- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
tatlım resimlerin yüklendiği sitede sorun var, zaman zaman kayboluyo yerimseniben ikisi de aynı siteden yüklenmişa.s.yaa ben ilk sayfadaki bazı göbişleri göremiyorum açılmıyor kimisi niyeeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım resimlerin yüklendiği sitede sorun var, zaman zaman kayboluyo yerimseniben ikisi de aynı siteden yüklenmişa.s.yaa ben ilk sayfadaki bazı göbişleri göremiyorum açılmıyor kimisi niyeeeeeeeeee
tatlım resimlerin yüklendiği sitede sorun var, zaman zaman kayboluyo yerimseniben ikisi de aynı siteden yüklenmişa.s.
İzmir 9 Eylül tatlım, şimdi de Marmara İletişim bitmek üzere a.sanladım canım açıkladığın için teşekkürler.
bu arada hep aklımda sorucam soramıyom sen güzel sanatlar nereyi bitirdin ?
İzmir 9 Eylül tatlım, şimdi de Marmara İletişim bitmek üzere a.s
karazeytinim maşallah
cok tatlı olmus göbüşüm
oğlusunu yirim ben
anamm lenn büyümüş göbüşoğluşuma dört aylıkken
aman da aman göbüşte çıkmış maşallah canım
kıs maşallah yaww
harbiden çıkmış senin de gızzz.allah nazarlardan korusun canımnazar:
sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin rabbim:Saruboceq:
Allah Allahhhhhhhhh kimler varmış burda Canımmm
Ya bu ne güzellik Rabbim nazarlardan saklasın senii özlüyorum artık canım ya bari arada bu konuda görüşelim :1hug::1hug:Çok tatlı olmuşsunn baksana birde hemen dışa belli olmuş maşallah bebişte yanlız artis olucak pozlara bak hele yerim ben siziiiiiiiiii Allaha emanet canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Zeytinim güzel göbüşlüm benimmm 4 ay:)Canım yaa sağlıkla inşallahh ..Milyarlarca kez maşallahhh
anamm lenn büyümüş göbüş
çatlak gacı yine yazmış karnına emme bu sefer akıllı ya ojeyle yazmamış
aman da aman göbüşte çıkmış maşallah canım
senin göbüşte bayağı olmuş canım yaa ne datlı yirim ben onu
senin o pis çirkin göbüşünü yerim ben :1rolleyes::1rolleyes:... maşallah benim güzel bebeğime nede güzel yatmış oyle ya güzel allahım nazarladan korusun inallahhhhh
Allah Allahhhhhhhhh kimler varmış burda Canımmm
Zeytinim güzel göbüşlüm benimmm 4 ay:)Canım yaa sağlıkla inşallahh ..Milyarlarca kez maşallahhh
anamm lenn büyümüş göbüş
çatlak gacı yine yazmış karnına emme bu sefer akıllı ya ojeyle yazmamış
saol bitanem .amin hepimizinkine maşallah canım
ivet büyüttüm teyzesi
kaydirigubbakcemile3 bu sefer rujla yaptım işte hihoyyythihoyyyt
hemen de çıkıverdi oh be ne rahatmış
oğluşuma dört aylıkken