kızlar hakkınızı helal edin ben doktora gidiyorum.içimde bi telaş var tabi sevinçte var.yarın herşey açığa çıkar inşallah kalp atışlarını duyarım umarım.7+1 olarak gidiyorumdrye kesin duyar mıyım kızlar?
herkese güzel geçen hamişlikler diliyorum...
kızlar hakkınızı helal edin ben doktora gidiyorum.içimde bi telaş var tabi sevinçte var.yarın herşey açığa çıkar inşallah kalp atışlarını duyarım umarım.7+1 olarak gidiyorumdrye kesin duyar mıyım kızlar?
herkese güzel geçen hamişlikler diliyorum...
arkadaşlar dün verdiğiniz videonun doğum kısmını izledim dün.Kadın ne kadar rahattı epidural anestezi yapıldığı için.Omuriliğe girilmesi beni korkutuyor ama çok rahat birşey sanırım.Hiç düşündünüz mü?
merhaba arkadaşlar doğumu şimdiden konuşmaya başlamışsınızAllah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bu gün bebeğimi gördük büyümüş 146 gr olmuş doktor folik plus bıraktırdı demir ve elevit verdi belki cinsiyetini öğrenirim diye umutlandım cinsiyeti henüz bu hafta oluştuğu için belli olmadı iki hafta sonra cinsiyeti netleşir dedi çok merak ediyordum neyse bekliyecez artık.
Gözünaydın canım. Ayy severim ben onu da annesinide yerimseniben
Maaşallah demek benimkide o kadar olmuştur. Bende 5 eylülde gidicem daha çok var. Ama belki o zaman gittiğimde öğrenebilirim cinsiyetini.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?