2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

şaka yapıyorum canım, diğer alıntıların içinde benimkini görmeyince, sabah evden çıkmadan yazmıştım arka sayfada kalmış görmemişsindir:)
seni ve duruyu öpüyoruz kocaman

lelalim dün siteye hiç giremedim canım..bu sebeple malesef durunun doğum gününü bugün kutluyorum..
kasım bebişlerinin ceylan bakışlısı:))dogum günün kutlu olsun, nice güzel yıllara..iyiki dogdun iyiki varsın..

evet bugünde ahmet emir ve myseverin durusunun doğum günü..
yakışıklı prens ahmet emir ve dünyalar güzeli prenses duru doğum gününüz kutlu olsun..
bir ömür boyu mutlu olun inşallah..nice mutlu yıllara:)))a.s.

estelcım yakısıklı ve cool oglusum ahmed emir'ın dogum gunu kutlarız canım
nıce yaslarar

myseverın kucuk hanımefendısı guzel duru'nun da dogum gununu kutluyoruz

Bugün de iki kuzunun doğum günü var.

Estelim yakışıklı tontişimin doğum günü kutlu olsun.Onun güzel yüzünden öpüyorum ve nice mutlu yaşlar diliyorum.

Mysevercim seninde güzel prensesin Durumuzun doğum günü kutlu olsun.O güzel yüzü hep gülsün. Sağlıklı ve mutlu nice mutlu yıllara...

estelcım yakısıklı ve cool oglusum ahmed emir'ın dogum gunu kutlarız canım
nıce yaslarar

myseverın kucuk hanımefendısı guzel duru'nun da dogum gununu kutluyoruz

arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum..

o kadar duygulu o kadar duyguluyumki..

nasıl geçti bu bir sene ben ne zaman anne oldum allahım..

sabahtan beri gözlerimi tutamıyorum..rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
hepimizin yavrularına hep güzel günler göstersin..sağlıkla mutluluklar..

mysever sizinde doğumgünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara..

:gitme: ben bütün gün mbu modda olucam sanırım:))

estelciğim yakışıklı ahmet emirin doğum günü kutlu olsuna.s.

myseverciğim duru prensesimizin doğum günü kutlu olsuna.s.

estelcım ahmed emir'ın dogum gunu kutlu olsun nice nıce yılllarrrrraaaa
myseverın guzel kızı duru hanımın da dogum gununu kutluyorum..iyiki doğdunuz..iyiki varsınız..kasım bebekleriiizemuszemus

myseverın guzel kızı duru hanımın da dogum gununu kutluyorum..iyiki doğdunuz..iyiki varsınız..kasım bebekleriiizemuszemus

estelciğim yakışıklı ahmet emirin doğum günü kutlu olsuna.s.

myseverciğim duru prensesimizin doğum günü kutlu olsuna.s.

çook çok teşekkürler arkadaşlar..

hepinize tek tek çok teşekkürler ailemden sonra ,ilk siz kutladınız..

hepinizi seviyorum:)

doğum günümüzü kulayan herkese çok tesekkür ederiz bugun anane babane dedelerle aile aradı kutluycaz doğum günümüzü asıl doğum günü partimiz cumartesi ewi şimdiden süsledim herkese davetiye verdim bide o günün anısını rengarek çiçek seklinde cerceveler aldım duruun resmini koydum o gün dagıtıcam resimleri sizinle paylaşırım hepinizi kocaman öpüyorum

ya ewet bizimde doğum günümüzü ilk siz kutladınız hepiniz harika insanlarsınız sizleri çok seviyorum

her güne bir yaş günü ohhh ne güzel:)))
ahmet emir yakışıklı prens ve güzeller güzeli şirine duru ilk yaş gününüzün size sağlık ve huzur dolu bir yaşam vermesi dileğiyel nice senelere....

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

bugünde bir prensesimizin ve bir prensimizin doğum günü var
Duru'muz güzel kızımız doğum günün kutlu olsun meleğim
Ahmed Emir tatlı oğlum iyiki doğmuşsun iyiki bizimlesin

kızımın adaşı güzel myseverin kuzusu Duru
ve estelin kuzusu Ahmet Emir
yiki doğdunuz kuzular sağlıkla huzurla daha nice yaşlara

bugünde bir prensesimizin ve bir prensimizin doğum günü var
Duru'muz güzel kızımız doğum günün kutlu olsun meleğim
Ahmed Emir tatlı oğlum iyiki doğmuşsun iyiki bizimlesin

kızımın adaşı güzel myseverin kuzusu Duru
ve estelin kuzusu Ahmet Emir
yiki doğdunuz kuzular sağlıkla huzurla daha nice yaşlara

çok teşekkürler arkadaşlar inşallah daha nice yaşlarını beraber kutlarız çok duyguluyum zaten dahada duygulandırdınız beni..

sevgili mysevercim , tatlı arkadaşım iyi ki doğurmuşsun kuzunu , nice mutlu sağlıklı senelere , kocaman öp prensesini benim için..

estelcimmm oğluşunla beraber geçireceğin güzel ve sağlıklı upuzun bir ömür dilerim , nice mutlu yıllara..

estelim tatlı kuzusu emir in ve myseverin şirin kızı durunun doğum günlerini kutluyoruz nice nice uzun yıllara yaşlara oğluşum ve ben sizin kuzularınızı uzaktan ama kokulu kokulu öpüyoruz