2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


guzel haberlerini bekliyoruz canim, olumsuzluk gordum biraz sende at ustunden negatif dusunceleri, hersey guzel olacakkaydirigubbakcemile5
 

Betül herşe çok güzel olucakkkkkkkkaydirigubbakcemile5
 
arkadaşlar dün verdiğiniz videonun doğum kısmını izledim dün.Kadın ne kadar rahattı epidural anestezi yapıldığı için.Omuriliğe girilmesi beni korkutuyor ama çok rahat birşey sanırım.Hiç düşündünüz mü?
 
Ben tehlikeli olduğunu duymuştumAyrıca kuzenim o şeklide doğum yaptı hiç tavsiye etmiyorum dedi.İstediğin gibi hareket edemiyormuşsun aynı ağrıyı duyuyormuşsun ama gereli tepkiyi veremiyormuşsun.Bakalım o günlere daha çok var belki de biz de seçeceğiz.
 

günaydın kızlar omiriliğe girilmesi beni de korkutuyor sonuçta ufak bir hata felç kalmaya neden olabilir.ama hem normal ham az acılı ne güzel demi?
ben kandan bayılan biriyim ve çok narinim normal doğum yaparsam ve bayılırsam diye korkuyorum sezeryanında bir sürü problemi var ameliyatlı oluyorsun ve bakıma muhtaç oluyorsun zaten lohusalık sendromu yaşarken başkalarına bağlı olmak da korkutuyor beni offffffffa.s
 
günaydın kızlaar. daha çok var doğuma ya, ben daha hiç düşünmüyorum işin o kısmını. ama birçok tanıdığım epidural anesteziyle yaptı doğumu ve hepsi tavsiye ediyor. Allah o günü sağ salim görmeyi nasip etsin de ben de epidural yaptırırım sanırım. ama epiduralda en önemlisi anestezi uzmanının gerçekten uzman olması.
 
Günaydın arkideşleeeeeer.
Doğum düşünmeye daha çok var yaa. Zaten korkmuyorum diyen yalan söyler dimi :)))
Allah hepimize kolay doğumlar verir inşallah.
 
evet bende omuriliğe o iğneyi saplarlarken çok acır gibi geliyo ama o alanı lokal uyuşturuyolarmış.Medipolün anestezistinin yazısını okudum.Ben orada yapıcam doğumu o yüzden orayı araştırıyorum.Tabi o günleri görebilirsem işallah allah hepimize kolay doğumlar versin.

Ben de düşünmüyodum ilersinide siz o videoyu koyunca dün izledim doğum anını ordan düşünmeye başladım.
 
gunaydin kızlarrr kaydirigubbakcemile5
valla ben mumkun oldugu surece kesinlikle normal dogum istiyorum.
ama epidurale sicak bakiyorum acikcasi,agri esigim cok yuksek degildir :jeyyar:
gittigim hastane epiduraliyle meshur,sorun olmaz insallah.
allahın izniyle atlatiriz kızlar yaa,herkes nasil yaptiysa...
korkmayin bence..a.s.
 
merhaba arkadaşlar doğumu şimdiden konuşmaya başlamışsınızAllah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bu gün bebeğimi gördük büyümüş 146 gr olmuş doktor folik plus bıraktırdı demir ve elevit verdi belki cinsiyetini öğrenirim diye umutlandım cinsiyeti henüz bu hafta oluştuğu için belli olmadı iki hafta sonra cinsiyeti netleşir dedi çok merak ediyordum neyse bekliyecez artık.
 
ooo bavsecim masallah ne kadar buyumus
bende cocumu cok ozledim yaa haftaya cuma kontrolum daha 10 gun var sengözlerimebaksanab
 
ayyy kızlar bir saattir videoyu izliyorum inanınki gözlerim doldu sonunda kolay doğum yaptı..Allahım bizlerede öyle doğumlar nasip ettirsin...bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip ettirsin....
 

Gözünaydın canım. Ayy severim ben onu da annesinide yerimseniben
Maaşallah demek benimkide o kadar olmuştur. Bende 5 eylülde gidicem daha çok var. Ama belki o zaman gittiğimde öğrenebilirim cinsiyetini.:dance:
 
Gözünaydın canım. Ayy severim ben onu da annesinide yerimseniben
Maaşallah demek benimkide o kadar olmuştur. Bende 5 eylülde gidicem daha çok var. Ama belki o zaman gittiğimde öğrenebilirim cinsiyetini.:dance:

evet canım aynıdır bizim bebişler heyecanla bekliyecez.:dance:
 
banada kız gibi geliyo .ilk gebeliğimde oğlum olcak diyodum o kadar emindimki hiç terettütsüz hissetmiştim şimdide kız diyorum ama babamız erkek istiyo gibi çok belli etmesede.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…