Bu arada Emiralp büyümüş.Kravatına da bayıldım.Allah damatlığını da göstersin inşallah.Nice mutlu yıllara.
Darilgencim sizin fotolar nerde?
tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz
10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek
29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira
30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero
31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır
1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife
2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k
5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek
6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira
7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne
8 kasım 2009
9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen
10kasım 2009
11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal
doğğum gününüz kutlu olsun kasım bıcırıkları:)
çok güzel resimler yüklemişsiniz hepsine tek tek bayıldım..
minik pastanız çok şık nerde yaptırdım bende böyle sade bişey istiyorum çok zımbırtılı olmasın üstü malum erkek adam:)
minikçim esrarengizlik olayına bende katılıyorum ama merak ettim seni:)
emiralpin kravata ben de bayıldım, çok güzel geçmiş doğum gününüz minikçim, 41 kerem maşallah oğluşuna da.
yasmin canım ben malumunuz devlet memuru hemşire olarak 1 yaş dolar anne nöbete başlar vaziyetindeyim, şu anda nöbetçiyim senin anlayacağın, yarın eve gittiğimde yorgunluktan ölmemiş ve ateş izin verirse hemen ekleyeceğim fotoları,
bu arada oğluşumdan ayrı ilk gecem ve çok yoğun bir nöbet yeni oturabildim ancak, oğluşum ne yapıyor meraktan ölüyorum, çünkü geceleri sadece emiyor ve biberona falanda alıştıramadım maalesef, umarım çok ağlamaz, off ağlıcam şimdi yine aklıma geldi kuzum,mafoldumben