ya canım hafta sonu alışverişe gidicezde...kızıma bişeyler alıcam ek gıda için..kavanoz mamaları,prinç unu v.s. neler almam lazım acaba neler lazım oluyor..
valla canım ben kavanoz mamalarından değişik şeyler gördükçe alıyorum değişik tatlar tatsın diye.kaşık mamalarını tavsiye etmedi doktor 5. aydan sonra başlarsın istersen şimdi ağır gelir dedi ama seninki 5 e yaklaşmış zaten.cicibebeyi mamasına karıştırıyorum muzluyu daha çok seviyor.pekmezi meyvelere karıştırıyorum yoksa alabilirsin.sonra pirinç unuyla sütlaç muhallebi falan yapabilirsin benim fırsatım olmadığı için hiç yapamadım ama aldım yapcam umarım bi ara :)ya canım hafta sonu alışverişe gidicezde...kızıma bişeyler alıcam ek gıda için..kavanoz mamaları,prinç unu v.s. neler almam lazım acaba neler lazım oluyor..
valla canım ben kavanoz mamalarından değişik şeyler gördükçe alıyorum değişik tatlar tatsın diye.kaşık mamalarını tavsiye etmedi doktor 5. aydan sonra başlarsın istersen şimdi ağır gelir dedi ama seninki 5 e yaklaşmış zaten.cicibebeyi mamasına karıştırıyorum muzluyu daha çok seviyor.pekmezi meyvelere karıştırıyorum yoksa alabilirsin.sonra pirinç unuyla sütlaç muhallebi falan yapabilirsin benim fırsatım olmadığı için hiç yapamadım ama aldım yapcam umarım bi ara :)
haa bie de eti cic bebe tavsiye ederim ben meyve püresine karıştırıyorum ya da sabah kahvaltısına seviyor kırıklıyorum içine
önce yumuşk bir kaşık al bebedor unki güsel tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var öneririm bir de hero baby nin pekmezli tahıllı kahvaltılığı var onu dene kavanoz maması yerine evde kendin püre yap derim cam rendeyle olmadı dersen yine hero baby nin tahıllı meyveli kavanoz maması var Ada çok seviyor onu belki senin kuzun da sever:asigim:
:sinifsinif:
:1hug:
aynen buradada o kadar kısacık şortlarla geziyorlarki obacaklar taş gibi ortada..çokda hoş gözüküyor vallahi..
rejimindede başarılar dilerim valla yaparsan kilo milo kalmıyor.ben 10 kilo vermeme rağmen hala salaş halaş vucudum ya offfff spor kesin şart yürüyüşde paklamıyor..
[/B]
inşallah canım ama doktorumuzu değştirmeye karar verdim yeterli bilgi alamadım çünkü bu hastalıkda bende soramadım o gün salak gibiydim illede benim sormam gerekmiyo zaten onun anlatması gerekdi neyse fundanın doktoruna götüreceğim o çok memnundu bakalım bide ona gidelim 1 hafta sonna
herkeslere günaydın mutlu sabahlar
esmacım bende zaten o salak kadın dışında kimseden duymadım sma hakkında kötü bişey. bi ara sma buşlamadık milupa aldık acaip gaz yaptı normalde mama deişince gaz yapar beklejyelim dedik kutu bitene kadar hiçbi düzelme olmadı.neymiş efendim zaten küçük bebeklerin hepsinde olurmuş gaz. e sma da olmuyo milupada oluyosa o mama kızıma yaramıyo bunu anlamak zor deil de onun küçük beyni basmadı bunu işte..
hakket gülşah nooldu senin süt sabah kalkınca benim de aklıma geldin sorayın diodum
benim süt coştu gibidelikafadulden
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım hemen:kedi:
mama sadece 1-2 kere veriyorum 2 gündür.maşalah 3-4 saatte bir 150-160lık çıkıyor.alya da içeceğini içiyor.önce yarısını veriyorum eğer devam ederse diğerinden az daha koyuyorum dolaba atıyorum.
hasta olursa kuzum içireceğim..
