2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

saphira duru okyanusun...
elifdem zehra şifanın ve
julianne banusunun geçmiş doğum günleri kutlu olsun:))
Nice mutlu güzel yıllara...a.s.

saphira resimlerinize bayıldım bayıldım:)))
analı kızlı ne kadar güzelsiniz..allahım nazarlardan korusun sizleri..durunun güzelliği kadar bahtıda güzel olsun inşallah..mutluluğunuz daim olsun:)))

darilgen yakışıklı oğluşun ateş beyin doğum günü kutlu olsun..nice mutlu yıllara:)))

andinacım mert ogün okinin peşinden ayrılmadı ama kız biraz cazgır korkuttu oğlumu uykusuda vardı tabi :)))
safişimin hazırlıkları mükemmeldi bardak süsü inan hiçbirimizin aklına gelmedi küçük bir ayrıntı ama görüntü süper büyük çiçek süsleme marketlerinde bulabilirsiniz aynı zamanda kesede içine koku veya şeker koyup dağıtıladabilir 50 adet 8 tl beyazından aldım safişim kızmasın ben mavi bardak kullanıcam safiş farklı durucak eminim.

doğum günü olan bütün bebişleri lkutluyorum nice senelere sağlık mutluluk huzurla.... vatanına ve ailesine hayırlı bir evlat olmanızı diliyorum güzel günler görün inşallahhhh

safişcim ve fathercim resimleriniz çok güzel daha nice senelere inşallah hep beraber :)

safişcim herşeyiniz çok güzel olmuş ellerine sağlık..
duru okyanusda sende çok tatlı çıkmışınız .. doğumgünü kızları olarak ikinizinde doğumgününü kutluyorum nice senelere..
tüm doğumgünü çocuklarının ilk yaşlarını kutluyorum..
hadi daha çok resim istiyoruz...

safişim çok güzel çıkmışsınız ana kız yakıyosunuz ortalığı güzeller,hele duru prenses gibi maşallah
elbisesinden piroşunda var::))
julicim banusu fıstığının doğumgünü kutlu olsun
elifçim zehra şifama da mutlu yıllar iyiki doğmuş güzel kuzum
fatercim oğluşunun doğum günü kutlu olsun
darilgencim ateş oğlana nice mutlu yaşlar iyiki doğmuş

safişim herşey harika gözüküyo sen ve kızın harikasınız bayıldım ikinizede.pastanızda çok sevimliymiş.allah bi ömür mutlu etsin sizi

bugün doğan tüm bebişlerimizinde doğum günleri kutlu olsun öpüyoruz onlarıopuyorumnanaktan

Duru Okyanus ve Annesi Saphira, Zehra Şifa ve Banusu prenseslerimizin doğum günleri kutlu olsun

Darıgenciğim yakışıklı Ateş prensimizin de doğum günü kutlu olsun

Tülay Yüksel ve Fater sizin kuzularınızın da doğum günleri kutlu olsun

Atom karıncamız Ateş'imin de doğğum gününü buradan kutluyorum şimdiden canımsın benim tatlı oğlum iyiki doğdun

canım benim çok teşekkür ederim, doğum günü hazırlıklarından malum burayla çok ilgilenemedim ama doğum gününüz çok güzel olmuş, tekrar iyiki doğdun Eymen, sen de mükemmel çıkmışsın, saçların çok yakışmış, süpersin yanee...

çok teşekkür ederiz teyzesi, senin oğlununda geçmiş doğum günü kutlu olsun..

zehra şifa
banusu
duru okyanus
emir
tülay yuksel ve oglu
vee ateş

tum cıcı bebeklerımızın ılk dogum gunlerını kutlarım
hafta sonu gıremedıgımden bırıkmıstı kusura bakmayın
çok teşekkürler kalimero teyzesi,,

ayrıca kızlarımız zehra şifa,banusu oğullarımız ateş ve emir beyin ve tülayın oğlununda doğum günleri kutlu osun

çok teşekkür edeyoruz,

darilgen yakışıklı oğluşun ateş beyin doğum günü kutlu olsun..nice mutlu yıllara:)))

çok teşekkürler hilacim..

teşekkürler güzeller güzeli piroşun güzel annesi..

