2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

ceylan bakışlı nazlı durunun doğum günü kutlu olsun
nice senelere sağlıkla ailesiyle birlikte inşallah

Durucumun doğum günü kutlu olsun.Küçük cimcimeye mutlu bir ömür diliyorum.Nice mutlu yıllara güzelim benim...

kası mayında doğan tüm 2008 bebeklerinin doğum günü kutlu olsun
ben de aralık annesi olmayı beklerken 20 kasım 2008 de anne oldum
oğlumun yaş gününe az kaldı heyecanla bekliyorum o günü :)

lelalcım mınık kuzun durunun dogum gunu kutlu olsun.hayatı da ısmı gıbı duru olsun.saglıkla nıce yıllar olsun.

canım benim sabah tam da kızımın doğduğu saatte aradın beni :))
iyiki kasım annesi olmuşum sizin gibi dostlarım oldu
çok teşekkür ederim andişimm

kızımın adaşı prenses Durişkomun doğumgünü kutlu olsun.hayatı böyunca çok sağlıklı çok mutlu ve çok şanslı olur inşallah öpüyorum minnoşummm

benim burayı okurken ağlayasım geliyo ya..nasılda geçti 1 yıl...lelaliminde dediği gibi hastalandık ağladık güldük sevindik heyecanlandık ve yeni dostlar arkadaşlar edindik ..çok doğru söylemişsin lelalim..nasılda geçti 1 yılll

lelalciğim bu sözlerle beni de duygulandırdın
iyiki doğurmuşuz iyiki birbirimizi bulmuşuzopuyorumnanaktan

lelalcim bende aramak isterdim ama sizlerin telefonuna cevap veremediğim gibi aramada yapamıyorum çünkü milyon dolarlık telefonum bozuk ,5000 dolar istediler tamir için :)) ama yenisini alıcam 3 gli , o zaman bol bol ararım ..
gelelim prensesine ,iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun ,tatlı annenin güzeller güzeli kızı ,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ...

ay eylül delüsün , su içiyodum fışkırttım resmennnn

kızım bu kadar para harcayacağına az ye de borç ver bana şanzımanı yaptırıp kocamı getirtiyimmmmm böööö

durucum hanım hanımcık güzel kızım doğum günün kutlu olsun güzel ailenle nice huzlurlu sağlıklı günler geçrimen dileğiylee....

DURUcuğum güzel annesinin güzel kızı DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yeni yaşın sana yeni şanslar yeni arkadaşlar yeni sevinçler getirsin annesi iyiki doğurdun büyüttün bu kızı iyiki hepimiz kasım annesiyiz iyiki bu siteye katılmışım iyiki sizleri bulmuşum geçte olsa......

lelalcim benim kutlamamı kabul etmedin sanırım:))
şaka bir yana durumun doğum gününü tekrar kutlarım canım iyiki doğurmuşsun annesi, nice mutlu yıllara

valla cısıyla tatlısıyla tam 1 yılı hep beraber geride bıraktık

lelalciğim bu sözlerle beni de duygulandırdın
iyiki doğurmuşuz iyiki birbirimizi bulmuşuzopuyorumnanaktan

evet iyiki kasım annesiyiz :))

canım benim aramış kadar oldun tatlım
ayrıca ne olacak senin şu milyon dolarlık telefonun :))
ay at çöpe al bir 3G yakışır eylülüme :))