- 19 Mart 2008
- 5.086
- 3
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duru duru duru duru..kasım annelerinin en coool ve en güzel gülen cimcimesi , iyi ki doğmuşsun tatlımmmmmmmm , sayende dünyalar tatlısı ananı tanımış olduk Şeniz
canımmm nice mutlu senelere , tüm ömrün senin kadar güzel , sağlıklı ve mutlu geçsin , o gülümsemelerin hiç eksik olmasın yüzünden...:1hug:
tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz
10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek
29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira
30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero
31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır
1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife
2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k
5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek
6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira
7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne
8 kasım 2009
9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen
10kasım 2009
11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal
doğğum gününüz kutlu olsun kasım bıcırıkları:)
minikçim esrarengizlik olayına bende katılıyorum ama merak ettim seni:)
teşekkür ederiz tatlım
canım lelalımın 1 yıl once bıre cıcek verıldı kucagına
mınıcık adı gıbı DURU
ıyı kı dogdun kuzum, ıyı kı dogurdun annesı
minikcim güzel dileklerin için çooookk teşekkür ederim
tıpkı dediğin gibi 1 sene evvel kara saçlı bir kız verdiler kucağıma
dedim bu prenses mi tanışmayı beklediğim
lelalciğim küçük prenses durunun doğum günü kutlu olsunnnnnn
çok teşekkür ederim italyan erkeğimin anası :))
Duru güzellik Duru'nun doğum günü kutlu olsun, iyiki doğmuşsun, annen seni iyiki doğurmuş.
çok saol darilgencim
iyiki doğurmuşuz bu canavrları değil mi :))
ceylan bakışlı nazlı durunun doğum günü kutlu olsun
nice senelere sağlıkla ailesiyle birlikte inşallah
zeynamm teşekkür ederim canım
inşallah hep beraber daha nice yaşlar kutlarız
Durucumun doğum günü kutlu olsun.Küçük cimcimeye mutlu bir ömür diliyorum.Nice mutlu yıllara güzelim benim...
yasmincim teşekkür ederim tatlım hep beraber inşallah
güzek kızımız durumuzun dogum günü kutlu olsun iyiki dogdun duru
h.minecim teşekkür ederim canım
güzel prensesimiz durunun doğum günü kutlu olsun..nice seneleree....
gulizcim çok saol tatlım.
leloşumun güzeller güzeli durusu doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun tatlı kuzuu
pirooşşş çok saol bitanem hep beraber inşallah .
lelalcım mınık kuzun durunun dogum gunu kutlu olsun.hayatı da ısmı gıbı duru olsun.saglıkla nıce yıllar olsun.
yağmurcum çok teşekkür ederim tatlım
kızlar hepinize bir kez daha teşekkür ederim
evett tam 1 sene evvel kara saçlı pamuk prensesi verdiler kucağıma
inanamamıştım bu benim kızım mı demiştim
bana göre dünyanın en güzel bebeğiydi tıpkı her annenin kendi bebeğine söylediği gibi
bize göre çok kısa geçen bir yıl ama onun için koca 1 sene
birlikte neler öğrendik
hastalandık ağladık güldük sevindik heyecanlandık ve yeni dostlar arkadaşlar edindik .
inşallah alıntı yaparken atladığım olmamıştır
sabah erken saatlerde bizi duygulandıran andişe ve yetişemediğim telefon ve arkasından gelen güzel mesaj içinde mmf e ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum.
sizlerde iyi ki varsınız kızlar
bu kasım canavarları sayesinde bizlerde güzel bir dostluk kurduk ve oyun gruplarıyla okullarına giderken de bu dostluğumuz devam eder inşallah
hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ediyorum.
bana göre dünyanın en güzel bebeğiydi tıpkı her annenin kendi bebeğine söylediği gibi
birlikte neler öğrendik
hastalandık ağladık güldük sevindik heyecanlandık ve yeni dostlar arkadaşlar edindik .
sabah erken saatlerde bizi duygulandıran andişe ve yetişemediğim telefon ve arkasından gelen güzel mesaj içinde mmf e ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum.