mama gibi ısrar etmiyorum içsin diye.anne sütü alsında varsın az olsunŞeniz
günaydınnn güsell annişlerrr
esmacımmm batuşdan son haberleri alalım ??? :)))
böcüüümmm gel ben seni gesdiririm Akyakalardaaa
Ahuuuu bırak adam rahat gitsinnn işe bana bişe demiyorlar walla toplantılara falan gittiğimde mecburen çıkartıyorum terliklerimi ama yanımda taşıyorum eheuehuehe acil durum çantamda :))
aa hayırlı olsun diyoz..iletiverirsen sevinirim...a.s.Kızlar özellikle Ahu ,
Ezgi iyi dükkanı açmajkla meşguldü hiç giremiyordu nete c.tesi açtılar tükanı önümüzdeki hafta aramıza dönecek unutmasınlar beni kızlar dedi özlemiş:)))
bende vermiyordum demiri vermeyeceğimde ya ben d vitde vermiyorum tatilde güneşden aldı şimdide balkonda felan güneşde tutuyorum 10-15 dak
kızlar ya Ada ya zayıf diyorlar ama bence zayıf değil kafam karıştı 6600 civarı olması lazım çocuk zayıf görünmüyor ama şişman da değil benim kızım 90-60-90 zaten yediğini yiyor yemek istemediği zaman ağzını mühürlüyor aç olsa uyumaz ağlar gece uykusu düzenli takmayayım değil mi? öyle çiroz değil yani incecik bilekelr falan yok gayet ideal bence
Selam kızlarr
herkes ıyı gıbı gecmıse soyle bır bakındım.
Bende bugun evdeyken bıraz temızlık yapayım dıyorum. Evı 1.5 aydır hıc temızlemıyorum. Hatta elıme bır toz bezı bıle almadım.. Dusunun halını.
Cooook ısım var. ben camasır makınasını calıstırmaya baslayayım..
Gulsahım bu arada erkek kardesım askere gıdıyor ve Samsun cıktı.. Kısa donem gercı ama ınsan uzuluyor ..
Aksama kadar temızlıgımı bıtırıp Taksıme gececem yemek duzenlıyoruz.Yarın aksam da asker ugurlama.
Alı Tuna'yı kayınvalıdeme bırakacam daha haberı yok :)
ayy ne teşekkürüRenniem Ahu, Ezgi nin sana mesajı var az önce aradı hediyen ulaşmış çok memnun olmuş teşşekür ediyor bir ara nete girebilirse tükana daha net bağlanmamış sana bizzat teşekkür edecekmiş :)
önce yumuşk bir kaşık al bebedor unki güsel tavsiye ederim milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var öneririm bir de hero baby nin pekmezli tahıllı kahvaltılığı var onu dene kavanoz maması yerine evde kendin püre yap derim cam rendeyle olmadı dersen yine hero baby nin tahıllı meyveli kavanoz maması var Ada çok seviyor onu belki senin kuzun da sever:asigim:
bebe bisküvisimi canım?zaten ramazanda başlıcam vermeye...bilmiyorum oruçu napıcam...dayanamam gibime geliyor ama dün hiçbişi yemedim akşama kadar sütüm vardı yani...eğer tutabilirsem ek gıda vericem sabahları...bakalım hayırlısı
uyudu sıpacııımmmm dadtlu kuzum :.))) nasıl bırakıp gidecem 1 haftaa yaaa offfffff
SMA gold piyasanın en iyi mamasıdır diyorum son noktayı koyuyorum zemuszemus için ferah ferah kullan özgeciim kız Ahu walla öyle çorap body ne bulursam alacam kirli bez vs... :)))
uyudu sıpacııımmmm dadtlu kuzum :.))) nasıl bırakıp gidecem 1 haftaa yaaa offfffff
SMA gold piyasanın en iyi mamasıdır diyorum son noktayı koyuyorum zemuszemus için ferah ferah kullan özgeciim kız Ahu walla öyle çorap body ne bulursam alacam kirli bez vs... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?