Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi biriniz topik açında tahminlerimizi orada listeleyelim. Tutup tutmadığınada bakarız böylelikle.
minikk kusum epidural igneyi caktilarya teyzeyeehihoyyytvideodaki kadın var ya Hani Barbara kadın pıt diye doğurdu yawf nasıl şaşırdım hiç bağırmadı kan yok çığlık yok ter yok o nasıl doğum anlamadım euheueheuehekaydirigubbakcemile3:roflol:
minikk kusum epidural igneyi caktilarya teyzeyeehihoyyyt
Gözün aydın betülcüm Hayırlısıyla kucağına da alırsın işallah:CüvCüv:yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt bebeğimi,kesesini ,yolk kesesini ve kalp atışını gördüm.hatta çok az da dinletti.güp güptü.maşallah.heyecanlı olcak heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah herkese yaşatsın bu eşsiz duyguyu.rabbim olanlara ve bana tamamına erdirsin olmayanlara en kısa zamanında hayırlısıyla versin.
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt bebeğimi,kesesini ,yolk kesesini ve kalp atışını gördüm.hatta çok az da dinletti.güp güptü.maşallah.heyecanlı olcak heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah herkese yaşatsın bu eşsiz duyguyu.rabbim olanlara ve bana tamamına erdirsin olmayanlara en kısa zamanında hayırlısıyla versin.