mrb arkadaşlar mümkün olduğunca takip ediyorum sizi. biz dün aşı olduk 5li karma ve pnömokok akşam ateşlendi ecrin bugün doktora gittik yavrum bir tuhaf oldu sersemledi resmen sizlerdede böyle olmuşmuydu?boğazlarıda tahriş olmuş enfeksiyon başlangıcı olabilir dedi doktor öksürüyor çok üzülüyorum Allah beterinden korusun yavrularımız hasta olmasın
geçmiş olsun ahu sizde de bişey çıkmamasına çok sevindim
selamın hello nassınız kızlar ben çok iyyim kızımın tahlilleir iyi çıktı
1 haftada 300 gr almış
2cm uzamış
çook mutlu oldum
ama dr sontalı idrar istedi kültür için 2 tane dr uğrastı bizi odaya almadılar üzülürsünüz diye ama sesini duydum nasıl ağladı o içerde ben dışarda
malesef çektiği okada rişkenceye rağmen idrarını alamadılar tekrar poşet taktık dr poşetteyken bukadar mikrop normal dedi poşetin felan ki
ri olabilir dedi
üneyse tekrar verdik 2 gün sonra dr a telefon edip öğreneceğizz
iştahı felan nasıl dedi bende iyi dedim
ayda 1 kere kültür yaptır en ufak bir üreme görülürse hemen gelin dedi
nasıl mutluym anlatamam umarım 2 gün sonra iyice rahatlayacağım çok teşekkür ederiim size destek olduğunuz için iyi dilekleriniz ve dualarınız için sizi seiyoz dünyanın en zayıf 90-60-90 mart anneleri cınlarım benim
tesekkur fundam ınsallah sımdı dr aradı nasıl dıye sabah gelın dedı
canım çevrendekileri salla gitsin benim oğlanada obez olacak diyolar çünkü ne yapayım emzirmeyimmi bebeğimi ek gıdaya geçtiğimizde 8900grdı mecbur kalırsam mama veriyordum böyle dediğim halde aaaaaa bebeği mama ile şişirmisiniz demişler kayganama bana deselerdi alırlardı cevaplarını çevreyi takma kafanaa
esmacigim batusuma kim obez diyoya akli eksik onlarin herhall ne güzel tombis isde ya su mama meselasini anlamiyolar herhal ya biliyosunuz ardi dogdugundn beri mama yiyo sisse o siserdi oglösum orta seviyelerde geziniyoo malesef sizin kimi tombalak olamadm demekki neymis mamayla alakasi yokmussssssss
eet canolar naslsiniz bakalim fundacigim dönmüz evcagizina ohh ne güzel
bizde evdeydik bugun havuza faln gitmedik aksama ufak bi alisverise gittik sonra aksam yuruyusune cikdik öyle gecdi gunumm
kız ben zaten evimdeydimmmdelikafadulden:roflol::roflol:esmacigim batusuma kim obez diyoya akli eksik onlarin herhall ne güzel tombis isde ya su mama meselasini anlamiyolar herhal ya biliyosunuz ardi dogdugundn beri mama yiyo sisse o siserdi oglösum orta seviyelerde geziniyoo malesef sizin kimi tombalak olamadm demekki neymis mamayla alakasi yokmussssssss
eet canolar naslsiniz bakalim fundacigim dönmüz evcagizina ohh ne güzel
bizde evdeydik bugun havuza faln gitmedik aksama ufak bi alisverise gittik sonra aksam yuruyusune cikdik öyle gecdi gunumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?