bu kasım canavarları sayesinde bizlerde güzel bir dostluk kurduk ve oyun gruplarıyla okullarına giderken de bu dostluğumuz devam eder inşallah
canım benim sabah tam da kızımın doğduğu saatte aradın beni :))
iyiki kasım annesi olmuşum sizin gibi dostlarım oldu
çok teşekkür ederim andişimm
teşekkür ederiz tatlım
minikcim güzel dileklerin için çooookk teşekkür ederim
tıpkı dediğin gibi 1 sene evvel kara saçlı bir kız verdiler kucağıma
dedim bu prenses mi tanışmayı beklediğim
çok teşekkür ederim italyan erkeğimin anası :))
çok saol darilgencim
iyiki doğurmuşuz bu canavrları değil mi :))
zeynamm teşekkür ederim canım
inşallah hep beraber daha nice yaşlar kutlarız
yasmincim teşekkür ederim tatlım hep beraber inşallah
h.minecim teşekkür ederim canım
gulizcim çok saol tatlım.
pirooşşş çok saol bitanem hep beraber inşallah .
yağmurcum çok teşekkür ederim tatlım
birlikte neler öğrendik
ay lelal ne güzel yazmışsın kız öyle valla kötü oldum kendimi çok kötü hissettim çok duygulandım mafoldumben hakkaten nasıl bir yıldı böyle geldi geçti en kötü yılımız böyle olsun
benim burayı okurken ağlayasım geliyo ya..nasılda geçti 1 yıl...lelaliminde dediği gibi hastalandık ağladık güldük sevindik heyecanlandık ve yeni dostlar arkadaşlar edindik ..çok doğru söylemişsin lelalim..nasılda geçti 1 yılll
lelalciğim bu sözlerle beni de duygulandırdın
iyiki doğurmuşuz iyiki birbirimizi bulmuşuzopuyorumnanaktan
lelalcim bende aramak isterdim ama sizlerin telefonuna cevap veremediğim gibi aramada yapamıyorum çünkü milyon dolarlık telefonum bozuk ,5000 dolar istediler tamir için :)) ama yenisini alıcam 3 gli , o zaman bol bol ararım ..
gelelim prensesine ,iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun ,tatlı annenin güzeller güzeli kızı ,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ...
ay lelal ne güzel yazmışsın kız öyle valla kötü oldum kendimi çok kötü hissettim çok duygulandım mafoldumben hakkaten nasıl bir yıldı böyle geldi geçti en kötü yılımız böyle olsun
valla beyazmelekcim en kötü günümüz böyle ağzımız kulaklarımızda sevinç gözyaşları dökerken olsun
durucum hanım hanımcık güzel kızım doğum günün kutlu olsun güzel ailenle nice huzlurlu sağlıklı günler geçrimen dileğiylee....
Durucum iyi dogmusun bitanem,hosgeldin yineden seni sevenlere..
çilekcim teşekkür ederim tatlım
gerçekten hoş geldi çilekcim artık tam birey oldu bu canavarlar
DURUcuğum güzel annesinin güzel kızı DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN yeni yaşın sana yeni şanslar yeni arkadaşlar yeni sevinçler getirsin annesi iyiki doğurdun büyüttün bu kızı iyiki hepimiz kasım annesiyiz iyiki bu siteye katılmışım iyiki sizleri bulmuşum geçte olsa......
teşekkür ederim krikitoscum
insan böle sevenleri olduğunu gördükçe daha bir seviniyor
lelalcim benim kutlamamı kabul etmedin sanırım:))
şaka bir yana durumun doğum gününü tekrar kutlarım canım iyiki doğurmuşsun annesi, nice mutlu yıllara
denizannem etmez olurmuyum hiç aşk olsun
sen bizim denizannemizsin
saol tatlım çok teşekkür ediyorum..
bu arada bir arka sayfada safişim tebriği de vardı yanlış hatırlamıyorsam
adaşlar doğumgününü bitirdi sırada 3. Duru muz var :))
bir Duru kutlaması daha yapacağız :))