2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun zamandır foruma giremedim ,annemin yanındaydım yazlıkta bebekler bayağı büyüdü herkesin bebeğine sağlık diliyorum sevgili thanderc benim bebeğim 5 aylık 4. dişi patladı ama patlatana kadar ne çekti 4 gündür ateş içindeydi ,muhtemelen seninkide diş çıkaracak bu dönemde enfeksiyonlara açık oluyorlarmış en ufak hapşırıktan bile mikrop kapabilirlermi aynen seninki gibi ağlıyo mızıklanıyor güleryüzlü oğlum gitti hep ağlayan oğlum geldi geceleri uyku pek yok sakın sarma çocucu ateşi çkar bu sıcakta ateşi çıkarsa 13-15 derecelik suyu küvetine doldurup içine sokuyorsun 3 dk duruyor iniyor ateşi fitil ,calpol veriyorsun 39 derceye yaklaşırsa hemen doktora gidin ah ne çekti benimki şimdi isilik çıkardı ateşi geçince dışa vurdu .

aY minocuum geçmiş olsunnn maaşallah 4 diş çıkmış ama eziyetli olmuş thanderc sana da kolay gelsin canım çok zor bir süreç ben de kızımdan 8 gün ayrı olacağım tek endişem ya ben yokken dişi çıkar da ateşlenirse :(((( beklesin beni lüffeennn

Uzun zamandır foruma giremedim ,annemin yanındaydım yazlıkta bebekler bayağı büyüdü herkesin bebeğine sağlık diliyorum sevgili thanderc benim bebeğim 5 aylık 4. dişi patladı ama patlatana kadar ne çekti 4 gündür ateş içindeydi ,muhtemelen seninkide diş çıkaracak bu dönemde enfeksiyonlara açık oluyorlarmış en ufak hapşırıktan bile mikrop kapabilirlermi aynen seninki gibi ağlıyo mızıklanıyor güleryüzlü oğlum gitti hep ağlayan oğlum geldi geceleri uyku pek yok sakın sarma çocucu ateşi çkar bu sıcakta ateşi çıkarsa 13-15 derecelik suyu küvetine doldurup içine sokuyorsun 3 dk duruyor iniyor ateşi fitil ,calpol veriyorsun 39 derceye yaklaşırsa hemen doktora gidin ah ne çekti benimki şimdi isilik çıkardı ateşi geçince dışa vurdu .

ateşine makattanmı bakayım? kaç derece olmalı ateşi? of ya çok üzüldüm nasıl basım agrıo anlatamam.braun kulaktan ateş ölçer var ayrıca civalı 2 tane termometremiz var hangiyle bakayım? istahındada azalma oluyomu diş çıkartırken? başka ne belirtiler gösteriyo?:sinifsinif:

en ıyı sonuc makattan alınıyor. Bızımkı de 6.hastalık gecırdıgı ıcın o da ateslı bır hastalık oldugu ıcın o zamanlar cok arastırdım bu konuyu. 37.5 uzerı ates sayılır.
Gecmıs olsun

4 dıs mı :bbo:

:emir_bebek:
en ıyı sonuc makattan alınıyor. Bızımkı de 6.hastalık gecırdıgı ıcın o da ateslı bır hastalık oldugu ıcın o zamanlar cok arastırdım bu konuyu. 37.5 uzerı ates sayılır.
Gecmıs olsun

4 dıs mı :bbo:

6. hastalık nedircanım? birde bişey sorucam sana bebegin çok hareketli galiba degilmi? benim kızım çok hareketli hep kıpır kıpır o yüzden az kilo alıo hatta bu ay 350 gr almış çok üzüldüm zaten onada. sütümde var ii emio hatta sagıyorum emzirdikten sonra ama anlamadım bir türlü. bakalım kontrolümüz var cuma. inşallah almıştır. sende geçmişte yazmışsın sanırım oglum zayıf diye:ecrin_bebek:

:emir_bebek:

