayanamayan eşim ısrarla şurup vermemi söyledi. açtım adamın makalelerini akudum. sonra kendine geldi. adam da bana o şurubu kullanma demişti zaten. bizimki anlamıyo ki...

ayyy bu çocuk beni çıldırtacak yaaa bi dakika yatmıyo sağı solu karıştıracak anca
kollarım koptuu
sen şimdiden şikayetçisin. ayaklanınca ne yapacağız kızlar kafamçokkarıştı

Kızlar herkes mama sandalyesı aldı mı? Yaaa bende almak ıstıyorum ama cok pahalılar.. Chıcconun cıft kılıflısı 200 mılyon

dediğin hepsiburada da indiirmde şu anda. ya kuzenim sandalyeye monte edilenden almış. aldığım ve memenun kaldığım en güzel şiey dedi. hem heryere taşıyabiliyomuş. ben de inceledim ama 12. aya doğru kullanımları. fisher price ve chicconun var. fisher ın ormanlı olan, chicconun da mr lı bişeydi...delikafadulden

bu sırada kızlar ela geceleri çokkk öksürüyo. şu limon bal karışımı 5 ay için geçerli değil dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…