çok sağol remedios, öpüyoruz ateşle, seni ve yağız delikanlıyı..

safiş fotolarınız harika maşallah hepinize

darilgencim ateş bebeğin doğum gününü kutlarım canım, nice mutlu yıllar dilerim

eylül doğum gününüz çok güzel olmuş, herşey harika görünüyor ama en harikası Melis Ece..

saphişim sizin doğum gününüz de çok süper olmuş, bayıldım süsünüze püsünüze, Oki de sen de harika

görünüyorsunuz.tekrar ikinizin de doğum gününü kutluyorum.

Zehra Şifa ve Banusu fıstıkları doğum gününüz kutlu olsun kuzular, iyiki doğmuşsunuz.

biz de dün gece kutladık doğum günümüzü, çok güzeldi herşey ama pastamız beni hayal kırıklığına
uğrattı, tadı falan çok güzeldi ama benim siparişimle alakası yoktu, sadece 1 şeklini yapmışlar mavi krem şantiylede süslemişler o kadar, bütün tadım kaçtı ama neyseki misafirler çok beğendi de biraz keyfim yerine geldi.pastamızı 3 kuruş fazla olsun ama güzel olsun diye madodan yaptırmıştık, neyse bu seneden geçti, seneye madonun önünden bile geçmem,bir de hiç doğru düzgün foto çektiremedik doğum gününde içimde yer etti, bunun için birini görevlendirmek gerekiyor sanırım, ama gecenin yıldızı Ateş herkese şov yaptı resmen, tek başına özgürce yürümeler, herkesi kucaklamalar falan, çok tatlıydı.

darilgencim ateş beyin doğum günü kutlu olsun...
aman pastayı dert etme olacağı varmış ama en azından şekli istediğin gibi olmuş tadıda güzelmiş misafirlerin ve oğlunda gecede iyi eğlenmişler ya ne mutlu..
bende pasta faciası yaşadım ama seninki en azından rengi şekli yerinde olmuş benim sadece tadı ve görüntüsü güzel rengi pembeydi..(( ama şimdi resimlerimize baktıkça aman diyorum biz mutlu olduk heyecanlandık ya yeter.. seneye anlayacaklar oyüzden daha güzel kalabalık bir doğumgünü istiyorum bende kısmet olursa...
bu arada resim bekliyoruz..:))

safısım super olmus hersey MASALLAHHHHHHHH cnm sana bebısıne ve aılene.en kotu gununuz boyle gecsın.ıyıkı dogdun duru okyanus....

darılgencım ates oglanın da ılk yası da hayırlı olsun.saglıkla nıce yıllara cnm.resımler nırde beklıyoruz cnm.

pastamız

sıradısı oglum mumu uflemeyıp elıyle sondurmeyı tercıh ettı

cekırdek aıle ılk yas gunu pastasını kesıyor

http://img34.glitterfy.com/313/glitterfy9114847745D34.gif

alkışlamalara sasıran sevınclı oglum

babası tarafından havalara kaldırılan oglusum

slayt gosterısı ıcın tv ayarlanması ıcın bekleyen yakısıklı

davetlı meraklı cocuklar

kuzenler ve oglusum

sımdılık bızden bu kadar maasallah deyın teyzoslar bıze http://img34.glitterfy.com/313/glitterfy9120000226D32.gif

maşallah kalimerocum çok yakışıklı görünüyor paşa, allah nazarlardan saklasın,
yalnız fotoları görünce biraz içim burkuldu, benim ailem ankarada oradada çocukların doğumgünleri hep şenlik havasında geçer en az 4 çocuk olurdu burada oğluşumun doğumgünü yapayanlız geçicek(

allah mutluluğunuzu daim etsin canım, senin fotonuda istiyorum ayrıca