selam kızlar ben geldim nasılsınız?
Alem kadınsın ahukaydirigubbakcemile3,ay hiç acıma valla ii yapmışsın,o paraya ilerde cildini,eskigüzelliğini satın alabilecekmisin sence??Çok ii olmuşşş,parla bi şöyle kendine gel ooh, düşünme gidenide nelere para vermioruzki,aradada kendimiz için dimi aaa
selam uzun bir aradan sonra gene evimdeyim ve sizinleyim.öyle yoruldum ki.ankara konya mersin taşucu ısparta afyon manisa gez gez yoruldum.akraba arkadaş merasim törenlerini bitirdik.şükür dün gece kendi evimizde uyuduk.siz de iyisinizdir inşallah.
kalça çıkığı için hacettepeye gittik ve şükür bişeyi çıkmadı işte çocuk iki kere rötgen almış oldu o kadar.bebeğimde iyi şükür ama artık yalnızca anne sütüyle doymaz oldu mama alayım dfiyorum günde bir iki kere veririm.4 ay 11 günlük.ne tavsiye edersiniz.en iyisi ne?offffff valizler evde saçılmış durumda.işim zor.
melek ali tuna sen eve gidince ne yapıyo batu artık beni görence resmen çıldırıyo atılıyo bana gülücükler atıyo bugün sabahda nasıl masum masum bakıyo anlatamam sabahları gittiğimi anladı artık bebem gözünü benden alamıyo
melek ali tuna sen eve gidince ne yapıyo batu artık beni görence resmen çıldırıyo atılıyo bana gülücükler atıyo bugün sabahda nasıl masum masum bakıyo anlatamam sabahları gittiğimi anladı artık bebem gözünü benden alamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?