6. hastalık nedircanım? birde bişey sorucam sana bebegin çok hareketli galiba degilmi? benim kızım çok hareketli hep kıpır kıpır o yüzden az kilo alıo hatta bu ay 350 gr almış çok üzüldüm zaten onada. sütümde var ii emio hatta sagıyorum emzirdikten sonra ama anlamadım bir türlü. bakalım kontrolümüz var cuma. inşallah almıştır. sende geçmişte yazmışsın sanırım oglum zayıf diye:ecrin_bebek:

kaç kilosunuz ve bebişin ne kadarlık canım ????

kızlar üşüterek ve nazar değerrek hasta olan tek millet bizmişiz biliyormuydunuzzz
o nasıl yahu kaydirigubbakcemile3 üşütmeye bi diyeceğim yok ben de üşütmem kızım da üşütmedi şimdiye kadar allaha şükür. sadece kocam üşütür annesiyle beraberken. aman soğuk su içme üstüne kalın giy üşütürsün bronşit olursun der durur annesi ve her seferinde üşütür.şimdi de boğazında ltihap var adanadan beri :) ama nazar kanıtlanmış diye biliyorum. yani adına nazar değil de negatif enerjhi deyin ne derseniz deyin bazı insanlar negatif enerji saçarlar ve bazı kişiler de bunu almaya çok eğilimlidirler.falan filan işte :) uğraşıyorum reikiyle de ordan biliyorum a.s.

gule gule Esmaaa yarın gorusuruk

Kızlar yaa boyle egıtıcı oyuncaklar almak ıstıyorum
Renk Öğreten Ahtapot
ben eğitici köpek aldım bayıldı bi de kurabiye kavanozu var daha oynayamıyor ama şekilleri ben içine atınca çok hoşuna gidior

thanderc arkadasım adın neydı? 22 Agustos bulusmasına gelınce gorursun sıska oglumu.. evet cok zayıf. zaten 1 ay erken dogdu ve dogum kılosuda dusuktu bır de sutu de bıraktı. Zaten hareketlı dıye az kılo alıyor ama kılo dısındakı gelısımı cok ıyı.
Sen emzırmeye devam et bence. Bebegın ne kadarlık?

thanderc arkadasım adın neydı? 22 Agustos bulusmasına gelınce gorursun sıska oglumu.. evet cok zayıf. zaten 1 ay erken dogdu ve dogum kılosuda dusuktu bır de sutu de bıraktı. Zaten hareketlı dıye az kılo alıyor ama kılo dısındakı gelısımı cok ıyı.
Sen emzırmeye devam et bence. Bebegın ne kadarlık?

melekcimm yaa sıska deyip durma Ali Tunamıza :) hareketli ve erken doğan bir bebek için gayet sağlıklı maaşallah diyeceğiz :)) hareketli bebeklerin kaderi bu bizimki de aynı kı.ına kaçan 3 tane at yüzünden :)) yerinde duramıyor dolayısıyla fazlasıyla yakıyorlar

merhaba bir buçuk aydır yoktum.tatil misafirdi derken yeni geldim artık buralardayım.sizi çok özledim aklım sizdeydi beni merak ettinizmi bilmem ama geçmişi de okumam imkansız epeyce birikmiştir.

adım fatma kızımda 5 ay 6 günlük 6290 ve 65 cm. boyu falan uzuyo bası büyüyo ama az kilo alıo. bu ay sadece 350 gr almış. geçen ayda az kilo almıştı dr mama takviyesi verdi ama benimki ne kasıkla ne biberonla almadı mamayı hep tükürdü. bende humananın still tee ve kimyonlu rezene çayını içerekten 10 günde 350 gr aldırmayı başarmıştım. ama yine az almış. geçen ay idrara falan baktılar bişi çıkmadı. sütüm var. her iki gögsümü 20-25 er dk emziriyorum 80 cc de süt sagıyorum. ama anlamadım gitti ya neden böyle. ama dogdugundan beri dönen sürekli hareket halinde durmadan çıglıklar atan bir kızım var. gündüzde hiç uyumuyo. 24 saat içinde en fazla 10 saat uyuyo. dr söyledim bunlar etkilemez kiloyu dedi. şaşırdım kaldım ya çok üzülüyorum.

