2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

denızanası canım evet aılelerle ve bol cocukla olunca senlıklı oluyor ama
zaten bebıslerımız hatırlamayacak kı bu yasgunlerını
vıdeo ve fotolarda hatıra kalacak

sende bıraz daha buyuyup bazı seylerın farkına vardıgında daha kalabalık cocukla dolu senlıklı kutlarsın canım

benım fotoma gelınce dogum gunu fotolarında hıc guzel degılım
ama aılecek gezdıgımız fotolardan eklerım harıcı harddıskten daha sonra

maşallah oğluşuna kalimerocum daha nice yıllara sağlıkla

valla bende katılıyorum denizanasına sizin ailecek bi fotonuzu görme zamanımız geldide geçti bile merak etme nazar etmeyiz saadetine kız bu kadar gizem yeter yavrum

Miniğim maşallah yavru kuşa..Allah uzun ömür versin..Çok yakışıklı..

fatercim çok güzel çıkmışsınız..erkek bebeklere yeşil ve kırmızıyı çok yakıştırıyom..ve gerçekten senin oğlanada çok yakışmış..maşallah paşaya..nice yıllara iyiki doğdunuz..

listeye bakmadan yazmıştım . ben çok sık takip edemiyorum 8 kasım boş kalmış o da ben ve oğlum oluyor ... sevgiler ...

tülaycım snin bebişinde doğum gününü kutluyorum..nice nice yıllllaraaaa...

doğumgünü kızı

maşallah kızım yine çok tatlı yine çok şık..nice yıllara saphiram ve güzeller güzeli kızı duru okyanus..

maşallah canım..çok tatlı çıkmışsınız..kravatıda çok güzelmiş. çok yakışmış..tekrar doğum gününüzüğ kutlarım..nice yıllaraaaa

darılganın yakışıklı oğlu ateş..iyiki doğdun..iyiki varsın..bizde sayende anneni tanıdık seni ve anneni çok sevdikkk..nice yıllararrrraaaaa

saphişim çok tatlısınız canım ya ana kız nice senelere duru okyanusa ve sanaaaa
fatercim sizde çok tatlısınız ilk yaşı kutlu olsun emirinn...
darilgen ateşinde ilk yaşı kutlu olsunnnn
kalimero emiralp çok yakışıklı olmuş canım iyi doğdun küçük erkekkk

saphira duru okyanusun...
elifdem zehra şifanın ve
julianne banusunun geçmiş doğum günleri kutlu olsun:))
Nice mutlu güzel yıllara...a.s.

darilgen yakışıklı oğluşun ateş beyin doğum günü kutlu olsun..nice mutlu yıllara:)))

Kızlar yukarda isimleri geçen tüm bebeklerimizi ve ailelerini kutluyorum.
Fotolarınızda çok hoş.Allah mutluluğunuzu daim etsin doğum günü bebekleriiiiiiiiiiiiii

ay miniğim pek şeker olmuş oğlışunnn yerim ben onun kravatını , 41 kere maşallah tatlım

ayyy kızlarrrçok mutlu oldum dileklerinizi okuyunca herkese çok teşekkür ederim 1 yaşına giren tüm meleklerime de 41 kere maşallah resimlerimizi en kısa zamanda yüklücem

darilgencim ateş beyin doğum günü kutlu olsun canım

minikcim emiralpe kocaman bir maşallah
kravatıyla tam küçük adam olmuş :)
ama zeynaya da katılıyorum sizin birlikte resminizi görelim artık :)

arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel yorumarınız ve dilekleriniz içn :)
krikitosum niye kızayım cnm ya aşkolsun,tam tersi fikir olduğu için mutlu oldum :)

artık 10 kasıma girdiğimize göre darilgenciiiimmm doğumgünün kutlu olsun,oğluşunla ve ailenle nice mutlu yaşlar diliyorum :))

iyi dilekleriniz için çok teşekkür edriz kızlar
ayrıca saphiracım minik canım fotolarınız süper çıkmış MAŞALLAH
doğum günleri gelen diğer pıtırcıkları da kutlarım sevgilerrr

dogum gunu fotolarımızı begenen teyzoslar tsk ederız
aslında cok gızemlı bır aıle degılız
hatta esıme gore nette kendımızı cokca ıfsa edıyormusuz emıralp sayesınde
laz bır koca bu mantıkla yaklasıyor olaya

evet pek aıle fotolarımı paylasmıyorum ama ınsa allah dıyeyım
zaten artık ısyerınden foto yukleyemıyorum
evden baglandıgımda yıne bır foto yuklerım

ay miniğim benim laz kocam da batu haricinde kendi resmimi paylaşma konusunda çok isteksiz hani görse burda resimlerimin yayınlandığını keser beni valla kaydirigubbakcemile3

andısım havasından mı yoksa suyundan mı dıyecegım ama benım abımde aynı mantıkta
aslında zaman zaman hak vermıyor degılım ama cokta sert degılım bu konuda

sanırım kıskanclıgın harıcınde bır de bızım konusma ve fotolarımızın bu sıteden araklanarak baska sıtelerde kullanılıyor olması onları rahtsız eden

canım benim pasta meselesini takma kafana herşey güzel geçtiyse gerisi önemli değil bende de aynı şekilde oldu pastada değil ama fotoğraf fazla çekilemedim diye üzülmüştm hala da içimde kalan şeyler var ama napalım herşey 4*4lük olmuyor bazen ee canını sıksan değişecekmi yoo o zaman boşver gitsin
fotoları koyda bşz karar verelim bir de pasta iyimiydi kötümüydü bir iki tane koyuver yeter bize kaydirigubbakcemile3

canım herşey süper olmuş maşallah Emiralp bey görmeyeli çok büyümüş foto yayınlamama konusunda da eşini anlıyorum ama bu steden bişey olacağını sanmıyorum o yüzden endişe etmesine gerek yok
benimki kendisi sorar koydun mu fotoları falan diye hep anlatıyorum ya kızların resimlerine baktım şöyle böyle bende koydum falan diye şimdi birşey olsun hemen soruyor fotoları koydun mu diye kaydirigubbakcemile3

safişim resimlere bayıldım vallahi duru okyanus 1 numara sen 2 annesi kabul edeceksin artık opuyorumnanaktan öpüyorum ikinizi de herşey mükemmel olmuş özellikle açıkbüfe ve pstanız cokacimcoook

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................denizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................minik81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................gulizgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................krikitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................seyra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya4134

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağmur77

bugün doğum günü olan yok sanırım yarın güzel duru'muzun doğum günü alkisalkisalkis