yok tatlım bizde milupa gaz yaptı yaramadı sma gold kullanıyorum ben ilk doğduğundan beri hepsini denedim en iyi bunu sindirebiliyorben demir vermiyorum kızlar.içirmiyorum kadir tuğcu içirmeyin diyor zaten..
özgecim canım gaz yapmış olabilir sma başka mama denesen.kimi bebek her mamayı sindiremez.alyada mesela bebelacı sindirememişti..tadını sevmeyebilir..diğerlerini bir dene bakalım..
diloşum günaydın..gündüz uyutma yor iyice ama uyusada uyandır geceye bu şekilde döndürebilrisin sanırım..
kesinlikle katılıyorum elimizin altında internet var her şey için kullanıyoruz da canımız kanımız olan yavrularımız için mi araştırmıcaz dimi?özge kimseyi duyma canım araştırıyoruz herşeyi herkesden iyi biliyoruz dün kuzenim bana bişeyler dedi valla araştırıyorum biliyorum dedim ben boş değilim o yüzden kimsenin dediğini almam kafama yatmazsa tabi kafama yatarsada araştırır sonra alırımmm
hiç pişirirmiyim klimayı açıyorum sıcak olursa oturduğumuz odada derece var 31 falan olsumu açıyorum hemen 27 dereceye. bugün hava şansımıza süper zemuszemusözgemm SMA süper bir mamadır sindirim çok kolaydır ve gaz fazla yapmaz biz mamaya başladığımızdan beri SMA gold kullanıyoruz annem bana da onu kullanmuş içini ferah tut çok güvenilir...
kızımı da pişirmeyin oralarda serinletin sıcaktan çok bunalıyorlar yawww
Emelciim arkana bile bakma bas git tatile:))))
haarika gülşah ya çok sevindim alkisalkisalkis hihoyyyt darısı benim memişlerin başına günde 40 cc falan çıkıor :çok üzgünüm: gerçi takmıyorum artık pek napalım bizimki buraya kadarmış diyorum sonuçta mamaları da artık iyi yapıyolarbenim süt coştu gibidelikafadulden
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım hemen:kedi:
mama sadece 1-2 kere veriyorum 2 gündür.maşalah 3-4 saatte bir 150-160lık çıkıyor.alya da içeceğini içiyor.önce yarısını veriyorum eğer devam ederse diğerinden az daha koyuyorum dolaba atıyorum.
hasta olursa kuzum içireceğim..
mama gibi ısrar etmiyorum içsin diye.anne sütü alsında varsın az olsunŞeniz
benim süt coştu gibidelikafadulden
yazmıcaktım ama sordunuz yazayım hemen:kedi:
mama sadece 1-2 kere veriyorum 2 gündür.maşalah 3-4 saatte bir 150-160lık çıkıyor.alya da içeceğini içiyor.önce yarısını veriyorum eğer devam ederse diğerinden az daha koyuyorum dolaba atıyorum.
hasta olursa kuzum içireceğim..
mama gibi ısrar etmiyorum içsin diye.anne sütü alsında varsın az olsunŞeniz
arkadaşlar anne sütünde yokmu zaten demir?hem mamalarda da var diye biliyorum..bende hiç sevmiyorum demir ilacını!
yok yahu bence de cılız gözükmüyo doktor da tamam diyosa sen takma kim ne derse desinkızlar ya Ada ya zayıf diyorlar ama bence zayıf değil kafam karıştı 6600 civarı olması lazım çocuk zayıf görünmüyor ama şişman da değil benim kızım 90-60-90 zaten yediğini yiyor yemek istemediği zaman ağzını mühürlüyor aç olsa uyumaz ağlar gece uykusu düzenli takmayayım değil mi? öyle çiroz değil yani incecik bilekelr falan yok gayet ideal bence
kolay gelsin canım ya bizim ev de pek farklı sayılmaz ada uyanıkken yanından ayrılamıyorum uyurken de ses çıkmasın die süpürgeyi açamıyorum. hayırlı teskereler ya benim kocam da askerlik yapmadı daha :gitme:Selam kızlarr
herkes ıyı gıbı gecmıse soyle bır bakındım.
Bende bugun evdeyken bıraz temızlık yapayım dıyorum. Evı 1.5 aydır hıc temızlemıyorum. Hatta elıme bır toz bezı bıle almadım.. Dusunun halını.
Cooook ısım var. ben camasır makınasını calıstırmaya baslayayım..
Gulsahım bu arada erkek kardesım askere gıdıyor ve Samsun cıktı.. Kısa donem gercı ama ınsan uzuluyor ..
Aksama kadar temızlıgımı bıtırıp Taksıme gececem yemek duzenlıyoruz.Yarın aksam da asker ugurlama.
Alı Tuna'yı kayınvalıdeme bırakacam daha haberı yok :)
canım sağol vermiyorum dr verdirmedi demekki bunun için yasaklamışMaalesef günümüzde moda haline gelen, vitamin verir gibi "Demir" verilmesi pek çok zararlarıda beraberinde getirecektir. Demir tedavisi sadece "Demir Eksikliğ Anemisi" tesbit edilmiş hastalara verilir.Eğer hastada "Akdeniz Anemisi" veya "Orak Hücreli Anemi" varsa, demir tedavisi bu çocukları zehirleyicidir.
Ayrıca demir, bakteriler içinde "Büyüme Hormonu" gibidir. Enfeksiyonları azdırır, hastalıklar daha ağır seyreder, çocuk daha sık hastalanır.
alıntıdır.
derya bunu senin için kopyaladım sen idile demir veriyorsun demmi
canım neden kaale lmayım 3 kez yazdım tek tek 2 snde net gitti 1 inde elektrik 2. günde malatyaya gittim zaten kafam kazan gibi artıközgecim farklı görüşleri olan;bebekler için ciddi anlamda en doğru kararları alan ve tezlerinde ispatları olan bir doktor..yani benim görüşüm bu yönde..
bu adama danışılmadan bir şey yapılmamalı..kesinlikle yani..ben geçende deryaya da dedim bu adama bi sor tüm ayrıntılarıyla yaz dedim ama benim kaale almadı.forumda kendine ait topici var orayı okumanı tavsiye ediyorum..
inek sütü ile ilgilide fırsat bulursan bu limnkten devam et canım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/298549-bebeklere-inek-sutu.html
ben veriyorum aralarda süt.pınarın ilk adım sütü var.ondan veriyorum..
nooldu canım sorpardon.o kadar çok topik varki hangisini açtım nereye yazdım karıştırıyorum hep..:bbo: bişey sorabilirmiyimm?
öptüm canım görüşürüzkızçeler ben kaçar hepiniz öptümmmmm kobacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?