adım fatma kızımda 5 ay 6 günlük 6290 ve 65 cm. boyu falan uzuyo bası büyüyo ama az kilo alıo. bu ay sadece 350 gr almış. geçen ayda az kilo almıştı dr mama takviyesi verdi ama benimki ne kasıkla ne biberonla almadı mamayı hep tükürdü. bende humananın still tee ve kimyonlu rezene çayını içerekten 10 günde 350 gr aldırmayı başarmıştım. ama yine az almış. geçen ay idrara falan baktılar bişi çıkmadı. sütüm var. her iki gögsümü 20-25 er dk emziriyorum 80 cc de süt sagıyorum. ama anlamadım gitti ya neden böyle. ama dogdugundan beri dönen sürekli hareket halinde durmadan çıglıklar atan bir kızım var. gündüzde hiç uyumuyo. 24 saat içinde en fazla 10 saat uyuyo. dr söyledim bunlar etkilemez kiloyu dedi. şaşırdım kaldım ya çok üzülüyorum.

fatma benim kızım da seninkiyle aynı kilosu ve boyu da aşağı yukarı aynı ve dediğin gibi 2,5 aylıktan beri fırıl fırıl dönüyor aslında doğduğunda da çok hareketliydi kolik vardı bizde uyku sorunumuz da vardı ama düzene girdi zayıf değil endişe etme yalnız uyumuyorsa ve ağlıyorsa doymadığı içindir doktorumun söylediğine göre aç çocuk uyumaz ada doyuyor ki uyuyor diyor

Alaz Ada hanımlar afiyetteler :))) şarkılar türküler söylüyorrr çığlıklar atıyor kıkır kıkır gülüyor Tanrı sağlık versin hepsine :))hep neşeli olsun ipekböceklerrrrii

fatma benim kızım da seninkiyle aynı kilosu ve boyu da aşağı yukarı aynı ve dediğin gibi 2,5 aylıktan beri fırıl fırıl dönüyor aslında doğduğunda da çok hareketliydi kolik vardı bizde uyku sorunumuz da vardı ama düzene girdi zayıf değil endişe etme yalnız uyumuyorsa ve ağlıyorsa doymadığı içindir doktorumun söylediğine göre aç çocuk uyumaz ada doyuyor ki uyuyor diyor

aglamıyor sadece dün gece biraz mızmızlandı. sütüm var ve bogulacak gibi oluyo emerken yutma sesinide duyuyorum. ama işte çok hareketli ve uyumuyo gündüz. mart bebeklerinin kilolarına bakıyorumda valla benimki 4 aylık bebeklerin kilolarından bile hafif. ama en önemliside saglıklı. 22 agustosta tanısırsınız kızımla çok cadı valla çıglıklarıyla toplar başımıza herkesi:))kaydirigubbakcemile

selam kızlar, ben geldim, geçen salıdan beri bakamıyodum. dediğim gibi annemlerdeydik. haftasonu düğün vardı. cumartesi ayrıca kızımın diş hediği yapıldı. öylesine bişey sanıyodum ama resmen kutlama havasına döndü.gelen misafirler falan. kalabalık olduk. kızıma birsürü hediye geldi. kızım tepsiye konulan objelerden ilk önce sözlüğü sonra altın bilerziği seçti.
sonra detaylı şekilde yazarım. eltim ve kaynım gelecek bu akşam. Ela yı özlemişler:))))

hepinizi öptüm. umarım herkesler iyidir bu araa....

aglamıyor sadece dün gece biraz mızmızlandı. sütüm var ve bogulacak gibi oluyo emerken yutma sesinide duyuyorum. ama işte çok hareketli ve uyumuyo gündüz. mart bebeklerinin kilolarına bakıyorumda valla benimki 4 aylık bebeklerin kilolarından bile hafif. ama en önemliside saglıklı. 22 agustosta tanısırsınız kızımla çok cadı valla çıglıklarıyla toplar başımıza herkesi:))kaydirigubbakcemile
benim kızımda 4 ay 13 günlük ve 5500 gr boyuda 60 cm
çok zayıg-f ama çook hareketli hiç durmuyor
sürekli tepiniyor
bende arada mama veriyorum ama sütüm yeterli

BAVSE hoşgeldin
nasılsın

kızlar bu kadir tuğcuya bende yazdım
şimdide tahlil sonuçlarınnı yazdım
du bakalım ne diyecek

Back