- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 39
niye gelin dedi ateşi mi var ki?tesekkur fundam ınsallah sımdı dr aradı nasıl dıye sabah gelın dedı
Bebislerimiz dis cikartiyor galibaa kizlarrr delikafadulden INSALLAH öyledir :Saruboceq:
tesekkur fundam ınsallah sımdı dr aradı nasıl dıye sabah gelın dedı
iyii gecelerr herkese biz bugun süper bi gün gecirdk havuza gittik ve cok eglendik su sizin aldiklariniz sisme simitlerdn aradm ama bulamadm burada ne bicimdi insn bebek icin cizgi film kahramani basar bisi yapar girmisler sap sade bisi yapmislar mecbur onu aldik..neyse havuza geldik giyindk cikdik disari bebe havuzuna gitik aalhim ardi cocuklari grünce kudurduu resmn kucagimdn dsücek atiyo kendinii neyse hemn mayosunu giydirdm sokdm suya deliler gibi eglendi bagirdi cagirdi ciglik atti ya cok eglndi o mutlu oldukca esimle biz dahada sevindik neyse birileri geldi anaa bi bakdm minnacik bebe 1 aylk vardir kesin ay ardi gözüme kocamn geldi sonra cikdk ordan buyklerin havuzuna girdik ordada cok eglendik yüzdük oglumuda yüzdürdm bizde yüzdk isde eglendik sonra restaurant kismina gecdik ardi ciglik atiyodu bi bakdm pirinc tanesi gibi bisi siritiyo agzinn icindn bi bakdm diss ay nasl sevindm anlatmm ama daha etinn icinde fakat cok belli bi kac güne cikar kesin..masllh kuzum hicde huysuz degldi halbuki ne sevimdm disi görünce sok oldmm
gecmise tam bakamadm ama sari papatyam hastaymis cok buyuk gecmis olsn onu cok öp benim icin emeim
bunların aynısı bizdede varrr eli yüzü çizik içinde batunun kulağını kopğaracak sanıyorum hatta neyse bakalım bizim dişde geliyo desenizeezemuszemusbuketcim geçmiş olsun anlatıkların diş belirtisi ağrısız sızısız çıkartsınlar dişlerini yawff Ada da çok huysuz elleriyle sürekli yüzünü kulağını tırmalıyo
havzanı yol üstünde gördüm hatırlıyorum ama mevlanın oraya yakın bir yerde yedik inş bidaha gelirsek buluşuruz canımkızlar bız geldık geçmıse soyle bı goz attım hasta bebekler ıyılesmıs çok sevındım
esma konyaya gelmıs keske olsaydı telım arasaydın benı ben senı ellerımle goturdum havzan etlıekmeğe
sarıböcüğüm benı merak etmıs tesekkur ederım
bıze gelınce
bız cumartesı aksamı karamana gıttık babamızın arkadasının dugunu vardı orda 30 dakka durduk dayımlara gıttık pazar sabahı fark ettım oglan burnu tıkalı gıbı denız suyu sıktım dayımlar mersıne yakın çamlık var oraya gıdelım dedı hep bırlıkte gıttık mukemmel bır yerdı ama benım oglanı temız hava çarptı gece ıyıce tıkandı ates çıktı pazartesı sabah dr gıttık grıp olmus dedı atesı var o yuzden hastaneye yatcaz dedı yattık bugun çıktık atesı dustu ama geçmezse grıp tekrar yatacak canım çok sıkkın
iyii gecelerr herkese biz bugun süper bi gün gecirdk havuza gittik ve cok eglendik su sizin aldiklariniz sisme simitlerdn aradm ama bulamadm burada ne bicimdi insn bebek icin cizgi film kahramani basar bisi yapar girmisler sap sade bisi yapmislar mecbur onu aldik..neyse havuza geldik giyindk cikdik disari bebe havuzuna gitik aalhim ardi cocuklari grünce kudurduu resmn kucagimdn dsücek atiyo kendinii neyse hemn mayosunu giydirdm sokdm suya deliler gibi eglendi bagirdi cagirdi ciglik atti ya cok eglndi o mutlu oldukca esimle biz dahada sevindik neyse birileri geldi anaa bi bakdm minnacik bebe 1 aylk vardir kesin ay ardi gözüme kocamn geldi sonra cikdk ordan buyklerin havuzuna girdik ordada cok eglendik yüzdük oglumuda yüzdürdm bizde yüzdk isde eglendik sonra restaurant kismina gecdik ardi ciglik atiyodu bi bakdm pirinc tanesi gibi bisi siritiyo agzinn icindn bi bakdm diss ay nasl sevindm anlatmm ama daha etinn icinde fakat cok belli bi kac güne cikar kesin..masllh kuzum hicde huysuz degldi halbuki ne sevimdm disi görünce sok oldmm
gecmise tam bakamadm ama sari papatyam hastaymis cok buyuk gecmis olsn onu cok öp benim icin emeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?