bizde bugün lazanya - çiğköfte partisi varmış.:1shok:.
kombinasyona bak altısisane ustü buzhane naniknanik...
mamaları gelen arkadaşlar yapıcak...onlar seçmiş menüyü.. 10 kişi filan gelir dedi ama bence o kaar çoğunlık olmaz... firar olur mutlaka...
allahtan dun derya geldi .yoksa şimdi ben yer siliyordum...
bizim arkadaşlar genelde bekar yada yeni evli.. anlayışlılar.. öğle ikram beklemezlr beraber yapılır yada dışadan alınır...
bi çay bi kahve bile yetiyor bize... zati gönül ne kahve ister ne kavehane.. gönül muhabbet ister kahve bahane......
tekrardan ben celdümmm reinem oohhh ziyafet var sizde hee ne gzel bende esimle konusdum 4 de geliyo kursdan o gelir gelmez biz gine gidiyoruz havuzaa :lepi:cok sevindirik oldumm
benim niye habarım yukkk????kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ohhhh ahu bızde gelelım mı safrı papatyayla
selam kizlarrr
Kandiliniz Mübarek olsun !!
Bugün kocis evdeydi - kahvaltidan sonra attik kendimizi viyananin sokaklarina!
gezdik - yemeye ciktik - dondurma yedukkk eve celduk rüyayi banyo yaptirdik simdi kös kös oturuyruz:)
O kardesimle oturuyor özel konusuyorlar :roflol: - erkek kardesim yakinda evlenebilirrr :1shok: bende KK kadinlarima bakam dedim :roflol:
Gelin 2 senedir bellide daha aralikta gidip anlasip konusup sözlenceklerde sonra bir iki sene bekleyip evlencekler daha cok var yani...hayırlı olsun... gelin belli mi bari...
Gelin 2 senedir bellide daha aralikta gidip anlasip konusup sözlenceklerde sonra bir iki sene bekleyip evlencekler daha cok var yani...
Esimde erkek kardesimle konusup kesin olup olmadigini arastiriyor kararindaaa
herkese günaydın kuzularım nasılsınız bakalım
ardi yani havuza gitmiş ne güzel
ahucuğum gülşahın dediği doğru hergün aynı şeyi yemeyebiliyorlar ama batu sebze çorbasını çok seviyoo o şeyi nasıl yiyo anlamıyorum ama yarasın kuzuma bide mama sandalyesine oturunca nasıl heycanlanıyo anlatamam
ben dün akşam yaptım çorba batuya evde yoktuk akşam geldik çorbasını içti benide iyice emdi saat 9da yattı maşallah 6ya kadar uyudu ben erken yattı diye gece nöbeti bekliyordum ama belliki çorba tok tuttu bide gündüz hiç uyumamanın etkiside var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?