2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canı mn ya ne çok özlüyordur seni.. tabi sende omu.. çok zor kız bırakıp gitmek:gitme:
allahtan bakanın var gözün arkada değil..
hemde nnasıl zor büyüdükcede dahada zorlaşıyorrrrrr:(((((
bızde de durumlar aynı canım yaa hemde nasıl gozumun ıcıne ıcıne bakıyor.. Bırde dun gece ayrı kaldık cok ozledııımm :(
aynen batuda öyle neden ayrı kaldınız gece kimselere bırakamam kuzumu yaaaa inşallah gerek kalmaz
selam,ben daha yeniyim bu sitede ve kimseyi daha tanimiyorum ,benim kizim livanur 26.martda dünya ya geldi.bende istiyorumki bir kac arkadasim ve livanurun arkadasi olsun.[:ecrin_bebek:

hoşge4ldin cnm esma ben oğlumda batuhan

:lepi:Günaydınlaaaaarrrrr:lepi:

Yaklaşık 1 haftadır yoktum,Acil bir kararla Manisaya gitmemiz gerekti kızlar.. 2 gece orada kaldık.. Babanneyi gördük,amcaları gördük.. Oğluşum üzmedi beni. :nazar:
Bizde baya gelişme var 1 haftada :
---Pazar günüde oğluşla deniz siftahı yaptık Didimde.. Bıraksam yüzecek maaşallah. Çok sevdi kuzucum.Bir ara koyarım deniz fotolarını..
---Eltimin örümceğini aldık,denedik,şimdilik yürüme çabamız yok biraz basabiliyoruz ama daha çok oturmayı tercih ediyoruz.
---Kanepeye dayanarak 8-10 saniye ayakta desteksiz durabiliyoruz. Babamız keşfetti. Onuda fotoğrafladık.Bir ara gösteririz.
---Sağ alt dişimiz patlak verdi. Kaşığa değince ısırıp,şaşırıyo kerata. Tabi huysuzluğu var. Gece bile inliyo-ıhlıyo uyurken kıyamam. Calpol verdim iyi geldi..
---Bebe bisküvisi veriyorum artık. Genelde meyvesine karıştırıyorum. Severek yiyo kuzucuğum.

Bizden haberler böyle genel olarak iyiyiz şükür.. İnşallah sizdede haberler iyidir... Oğlan uyanana kadar okumaya çalışıcam geçmişi. İnşallah çok değildir.
Beni arayan soran özleyen olmuşmu bi bakıp geleyim.şakkıdı

selam herkese yeni uyandık bugün meltemi gören oldumu bizi limuziniyle alacaktı ankaranın eğlence mekanlarına akacaktık 4 bayan :teytey:

merhabalar.nasilsiniz güzel anneler.bizim kiz bugün hicbirseyden memnun degil.elini agzindan cikarmaz oldu.dis mi cikariyor ne.gecmisi okuyamadim.umarim herkes iyidir.a.s.
aynen canım benimki uzun zamandır öyle

SMA gold piyasanın en iyi mamasıdır diyorum son noktayı koyuyorum zemuszemus için ferah ferah kullan özgeciim kız Ahu walla öyle çorap body ne bulursam alacam kirli bez vs... :)))
kesinlikle katılıyorum artık hiç şüphem kalmadı tatlım

ii geceler herkeseeeezemuszemusnassiniz bakem gerci kimse yok ama ben ginede sorayimmm.....
idilim yine hastalanmis cok gecmis olsn ins gecek yaa
gülsahim ya bombasin sen cok sevdim valal su süt olayina ions dahada fazla gelir yaaa alyma yarasn ins o güzel sütlerinn
melegim aldik bitetimizi vee arife günü gelorummmm :lepi:ay cok heyecnliyimm
eee bulusmann hasini düzenleriz artikin sehnaz iicjn dimiiiiyerimseniben

bu arada biz 6 aylik olduk vayy be ne cabuk gecorr günlerr
tebrik ederim canım darısı bizim başımıza 6. ayını kutla öp benim için sıpayı

