2009 Kasm Anneleri

Cerin hadi canımm Rabbim güzel haberle karşılaştırsın inşallahh oyy yerim ben o minnoşu a.s. a.s. a.s.

Kartanem dün gece ilk kez duyduk canım bizde normalde 22 hafta diyor kitaplar zaten ozamankiler gibi değil seğirme şeklinde duyuyorlar:)Büyüdüklerinde yanlız bazen canınız bile yanıyor tekmeleriyle sanarsınki futbol maçi var içeride:)))

Nehir hoşgeldi cnm sende a.s. a.s.

ıncisu canım kızlar bayağı bu konuda yazmışlardı ama olanda oluyor işte ilk bebekte Allahtan görülmeyen yerlerde oldu bende şimdi engellemek için ise bebek yağı kullanmayı düşünüyorum bir sürü yazı sonrası vardığım tek kanı nemli tutmak başka yolu yok!

nan akropolde dr. muayenesi ne kadar ? 100 tl de ultrason kızım bizim gittiğimiz hastanede zaten 150 tl ultrason? çok ta farketmicek yane senin sigortan hangisiydi cicimm?kaçıncı hafta yapılcak ayrıntılı ultrason hayatım?
mrb millet ben geldüm 3 lü için kan verdim 2 gün sora alcam sonuçları ultrasonda bebişimi gördüm çok tatlıydı minnoşummm :))
hoşgeldinn seni sorup durduk bizde nerde kaldın nann bi daha bu kadar gecikme
inşallah test sonuçları da tertemiz çıkçekk :) yaramazlık yaptımı velet?

yaw ben giyiyom emme tam hamiş kıyafeti değil ama gögüs altından büzgülü
hemde ben 1 aydır giyiyom öle şeyler ve hamiş pantolonu da giyiyom
tabii 2 bluz 1 pantalon olsa yeter size
biz hergün işe giderken kıyafet derdiyle uğraşıyoz

günaydin seker
nee sicagi beee havami ation bize .....günesi gören bizede göstersin valla günlerdir yagmur yagmur bi damla günes yüzü görmedik
canım gel burası yanıyooooo
hayırlı olsun oğluşun olcakmış inşallah

kızlaaarrr applearzu dan haber alan var mı ben haftasonu giremedim ya bilmiyom belki gelmiştir en son amniyosentez falan diyodu nerde nann bu karıı
applearzuuu bak kızıyom nerdeysen çık ortaya
vallahi applearzu bayadır yok en son Amniosentez yaptıracak oluyordu noldu acep

yaw ne genetiği risk var diyemi gitcen kuzum
açlık şeker eğer şeker yüklemesiyse gıcık vallahi
heepimize de yapılcak gizli şeker varmı diyeee
iyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım

yaw sen hala bulatı çekiyon kartanem ve bende başta çekmediğimiz bulantıyı
şimdi çekiyoruz yaa inşallah geçer artık

rica ederim ebisimm a.s. a.s.

Bu hafta sonu babalar günü neler düşünüyorsunuz yapacakmısınız birşeyler??
kızz bu hafta değil haftaya babalar günü

mrb millet ben geldüm 3 lü için kan verdim 2 gün sora alcam sonuçları ultrasonda bebişimi gördüm çok tatlıydı minnoşummm :))
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım

kıslar akşam olsa da eve gitsek dimi
evettttttt

kartanesi saol canım ya bi sen gördün beni :)
bak bende gördüm hoşgeldinn

Yaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
tek vesvese yapan ben mıyım??
ben sadece bebe yağı sürüyorum

Haziran ayının 3 pazarı ay ikinci pazar karıştı ikisi desene bende ohhh daha iyi nefes aldım valla bir sürü para biriktirebilirim:))Kafamda ne alacağımızıda oluşturduk oğluşla daha güzel hazırlık yaparız ozaman::)

siz biriktirin parayı canım diğer pazar nasıl olsa
ayy ben ne etsem ki kocişeee

hoşgeldin adamım allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın

olurmu kıız yavaş yvaş dökülürler şimdi hihoyyyt
niye kımse bişey dememiş
ben bebe yağı sürüyom önemli olan nemlendirmek bence
belki badem yağı ve çilek yağını karıştırır sürerim
krem almıcam
ebişim zaten bizim hastaneen randevu alamadım ondan akropolden aldım
bizim dr. 12sinden sonra yokmuş izne çıkıyomuş ne zaman döncek belli diilmiş 12sinden önce de erken oluyo zaten
dr. muayenesini hiç bilmiyom nasılsa karşılıyo diye sormadım
bizim şirketin sağlık vakfı var canım o karşılıyo
ayrıntılı 18-23 arası mı neymiş bana dr. 20. haftada gitmemi söledi aslında 2 hafta sonra gitcektim ama trabzon işi çıktı önümüzdeki haftaya aldım

slm kızlar nasılsınız ben sabah actım ama cok yoğundum okuyamadım eçmişi önemlı yerlerı gecın bana şakkıdı merak edrerım bak suan okuyamam ama sonra okucam süprizzzzz

aaa alınganlık yok emme cicimm falla benim ekran açana kadar muhabbet alıyo başını gidiyo naber ne var ne yok bakiim ?
niye kımse bişey dememiş
falla ben bebe yağı kullanıyom aslında herhangi bişi kullanılmasına rağmen gene de çatlayabilir kişinin cilt yapısına göre değişiyo cnm 3. ay itibarıyle bebe yağı sürmek cildin esnemesine yardımcı oluyomuş olacağına varıyo aslında ama gene de dikkat etmekte fayda var

niye kımse bişey dememiş

slm cnm
ben çatlaklar için sadece dalin bebe yağı kullanıyom
üzerinde de yazıyo zaten hamişler de kullanabilir falan diye
onun dışında gerk yok zaten insanın kendi yapısıyla alakalı
önemli olan göbüşümüz gerilmeye başladığından gerilme esnasında yumuşak deri olması
bölelikle yumşak yumşak gerilecek ve çatlaksız göbüşler inşallah

karakızım da gelmiş sanırsam bir ara
tahlil sonucu iyi çıkacak inşallah
dualarımız seninle karakızım
sakın moralini bozup da yeğenimize zarar verme haa

siz biriktirin parayı canım diğer pazar nasıl olsa
ayy ben ne etsem ki kocişeee

Napayım gülüm ya çalışmıyorum ama ordan burdan anca toparlıyorum Adidasın yeni takımları var şortlu ondan düşünmüştük spor yapmayı çok seviyor bakalım yanına önümüzdeki haftayla ne ekleyebiliriz iyide olursak güzel birde yemek yaptıkmı tamamdır buiş :hooray::hooray:

slm kzılar tekrar..bende lierac var şuanda onu sürüyorum incisu yazmış doktor önerdi diye aama bana bunu arkadaşım vermişti kullanmam için fiyatı 60 küsür fazla aslında.ama bende bebe yagı kullanırım sanırım doktora perşembe gidecem o zaman soracam ..

karakız gelmiş valla sevindim yazısını görünce daha iyi olacak allahın izniyle biz inanıyorum duamızıda eksik etmiyoruz zaten.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bemafoldumbenn hale hmafoldumbenissetmiyom yawwww
neyse belkim uslu oğlum olcek böle daha mı iyi nedelikafadulden

ben de ben deeee
evet üstünde hamilelikte çatlakları önelemek için yazıyoo hihoyyyt hihoyyyt

farketmez canım o bölgeleri hatta bacakları bile nemli tut yeter
gerçi ben tepeden tırnağa yağlanıyom kocişe dokunacak yer bırakmadımzemuszemus
o da bana kızıyo işte banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…