2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benım oglanda aynı ama 2 haftadır hep böyle hergun gezdırıyorum anca öyle uyuyo yoksa cin gibi

oyy oyy Rüya huzursuzz... ama uyuttum sonunda!!
gecmis olsun anilcigaaa - insallah dis yüzündendirde bir rahatsizligi cikmaz!
Alya derinede masallah - akilli yavyucakkk

kızlar bız geldık geçmıse soyle bı goz attım hasta bebekler ıyılesmıs çok sevındım
esma konyaya gelmıs keske olsaydı telım arasaydın benı ben senı ellerımle goturdum havzan etlıekmeğe
sarıböcüğüm benı merak etmıs tesekkur ederım
bıze gelınce
bız cumartesı aksamı karamana gıttık babamızın arkadasının dugunu vardı orda 30 dakka durduk dayımlara gıttık pazar sabahı fark ettım oglan burnu tıkalı gıbı denız suyu sıktım dayımlar mersıne yakın çamlık var oraya gıdelım dedı hep bırlıkte gıttık mukemmel bır yerdı ama benım oglanı temız hava çarptı gece ıyıce tıkandı ates çıktı pazartesı sabah dr gıttık grıp olmus dedı atesı var o yuzden hastaneye yatcaz dedı yattık bugun çıktık atesı dustu ama geçmezse grıp tekrar yatacak canım çok sıkkın

emelim çok geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm yaaa
inş. geçerde bir daha hastanelerde yatmazsınız.
acil şifalar diliyorum yiğit'ime

Bebislerimiz dis cikartiyor galibaa kizlarrr delikafadulden INSALLAH öyledir :Saruboceq:

bizde daha diş yooookkk... dra sordum damakları nasıl diye yok bişey dedi... ama maaşallah el ağızda sular seller akıyo ama bizimkisi kuru gürültü....kaydirigubbakcemile3

tesekkur fundam ınsallah sımdı dr aradı nasıl dıye sabah gelın dedı

geçmiş olsun.. çabuk atlatır inşallah...

kızlar bana doğumda annemin tanıdığı koreli bir kız bebek için prinç çayı yollamıştı... onlar bebek doğduğundan beri hergün içiriyormuş.. ateşi engelliyormuş... sanırım vücut direncini arttırıyor...

ben korktum başta veremedim..zati defne içmiyor sevmedii şimdi mamaya katıyorum su yerine....
ben poşeti yırtıp içine baktım bildiğimiz princin kabuklu halini kavurmuşlar... acaba normal princin haşlama suyudu da aynı işe yarar mı???....

ne bileyim ateşli bebeklere ii gelir mi?

iyii gecelerr herkese biz bugun süper bi gün gecirdk havuza gittik ve cok eglendik su sizin aldiklariniz sisme simitlerdn aradm ama bulamadm burada ne bicimdi insn bebek icin cizgi film kahramani basar bisi yapar girmisler sap sade bisi yapmislar mecbur onu aldik..neyse havuza geldik giyindk cikdik disari bebe havuzuna gitik aalhim ardi cocuklari grünce kudurduu resmn kucagimdn dsücek atiyo kendinii neyse hemn mayosunu giydirdm sokdm suya deliler gibi eglendi bagirdi cagirdi ciglik atti ya cok eglndi o mutlu oldukca esimle biz dahada sevindik neyse birileri geldi anaa bi bakdm minnacik bebe 1 aylk vardir kesin ay ardi gözüme kocamn geldi sonra cikdk ordan buyklerin havuzuna girdik ordada cok eglendik yüzdük oglumuda yüzdürdm bizde yüzdk isde eglendik sonra restaurant kismina gecdik ardi ciglik atiyodu bi bakdm pirinc tanesi gibi bisi siritiyo agzinn icindn bi bakdm diss ay nasl sevindm anlatmm ama daha etinn icinde fakat cok belli bi kac güne cikar kesin..masllh kuzum hicde huysuz degldi halbuki ne sevimdm disi görünce sok oldmm

gecmise tam bakamadm ama sari papatyam hastaymis cok buyuk gecmis olsn onu cok öp benim icin emeim

okurken ben keyiflendim...alkisalkisalkis.. ii olmuş eğlenmişsiniz...
bi defne sevmiyor sanırım havuzu..oysa yıkanmaya bayılıyor... havuzda çığrım çığrım ağlıyor alışamadı....

ayrıca dişiniz hayırlı olsun sevindim sorunsuz çıkmasına inşallah bizimki de sorunsuz çıkar... geç olsun güç olmasın ....sositososito

herkese kocaman günayyyyddddınnn

buketcim geçmiş olsun anlatıkların diş belirtisi ağrısız sızısız çıkartsınlar dişlerini yawff Ada da çok huysuz elleriyle sürekli yüzünü kulağını tırmalıyo
bunların aynısı bizdede varrr eli yüzü çizik içinde batunun kulağını kopğaracak sanıyorum hatta neyse bakalım bizim dişde geliyo desenizeezemuszemus
havzanı yol üstünde gördüm hatırlıyorum ama mevlanın oraya yakın bir yerde yedik inş bidaha gelirsek buluşuruz canım
canım yiğite geçmiş olsun çok ağır bir gripmiki hastanede yattı emelciğim kıyama sarı papatyaya

aman arda kaanımız nasıl eğlenmiş çok sevindim dişinizde hayırlı uğurlu olsun inci gibi parlasın inşllah

Son düzenleme:
Emel im geçmiş olsun Yiğitciimiz e nazar değiyor bence ((
Ardiminnnn dişi hayırlı olsunnnn amanın dişli prenss :)))))
Bize gelince bölünmeyen gece uykumuz dün gece 3,30 da uyanıp yatağın içinde dönüp kıvranmak suretiyle 5,30 gibi yerini tekrar uykuya verdi ancak 7,30 da koğuş kalk dedik (( sanırsam diş huzursuzlukları ablamız gündüz başı çok sıcak oluyo dedi ateşini ölçüyomuş 36,6 36,7 civarı oluyomuş diş çıartıyo sanırsam diyor o da

hoş geldinn aslım nasılsın canımmmm senin bıcırıkda diş çıkartıyoooo haaa maşallahh

aslım aynen bizimkide ya sabaha kadar döndü durdu tam uyanmıyorda uyumuyorda deli etti beni huzursuz huzursuz döndü durdu. sabahta 6.30 da cin gibi açtı gözlerini tabii ben geberiyorum uykusuzluktan
şimdide uyuyor hanfendi

şehnazcım ne güzel bir gün geçirmişsin gerçekten
sen demişsinya suyu çok sevdi çığlıklar attı diye biran gözümde canlandırdımda gelip ısırasım geldi ardiyi :)))
yeni dişinizde hayırlı olsun tam görününce resmini koyda bakalım

Tesekkur ederım kızlar Çok agır bı grıp degıl burnu akıyo ve halsız ılk gun atesı Çıktı bızım ates oynak oldugu ıÇın dr yatırayım bugun dıyınce paŞa paŞa yattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…