selam uzun bir aradan sonra gene evimdeyim ve sizinleyim.öyle yoruldum ki.ankara konya mersin taşucu ısparta afyon manisa gez gez yoruldum.akraba arkadaş merasim törenlerini bitirdik.şükür dün gece kendi evimizde uyuduk.siz de iyisinizdir inşallah.
kalça çıkığı için hacettepeye gittik ve şükür bişeyi çıkmadı işte çocuk iki kere rötgen almış oldu o kadar.bebeğimde iyi şükür ama artık yalnızca anne sütüyle doymaz oldu mama alayım dfiyorum günde bir iki kere veririm.4 ay 11 günlük.ne tavsiye edersiniz.en iyisi ne?offffff valizler evde saçılmış durumda.işim zor.
hoş geldi canım kalça işine sevindim ya.iyi gezmişsiniz değişiklik olmuş ya biz patlıyoruz evde kız da yabani oldu yabancı görünce ağlamaya başlıyo :) mama konusunu konuşuyoduk bizde geçen gün.ben sma gold kullanıyorum milupadan daha iyi sindiriyor ama milupanın tadını daha çok sevmişti allah için

kızlar biz bankaya gidiyoruz..

bi soyup gelelim...kaydirigubbakcemile
sırnaşık şey :roflol: :roflol:

selam,ben daha yeniyim bu sitede ve kimseyi daha tanimiyorum ,benim kizim livanur 26.martda dünya ya geldi.bende istiyorumki bir kac arkadasim ve livanurun arkadasi olsun.[:ecrin_bebek:
merhabalar canım hoşgeldin aramıza özge ben.kızımın adı da ada a.s.

Yaklaşık 1 haftadır yoktum,Acil bir kararla Manisaya gitmemiz gerekti kızlar.. 2 gece orada kaldık.. Babanneyi gördük,amcaları gördük.. Oğluşum üzmedi beni. :nazar:
---Pazar günüde oğluşla deniz siftahı yaptık Didimde.. Bıraksam yüzecek maaşallah. Çok sevdi kuzucum.Bir ara koyarım deniz fotolarını..
---Eltimin örümceğini aldık,denedik,şimdilik yürüme çabamız yok biraz basabiliyoruz ama daha çok oturmayı tercih ediyoruz.
---Kanepeye dayanarak 8-10 saniye ayakta desteksiz durabiliyoruz. Babamız keşfetti. Onuda fotoğrafladık.Bir ara gösteririz.
---Sağ alt dişimiz patlak verdi. Kaşığa değince ısırıp,şaşırıyo kerata. Tabi huysuzluğu var. Gece bile inliyo-ıhlıyo uyurken kıyamam. Calpol verdim iyi geldi..
---Bebe bisküvisi veriyorum artık. Genelde meyvesine karıştırıyorum. Severek yiyo kuzucuğum.

Bizden haberler böyle genel olarak iyiyiz şükür.. İnşallah sizdede haberler iyidir... Oğlan uyanana kadar okumaya çalışıcam geçmişi. İnşallah çok değildir.
hoş geldün sende canım özlemezmiyiz özledik tabi fotoları bekliyoruz seninki erkenden yürücek maaşallah

yahu bu adamı oku oku bitmiyo valla :) sabah sulandırılmış süt vardım bayıla bayıla içti benimki gaz da yapmadı du bakalım arada veririm artık heralde

sütle milli oldunuz demek ben hala kararsızım çorbalarına felan katarım belki ama direk verme konusu beni zorluyorrr

kızlar merhaba öncelikle. bişey sormak istiyorum bu diş çıkarma zamanı ne gibi belirtiler oluo? benim kızım düngece çok huysuzlandı agladı içli içli bide göz yaşlarıyla. ama bi sebepte yok. ve normalde 4 saatte bir emerdi 7- 8 saat hiç emmedi. saat 9 da uyuyan çocuk 12bucukta kucagımda zorla uyudu. oda fitil verdimde rahatladı. yatırınca aglıyodu kucagıma aldım battaniyeye sardım koridorda dolaştırırken uyudu. normalde gece çok terlerdi ama düngece kalın bişeylerle örttüm hiç terlemedi ve herzaman emdikten sonra kıyafetleri su gibi olurdu dün gece gram terlemedi. uyurken ancak emzirebildim. gündüz uyumaz hayatta ama şimdi uyuyo. üşüttümü acaba calpol versemmi? burnu açık öksürügüde yok of ya anlamadım

