2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ii geceler herkeseeeezemuszemusnassiniz bakem gerci kimse yok ama ben ginede sorayimmm.....
idilim yine hastalanmis cok gecmis olsn ins gecek yaa
gülsahim ya bombasin sen cok sevdim valal su süt olayina ions dahada fazla gelir yaaa alyma yarasn ins o güzel sütlerinn
melegim aldik bitetimizi vee arife günü gelorummmm :lepi:ay cok heyecnliyimm
eee bulusmann hasini düzenleriz artikin sehnaz iicjn dimiiiiyerimseniben

bu arada biz 6 aylik olduk vayy be ne cabuk gecorr günlerr

herkese günaydın güzel bayanlarrr herşey yolunda okuduğuma göre ama kaçaklar var arada
iki dünür funda ve buket nerelerdesiniz siz bakem

bu arada ardinin 6. ayı kutlu olsun yarında biz 6 oluyoruz 1 yaşı yarıladık ne çabuk geçiyor zaman demi yaaa

selam uzun bir aradan sonra gene evimdeyim ve sizinleyim.öyle yoruldum ki.ankara konya mersin taşucu ısparta afyon manisa gez gez yoruldum.akraba arkadaş merasim törenlerini bitirdik.şükür dün gece kendi evimizde uyuduk.siz de iyisinizdir inşallah.
kalça çıkığı için hacettepeye gittik ve şükür bişeyi çıkmadı işte çocuk iki kere rötgen almış oldu o kadar.bebeğimde iyi şükür ama artık yalnızca anne sütüyle doymaz oldu mama alayım dfiyorum günde bir iki kere veririm.4 ay 11 günlük.ne tavsiye edersiniz.en iyisi ne?offffff valizler evde saçılmış durumda.işim zor.

Kızlar saolun erkek kardesımın askerlıgıne soyledıklerınız ıcın.

Sehnazım yarı yasınız kutlu olsun

Betul sende hosgeldın guzelım son dogum yapan arkadaslarımızdan :)

Şu Kadir Tuğcu'ya bende bakınayım bugun

orasıda doğru 10sene sonra bunu da arıycaz..kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin... iyi gezmişsiniz maaşallah...

melek ali tuna sen eve gidince ne yapıyo batu artık beni görence resmen çıldırıyo atılıyo bana gülücükler atıyo bugün sabahda nasıl masum masum bakıyo anlatamam sabahları gittiğimi anladı artık bebem gözünü benden alamıyo

gunaydın kızlar a.s.

sehnazım 4.000 gözle bekliyorum gelmeni :roflol:

betül, yasemin hoşgeldiniz kızlarrzemuszemus

ayy canı mn ya ne çok özlüyordur seni.. tabi sende omu.. çok zor kız bırakıp gitmek:gitme:
allahtan bakanın var gözün arkada değil..

bızde de durumlar aynı canım yaa hemde nasıl gozumun ıcıne ıcıne bakıyor.. Bırde dun gece ayrı kaldık cok ozledııımm

selam,ben daha yeniyim bu sitede ve kimseyi daha tanimiyorum ,benim kizim livanur 26.martda dünya ya geldi.bende istiyorumki bir kac arkadasim ve livanurun arkadasi olsun.[:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…