2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir de gaz problemi devam eden var mı biz de 4. ayımızı bitirdik ama hala gazımız bitmedi :(

canım gaz ve kolikten en çok çekenlerden biriydim sabret dönmeye başladığı zaman kendisi çıkartıp rahatlayacaktır

uyku ise bebekten bebeğe değişen birşey Ada bazen gündüz toplamda 1-2 saat uyuyor bazen 4-5 saat ama genelde 15 dakikalık periyotlarda 4 kez uyuyor gece uykusuna ise erken yatıyor 8-9 arası uyumuş oluyor

ahu markası ne bunun?öok güzelmiş..bende düşünüyorum bir an önce aqlmam gerekli..
dinazzo benim kızımda öyle gündüzleri çok azuyuyor bu aralar.ama akşamları uykusu güzel.gazın 6.aya kadar süreceğini bende duymuştum.sen genede çorapsız bırakmamaya özen göster canım

dinozzo benim kızım da kolik nerdeyse 5 ayını doldurdu ama hala ara ara kolik nöbetleri tutuyo.dr 6 aya kadar sürebilir diyor. gündüzleriyse çok zor uyuyor bazen hiç uyumuyor maalesef uykuya dalma sorunumuz var.tabi buda onu çok huysuz yapıyo. bazen evde hiçbir iş yapamıyorum bütün gün onlayım.çoktur yemek bile yapamadığım. napalım sağlıkları yerinde olsunda varsın uyumasınlar varsın akşamları kahvaltıya talim edelim yeterki iyi olsunlar çok şükür..

salıncak alan arkadaşlar aman dikkatli olun.. benim kardeşimin de 9 mart doğumlu bir oğlu var salıncakdayken salıncağın vidaları gevşemiş ve salıncak arkaya yatıvermiş oğluşum kafa üstü yere çakılmış çok ağlamış kuzum çok. nekadar üzüldük tahmin edersiniz. tomografi falan çekildi çok şükür hayati bişey olmadı. bıngıldakları açılmış düşme sırasında. iyi şükür. tabi hemen kaldırdılar salıncağı görmek bile istemiyorlar artık. sorduk zamanla olabiliyomuş bu gevşeme olayı yani ara ara kontrol etmek gerek vidaları.. tabi salıncaklar çok çeşitli hepsinde olmayadabilir sadece bizim yaşadığımız üzücü olayı sizler yaşamayın istedim şimdi ben de kararsızım alıp almama konusunda...

salıncak alan arkadaşlar aman dikkatli olun.. benim kardeşimin de 9 mart doğumlu bir oğlu var salıncakdayken salıncağın vidaları gevşemiş ve salıncak arkaya yatıvermiş oğluşum kafa üstü yere çakılmış çok ağlamış kuzum çok. nekadar üzüldük tahmin edersiniz. tomografi falan çekildi çok şükür hayati bişey olmadı. bıngıldakları açılmış düşme sırasında. iyi şükür. tabi hemen kaldırdılar salıncağı görmek bile istemiyorlar artık. sorduk zamanla olabiliyomuş bu gevşeme olayı yani ara ara kontrol etmek gerek vidaları.. tabi salıncaklar çok çeşitli hepsinde olmayadabilir sadece bizim yaşadığımız üzücü olayı sizler yaşamayın istedim şimdi ben de kararsızım alıp almama konusunda...

uyarın için teşekkür ediyorum.
çok geçmiş olsun sizin bebeğede..üff yavrum nasıl canı acımıştır.dilerim bir şey olmaz..
evet bebeklerin her ürünleri gibi salıncağıda kontrol edilmeli

ahu markası ne bunun?öok güzelmiş..bende düşünüyorum bir an önce aqlmam gerekli..
dinazzo benim kızımda öyle gündüzleri çok azuyuyor bu aralar.ama akşamları uykusu güzel.gazın 6.aya kadar süreceğini bende duymuştum.sen genede çorapsız bırakmamaya özen göster canım

markalı bişey değil.. bursada kapalıçarşıdan aldım. üstündeki müzikli kutu park yatağının ona ait değil... ama memnunum. üstünde BABYFOX yazıyor markas mı bilemedi

dinozzo benim kızım da kolik nerdeyse 5 ayını doldurdu ama hala ara ara kolik nöbetleri tutuyo.dr 6 aya kadar sürebilir diyor. gündüzleriyse çok zor uyuyor bazen hiç uyumuyor maalesef uykuya dalma sorunumuz var.tabi buda onu çok huysuz yapıyo. bazen evde hiçbir iş yapamıyorum bütün gün onlayım.çoktur yemek bile yapamadığım. napalım sağlıkları yerinde olsunda varsın uyumasınlar varsın akşamları kahvaltıya talim edelim yeterki iyi olsunlar çok şükür..

aha benden de bitane daha.... kaydirigubbakcemile3.
ama bu aralar azzimliyim basitte olsa yapıyorum. zavallı kocam görseniz sanki bal börek yapmışım gibi seviniyor. bitti adam idare etmekten :kedi:... koyunun olmadığı yerdeki keçi misalı durumumuz... yerimseniben

ahu bizim burada sadece bir yer var yerel diye adlandırabileceğimiz.
orasıda piyasaya göre çok pahalı..
nette gördüğüm bir salıncak var yonca salıncak diye onu netten 110 liraya alabiliyorken aynısını burda o dediğim yerde 150 liraya buldum.
dolayısıyla yerel diyede fazla para vermemin bir anlamı olmaz..

başka salıncak kullanan yokmu arkadaşlarım,kızlarım ya..

kızlar bu arada alya tel sarar yapmaya başladı sabah ellerini çevire çevire güldürdü bizi..:roflol:

ayyy oyunlarda yapmaya başlamışş...aferin..alkisalkisalkis

eşimin annanesi gelmişti geçen hafta o yaptı defneye ilk defa tel sarar kzıım dıye defne ilk defa gördü aval aval baktı kadıncağıza çok güldüm..sen yapmıyormusun filan dedi.... valla hiç aklıma gelmemişti tel sarar yapmak....

yaa ben böyle oyunları bilmiyorum.. gel babası geeelll filan da yapmadım hiç...
varmı bildiğiniz şeyler bu aylarda yapabilecği...

Selam kızlaaaarrr. Anıl huysuzlandı iki gündür doğrudürüst uyumuyor. Bugün de kafasını,yanaklarını,kulaklarını sıvazlayıp-bazen de tırmalayıp duruyor..Biraz ateşide vardı.. Yarın doktora götürelim baari. Diş mi başka birşey mi bakalım.

Gece uykumuza bakın:
23:15 te yatış
2:00 de kalkış
3:20 "
5:45 "
6:45 "
8:15 "
9:15 " emmeside 5 dakika. Aralarda da sürekli kımıldadı,salladım..
2 gündür böyle,gündüzde uyku yok...

buketcim bizimde uykumuz aynı işte ateşlendiğinden beri
bizimki boğazdanmış daha dişlere var dedi
inş. anılımınki hastalıktan değildir diştendir canım çok geçmiş olsun
iyi bak damadımaaaa

Valla iştahıda azaldı zaten.. Bu saate kadar emme dışında ik tane 90 cc mamayı zor bitirdi.

buketcim geçmiş olsun anlatıkların diş belirtisi ağrısız sızısız çıkartsınlar dişlerini yawff Ada da çok huysuz elleriyle sürekli yüzünü kulağını tırmalıyo

Back