2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:kedi:
günaydddınnlar olsun herkeseee...
deryacım gözümüz aydın şükürler olsunki geçti artık...
liyacımda düzelmiştir umarım..
ahu defneninde tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim canım,şükür..
benim aklım hala yiğitte nası oldu acabaki?
dilek de yok,boğuldunmu bacım öteki dünyadan bi ses ver helenaniknanik

:roflol::roflol::roflol::roflol: geldım kız bogulmadım çok şükür :)))) sen resmi çektinmi elbisenin bakimm

Herkese gunaydınlar. Kızlar gectıgımız Cuma aksamından berı topıgımıze bakamadım.. gecmısı okumaya calısacam calısma aralarında.. herkes ıyı mı?

bu gece liyanın ateşi çıkmadı çok şükür ama yinede tedirgin yattım sabaha kadar
yalnız hala iştahımız çok az ve huysuz şimdi ayağımda yatıp kendi ayaklarını tutmuş oynayıp konuşuyor kendi kendine kaç dakika sürecek bakalım :))

melek hoşgeldin iyi çalışmalar..
yemeyince pek keyifli oluyorlar değilmi fundacım..alyada öyle yemedimi mutlu çocuk..
yok be dilek nerde çocuklu kadın giyebilirmi mini elbise..evden çıkmadan çıkarıp sırtı açık uzun elbiseyi giymek zorunda kaldım.eğil kalk derken rahat edemeyeceğimi anlayıp hemen değiştim elbisemi..:(

günaydın gençlikkk
Liya hanımlar iyileşmiş maaşallah....
Kızıldeniz in Yiğit i yerim ben seni ciddi yağuşuklummmmm
Esmacıım Batuşumun otururken fotolarını istiyosss şöyleee delikanlı fotoları:))))

günaydın gençlikkk
Liya hanımlar iyileşmiş maaşallah....
Kızıldeniz in Yiğit i yerim ben seni ciddi yağuşuklummmmm
Esmacıım Batuşumun otururken fotolarını istiyosss şöyleee delikanlı fotoları:))))

yarına fotolar hazır baktımda bulamadımmm

1325.jpg

cidden öyle oldu funda ben inanamıyorum minicik bişeydi sıpa koca eşşek oldu :))))) bide boyu uzadı su yaradı keratayaa

çok büyümüş maşallah benim kuzuma..

salıncak kullanan varmı bebesine?ama yenidoğan için olanları demiyorum..hani bu tenteli grupta olanlar varya,
buket sen alacaktın sanırım ne yaptın canım?

çok büyümüş maşallah benim kuzuma..

salıncak kullanan varmı bebesine?ama yenidoğan için olanları demiyorum..hani bu tenteli grupta olanlar varya,
buket sen alacaktın sanırım ne yaptın canım?

ben kullanıyorum.. bayılıyor sırtnı iice yatırıyorum ... ama yinede dikkat etmek gerek kayıp düşebilir öğle çok guvenli değil.. ben mecburiyetten aldım durmuyor defne

keyif nassıll???:dance:

mrb mart anneleri bende nisan annesiyim bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyo ortalama benim kızım iyice azalttı 2-3 saati geçmiyo da cevap verenlere teşekkürler şimdiden :)

valla ahu keyfine diyecek yok maşallah nasılda sevmiş salıncağınııı

mrb mart anneleri bende nisan annesiyim bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyo ortalama benim kızım iyice azalttı 2-3 saati geçmiyo da cevap verenlere teşekkürler şimdiden :)

açıkcası uyku saatlerimiz belli olmuyo bazen oluyo 1 yatışında uyuyor 3 saati bazende toplasan 3 saat etmiyor
ama gaz problemimiz yok hatta hiç olmadı herşeyide yiyorum :lepi:

günaydın kızlar, büyük ihtimale bugun akşam annemlere gidicez. pazara kadar ordayız. umarım o kalabalıkta Ela rahatsız olmaz. zaten öksürüğü ve burun akıntısı geçmedi:(

herkesin bebeği iyileşmiş veya sonuçlar ii çıkmış buna inanılmaz çok sevindim. umarım daha güzel şeylerden bahsederiz bundan böyle.

dinozzo, bebeklerin 6. aya kadar gaz sancısı çekebileceğini okumuştum. benim kızın da uykusu hiç beli olmuyo ama 3 saatten fazla uyuduğu kesindir.

Back