nan akropolde dr. muayenesi ne kadar ? 100 tl de ultrason kızım bizim gittiğimiz hastanede zaten 150 tl ultrason? çok ta farketmicek yane senin sigortan hangisiydi cicimm?kaçıncı hafta yapılcak ayrıntılı ultrason hayatım?ya maşallah bi de dışardan duyuyolar yaa ben kendim zar zor hissediyom dışa da vuruyomu o kadar
selam nehir
evet canım aynen öle ayrıntılının sonucuyla gitcekmişiz dr.a ben ne zaman bi dahaki randevu dedim sonuçları alınca gel dedi
ben akropolden aldım fark 100 liraymış bizim sağlık sigortası karşılar heralde karşılamazsa da 100 iyi diye ordan aldım eyüp ekiciden almadım ya riskli bi durum yok diye
bu cts önce akropoldeki bi dr.a görüncem o istekte buluncak bi kaç gün içinde de ultrasona girerim
hoşgeldinn seni sorup durduk bizde nerde kaldın nann bi daha bu kadar gecikmemrb millet ben geldüm 3 lü için kan verdim 2 gün sora alcam sonuçları ultrasonda bebişimi gördüm çok tatlıydı minnoşummm :))
yaw ben giyiyom emme tam hamiş kıyafeti değil ama gögüs altından büzgülübacım nerdeyse kış gelecek çıkarmasaydın zahmet oldu sanada şimdi
e bence henüz erken hamile kıyafeti için banada olmuyor kıyafetlerim amma idare ediyo işte şöyle 1 ay daha idare edecem yaaa dışardan kimse anlamıyor hamile olduğumu ben nasıl giyerim hamile kıyafeti yaww
canım gel burası yanıyooooogünaydin seker
nee sicagi beee havami ation bize .....günesi gören bizede göstersin valla günlerdir yagmur yagmur bi damla günes yüzü görmedik
vallahi applearzu bayadır yok en son Amniosentez yaptıracak oluyordu noldu acepkızlaaarrr applearzu dan haber alan var mı ben haftasonu giremedim ya bilmiyom belki gelmiştir en son amniyosentez falan diyodu nerde nann bu karıı
applearzuuu bak kızıyom nerdeysen çık ortaya
yaw ne genetiği risk var diyemi gitcen kuzumselam kuzulularr a.s.
zeynep kamil e de gittim başım göğe erdi.alkisalkisalkis
Şu açlık şeker bilmem ne mevzusu için 5 ağustos a gün verdiler. Perşembe de genetikten randevu verdiler. Allah sonumuzu hayreyleyemirmirmirmir
yaw sen hala bulatı çekiyon kartanem ve bende başta çekmediğimiz bulantıyıslm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla incinin bir kızı ve bir oglu oluyormuş uninin de kızı valla bugün aklıma geldi uni kaç gündür yoktu acaba cinsiyeti ögrendimi nasıl diye? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedimö yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüt ama cnm meyve sitiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
kızz bu hafta değil haftaya babalar günürica ederim ebisimm a.s. a.s.
Bu hafta sonu babalar günü neler düşünüyorsunuz yapacakmısınız birşeyler??
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımmrb millet ben geldüm 3 lü için kan verdim 2 gün sora alcam sonuçları ultrasonda bebişimi gördüm çok tatlıydı minnoşummm :))
evetttttttkıslar akşam olsa da eve gitsek dimi
bak bende gördüm hoşgeldinnkartanesi saol canım ya bi sen gördün beni :)
ben sadece bebe yağı sürüyorumYaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
tek vesvese yapan ben mıyım??
Haziran ayının 3 pazarı ay ikinci pazar karıştı ikisi desene bende ohhh daha iyi nefes aldım valla bir sürü para biriktirebilirim:))Kafamda ne alacağımızıda oluşturduk oğluşla daha güzel hazırlık yaparız ozaman::)
hoşgeldin adamım allah iyi sonuçlarla karşılaştırsınmrb millet ben geldüm 3 lü için kan verdim 2 gün sora alcam sonuçları ultrasonda bebişimi gördüm çok tatlıydı minnoşummm :))
olurmu kıız yavaş yvaş dökülürler şimdi hihoyyytkartanesi saol canım ya bi sen gördün beni :)
ben bebe yağı sürüyom önemli olan nemlendirmek benceYaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
ebişim zaten bizim hastaneen randevu alamadım ondan akropolden aldımnan akropolde dr. muayenesi ne kadar ? 100 tl de ultrason kızım bizim gittiğimiz hastanede zaten 150 tl ultrason? çok ta farketmicek yane senin sigortan hangisiydi cicimm?kaçıncı hafta yapılcak ayrıntılı ultrason hayatım?
aaa alınganlık yok emme cicimm falla benim ekran açana kadar muhabbet alıyo başını gidiyo naber ne var ne yok bakiim ?kartanesi saol canım ya bi sen gördün beni :)
falla ben bebe yağı kullanıyom aslında herhangi bişi kullanılmasına rağmen gene de çatlayabilir kişinin cilt yapısına göre değişiyo cnm 3. ay itibarıyle bebe yağı sürmek cildin esnemesine yardımcı oluyomuş olacağına varıyo aslında ama gene de dikkat etmekte fayda varYaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
Yaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
siz biriktirin parayı canım diğer pazar nasıl olsa
ayy ben ne etsem ki kocişeee
Cerin hadi canımm Rabbim güzel haberle karşılaştırsın inşallahh oyy yerim ben o minnoşu a.s. a.s. a.s.
Kartanem dün gece ilk kez duyduk canım bizde normalde 22 hafta diyor kitaplar zaten ozamankiler gibi değil seğirme şeklinde duyuyorlar:)Büyüdüklerinde yanlız bazen canınız bile yanıyor tekmeleriyle sanarsınki futbol maçi var içeride:)))
ben de ben deeeeslm cnm
ben çatlaklar için sadece dalin bebe yağı kullanıyom
üzerinde de yazıyo zaten hamişler de kullanabilir falan diye
onun dışında gerk yok zaten insanın kendi yapısıyla alakalı
önemli olan göbüşümüz gerilmeye başladığından gerilme esnasında yumuşak deri olması
bölelikle yumşak yumşak gerilecek ve çatlaksız göbüşler inşallah
slm kzılar tekrar..bende lierac var şuanda onu sürüyorum incisu yazmış doktor önerdi diye aama bana bunu arkadaşım vermişti kullanmam için fiyatı 60 küsür fazla aslında.ama bende bebe yagı kullanırım sanırım doktora perşembe gidecem o zaman soracam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?