Ahuuuuuu bıraz bızedeeee :)

defne bankada azcuk kustu dna bıraktık..:utangac: mecbur soygun girişimi yapamadan paşa paşa paramızı çektik geldik...kafamçokkarıştı... züğürtüz gene...kaydirigubbakcemile3

a>

LİVANUR... Ne demek?.. ben ahu tızımda defne. hoşgeldin.

1 haftada bu ne hızlı gelişme maaşallah:nazar:

kızlar merhaba öncelikle. bişey sormak istiyorum bu diş çıkarma zamanı ne gibi belirtiler oluo? benim kızım düngece çok huysuzlandı agladı içli içli bide göz yaşlarıyla. ama bi sebepte yok. ve normalde 4 saatte bir emerdi 7- 8 saat hiç emmedi. saat 9 da uyuyan çocuk 12bucukta kucagımda zorla uyudu. oda fitil verdimde rahatladı. yatırınca aglıyodu kucagıma aldım battaniyeye sardım koridorda dolaştırırken uyudu. normalde gece çok terlerdi ama düngece kalın bişeylerle örttüm hiç terlemedi ve herzaman emdikten sonra kıyafetleri su gibi olurdu dün gece gram terlemedi. uyurken ancak emzirebildim. gündüz uyumaz hayatta ama şimdi uyuyo. üşüttümü acaba calpol versemmi? burnu açık öksürügüde yok of ya anlamadım

benim ilaca duruşum belli... enson çare....
bi ıhlamur kaynat... biraz pışpışla.. kucağında sakinleşiyorsa bırak herşeyi oturu öğğle ana kız...

üşütse ateşi filan olur.. belki hava ddeğişimindendir...

benim ilaca duruşum belli... enson çare....
bi ıhlamur kaynat... biraz pışpışla.. kucağında sakinleşiyorsa bırak herşeyi oturu öğğle ana kız...

üşütse ateşi filan olur.. belki hava ddeğişimindendir...

kesinlikle ahuya katılıyorum ilaç son çare ilac verme canım şimdi uyumasının sebebdide gece geç yatması uyusunda eksiği kapatsın annesi

kızlar üşüterek ve nazar değerrek hasta olan tek millet bizmişiz biliyormuydunuzzz

Uzun zamandır foruma giremedim ,annemin yanındaydım yazlıkta bebekler bayağı büyüdü herkesin bebeğine sağlık diliyorum sevgili thanderc benim bebeğim 5 aylık 4. dişi patladı ama patlatana kadar ne çekti 4 gündür ateş içindeydi ,muhtemelen seninkide diş çıkaracak bu dönemde enfeksiyonlara açık oluyorlarmış en ufak hapşırıktan bile mikrop kapabilirlermi aynen seninki gibi ağlıyo mızıklanıyor güleryüzlü oğlum gitti hep ağlayan oğlum geldi geceleri uyku pek yok sakın sarma çocucu ateşi çkar bu sıcakta ateşi çıkarsa 13-15 derecelik suyu küvetine doldurup içine sokuyorsun 3 dk duruyor iniyor ateşi fitil ,calpol veriyorsun 39 derceye yaklaşırsa hemen doktora gidin ah ne çekti benimki şimdi isilik çıkardı ateşi geçince dışa vurdu .

kızlar üşüterek ve nazar değerrek hasta olan tek millet bizmişiz biliyormuydunuzzz

Back