2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok tatlım bizde milupa gaz yaptı yaramadı sma gold kullanıyorum ben ilk doğduğundan beri hepsini denedim en iyi bunu sindirebiliyor

kesinlikle katılıyorum elimizin altında internet var her şey için kullanıyoruz da canımız kanımız olan yavrularımız için mi araştırmıcaz dimi?

hiç pişirirmiyim klimayı açıyorum sıcak olursa oturduğumuz odada derece var 31 falan olsumu açıyorum hemen 27 dereceye. bugün hava şansımıza süper zemuszemus

haarika gülşah ya çok sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt darısı benim memişlerin başına günde 40 cc falan çıkıor :çok üzgünüm: gerçi takmıyorum artık pek napalım bizimki buraya kadarmış diyorum sonuçta mamaları da artık iyi yapıyolar

ha kızlar bu arada bende demir vermiyodum hemşire bi arkadaşım var ikiz bebekleri var 1 yaşına yeni bastılar. ona sordum böyle bişey duydum haberin varmı die türkiyede demir eksikliği çok görüldüğü için veriliyor ben hergün düzenli vermeme rağmen yeni test yaptırdım eksik çıktı ver sen dedi kafam karışt. ikiz olduğu için mi eksik çıktı acaba demiri?

ben bu yazıyı görmemişim gülşahım maşallah sana ve memişlerine bu allahın alyaya bir lütfu maşallah hemde 41.000000000..... kere

arkadaşlar anne sütünde yokmu zaten demir?hem mamalarda da var diye biliyorum..bende hiç sevmiyorum demir ilacını!

anne sütünde demir var ancak bebeğin ihtiyacını 4, aydan sonra karşılamaya yetmiyor o yüzden takviye veriliyor ancak verdiğimiz kaşık mamalarında da mevcut demir bence de gereksiz eğer kansızlık sorunu yoksa

kızlar ya Ada ya zayıf diyorlar ama bence zayıf değil kafam karıştı 6600 civarı olması lazım çocuk zayıf görünmüyor ama şişman da değil benim kızım 90-60-90 zaten yediğini yiyor yemek istemediği zaman ağzını mühürlüyor aç olsa uyumaz ağlar gece uykusu düzenli takmayayım değil mi? öyle çiroz değil yani incecik bilekelr falan yok gayet ideal bence

aslım canım boşverin şu milleti yaa önemli olan sağlıklı bebek olması kilolu bebek olması değil diyorum ya banada kızıyolar az yedir diye ne yediriyorsam sanki meme emerken bile ellerinden gelse emzirme diyeceklerdi günde 1 kere verdiğim mama gözlerine batıyorduuu

Selam kızlarr
herkes ıyı gıbı gecmıse soyle bır bakındım.

Bende bugun evdeyken bıraz temızlık yapayım dıyorum. Evı 1.5 aydır hıc temızlemıyorum. Hatta elıme bır toz bezı bıle almadım.. Dusunun halını.
Cooook ısım var. ben camasır makınasını calıstırmaya baslayayım..

Gulsahım bu arada erkek kardesım askere gıdıyor ve Samsun cıktı.. Kısa donem gercı ama ınsan uzuluyor ..
Aksama kadar temızlıgımı bıtırıp Taksıme gececem yemek duzenlıyoruz.Yarın aksam da asker ugurlama.
Alı Tuna'yı kayınvalıdeme bırakacam daha haberı yok :)

melekk canım benim...msn açarmısın bi..
aslı canım hiç düşünme bırak milleti valla.ben gördüm benim kızım gayetde iyi duruyor..sağlıklı cin gibi maşallah..

bence de öyle walla :))) melekcim samsuna çıkmasına sevindim samsun sıhhiye ise bayağı rahattır orası oh mis gibi karadeniz kokusu çeksin içine :)) hayırlısıyla gitsin gelsin hayırlı tezkereler

yok yahu bence de cılız gözükmüyo doktor da tamam diyosa sen takma kim ne derse desin

kolay gelsin canım ya bizim ev de pek farklı sayılmaz ada uyanıkken yanından ayrılamıyorum uyurken de ses çıkmasın die süpürgeyi açamıyorum. hayırlı teskereler ya benim kocam da askerlik yapmadı daha :gitme:

melek karşılaşamaz isek söyle sen kardeşine canım.biz burda her konuda yardımcı oluruz kendisine..
msne gelirsen konuşalım biraz..

kızlar bu kadir tuğcu kimdir? biraz önce gülşahcım sen söyleyince ilk defa baktım google dan forum sitesini okuyorum şimdi formül süt yerine inek sütü içirin diyor da herkes inek sütü 1 yaşına kadar zararlı diyip duruyor son günlerde demir emilimini azalttığı için. kafam karıştı şimdi benim

özgecim farklı görüşleri olan;bebekler için ciddi anlamda en doğru kararları alan ve tezlerinde ispatları olan bir doktor..yani benim görüşüm bu yönde..
bu adama danışılmadan bir şey yapılmamalı..kesinlikle yani..ben geçende deryaya da dedim bu adama bi sor tüm ayrıntılarıyla yaz dedim ama benim kaale almadı.forumda kendine ait topici var orayı okumanı tavsiye ediyorum..
inek sütü ile ilgilide fırsat bulursan bu limnkten devam et canım

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/298549-bebeklere-inek-sutu.html

ben veriyorum aralarda süt.pınarın ilk adım sütü var.ondan veriyorum..

canım sağol vermiyorum dr verdirmedi demekki bunun için yasaklamış

canım neden kaale lmayım 3 kez yazdım tek tek 2 snde net gitti 1 inde elektrik 2. günde malatyaya gittim zaten kafam kazan gibi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…