2009 Kasm Anneleri

ben oğluşta bu kremi kullandım pek memnun kalmadım yinede hafif çatlaklar oldu şimdi bebek yağı kullanıyorum

evet ya çoook pahalı ben ona kaç tane bebek yağı alır kullanırım:1closedeyes:
slm kıslar hepinize ben geldim sonunda.cinsiyetleri öğrenen canlar gözünüz aydın çok sevindim valla.ne diyim darısı benim başıma.karakızım inşsonuçlar güzel çıkacak sen canını sıkma bolca dinlen

itek de teşrif etmiş sonunda nerdesin gıı

geldim kuzum dün akşam evime.annemlerdeydim bizim kociş sinopa gidince oraya geçtim.dünde yengemin 3 aylık kızı için tefriciye okundu bende oradaydım.1 ay sonra anjıo olacak ameliyat tarihi verilecek işte.dua edin teyzeleri miniğimize:Saruboceq:

Yaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
tek vesvese yapan ben mıyım??
canikolar yaa yag kullanmayin hele bebe yaglari daha fazla kuruluk yapio..vücut yaga alistigi zaman kuruyo bir süre sonra...bizzat yasadim ve ögrendim
ben bebekler icin üretilen nemlendiricilerden kullanyiorum onlarda biraz pahali ama idare ediyoz

karazeytin .!.:
leifcim yandaki profilinde harika çıkmış canım
benim bazen o kadar oluyo bazen de olmuyo işte
ufak olsun ama içindeki harektlensin yaww
bu bana yazildi herhaldezemuszemus
tabiki icindeki hareketli olsun ama birazda hamile oldugunda belli olsun yani:jeyyar:
benimki bugün cok hareketli tepikleyip duruyo..dün doktorda dedi zaten bebegin bu durumunda hissetmeniz normal diye
halt etmis internette 20.haftadan önce hissedilmez diyenler:dilcikar:

kıslar ya ben listenin son halini bilmirem
incisum ikincinin cinsiyetini de öğrendin mi acep
oldu canim biri oglan biri kiz olcakmis
liste sabah güncellenip duruyodu ama simdi hangi sayfada kaldi bilmem
ikiz bekleyen 3 kiside simdilik 1 erkek 1 kiz
:teytey:

öğrendım canım dun aksam
1 kızım 1 oğlum oluyorrr:1hug:

ayy ne güsel canım yaaa muhteşem walla.ayy benim kankamın ikizi erkek ama hiç anlaşamazlar acep bütün ikizler mi böle.seninkilerde başlamasın orada kavgalaraÇok üzgünüm çoook

selam kızlar..
bugün sabahtan aç karnıma hastaneye gittim.. 3 lü için kan verdim ve ayrıntılı için de gün verdiler... kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum,ayrıca çok uykum geliyor...
ben de de mantar varmış dr ilaç yazdı onun için... işte böyle... bu arada bebişimden de bu aralar tık yok :1no2:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kızım 1 oğlum oluyorrrrr
ne kadar şanslıyım yaaaaaaaaaa
allah herkesın gonlune gore versın ınsallahsüprizzzzz

böylesine bir taşla iki kuş derler... hayırlı olsun.... sağlıkla büyütün ikizleri a.s.

oooo bir erkek bir kız daha geldi... gözünün aydın kızlar hayırlı olsun

çok geçmiş olsun... dikkatli olmak ve dr larımızı da iyi seçmek lazım...

canım ben dün hamile pantolonu aldım... ne kadar rahatsız olduğumu onu giyince farkettim.... dışardan hamile pantolonu gibi durmuyo zaten am açok rahat oluyo... tavsiye ederim alış veriş yapacaksan 1 2 tane hamiş pantolonu al bence....

hadi hayırlısı canım... ayyy o şeker ölçümünde ne kadar çok şeker içtiriyolar... ıyyyy... zor olacak sağlığımız için mecburen içecez -tatlicadiarzu-

canım inşallah sonuçların çok temiz çıkacak...:Saruboceq:

canım benim dr. kimyasal herşeye karşı olduğu için o tür kremleri önermedi... ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum... çilek ve badem yağı kullanmaya başlarım belki ilerleyen zamanda

inci su cok sevindim ya daha öncede yazmıstım :) bi tasla iki kuş oh ne güzel allah kolaylık versin canım

kaynatın kaynatın
gel kuzum sende kaynat

aboooo:1shok:yaw benim bu aralar bacaklarım çok kaşınıyor acep bebek yağından mı kii:uhm:

aaaaaa benim bebişimde artık 4 aylık oldu yawhihoyyythihoyyytperşembe kontrolüm var acep benim bebiş ne yapıyor.ayy bi ben mi kaldım yaw cinsiyeti öğrenmeyenmafoldumben

allah yardımcısı olsun inş.

evet kızlar şimdiye kadar hamile pantolonu almayanınız varsa alsın valla süper bişi arkadaşlar ne giydin öle bebek rahatsız olur diyolar belini görünce şok oluyolar hihoyyyt
üç tane var giyip duruyom şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…