ben oğluşta bu kremi kullandım pek memnun kalmadım yinede hafif çatlaklar oldu şimdi bebek yağı kullanıyorumKızlar su catlak kremı ısını naptınız yaaa
nolur fıkır verınnn
dr bana bi jel yazdı
lierac phytolastil dıye
ama ınternetten baktım
60-70 arası degısıyor fıyatlar
dr um badem yağıda kullanabılırsın dedı
ama oda tüylenme yapıyormuss
napsammm acaba
sız ne yaptınız
acıkcası 60-70 lirada cok geldii
slm kzılar tekrar..bende lierac var şuanda onu sürüyorum incisu yazmış doktor önerdi diye aama bana bunu arkadaşım vermişti kullanmam için fiyatı 60 küsür fazla aslında.ama bende bebe yagı kullanırım sanırım doktora perşembe gidecem o zaman soracam ..
kıslar ya ben listenin son halini bilmirem
incisum ikincinin cinsiyetini de öğrendin mi acep
itek de teşrif etmiş sonunda nerdesin gıı
öğrendım canım dun aksamkıslar ya ben listenin son halini bilmirem
canikolar yaa yag kullanmayin hele bebe yaglari daha fazla kuruluk yapio..vücut yaga alistigi zaman kuruyo bir süre sonra...bizzat yasadim ve ögrendimYaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
tek vesvese yapan ben mıyım??
bu bana yazildi herhaldezemuszemuskarazeytin .!.:leifcim yandaki profilinde harika çıkmış canım
benim bazen o kadar oluyo bazen de olmuyo işte
ufak olsun ama içindeki harektlensin yaww
oldu canim biri oglan biri kiz olcakmiskıslar ya ben listenin son halini bilmirem
evet 1 kız 1 erkek olacakmış canım
itekciğim hoşgeldin canım
evet 1 kız 1 erkek olacakmış canım
itekciğim hoşgeldin canım
öğrendım canım dun aksam
1 kızım 1 oğlum oluyorrr:1hug:
öğrendım canım dun aksam
1 kızım 1 oğlum oluyorrr:1hug:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kızım 1 oğlum oluyorrrrr
ne kadar şanslıyım yaaaaaaaaaa
allah herkesın gonlune gore versın ınsallahsüprizzzzz
arkadaşlar benim cinsiyetlerde çoktan belli oldu ama yazmaya fırsat bulamadım 1 kız 1 erkek listeye eklerseniz sevinirim ayrıca angel baby ninde aynı 1 kız 1 erkek güncelleme yapan arkadaş eklerse sevinirim Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah Allaha emanet olun
simdi gecmisi okuyup vakit harcamiyim canlarim direk konuya dalayim baliklama
sabah doktordaydim bebisime baktik cok iyi süküralkisalkisalkis
boyu 17 cm olmus ufakligimin,hihoyyyt bacaklarini toplamis yatiyodu karnimin icindezemuszemus bir ara kipirdandi yine yayildi yatti...
doktor sagligi yerinde dedi..bende iyiymisim idrar testlerinde bu zamana kadar hicbirsey cikmamis...veee bugün itibariyle doktorda 2 kilo almis göründümkaydirigubbakcemile2..sasirdim acikcasi tikabasa yeyip gitmistim kiyafetlerle birlikte evdekinden 800 gr fazlam cikti..
VEEEE ESAS HABER YÜKSEK IHTIMALLE OGLUSUM OLUYOOOOOOOOOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
doktor teyzemiz kesin konusmadi ama eger kiza mavi kiyafetler giydirirseniz mavi alisverise baslayabilrisiniz dedi....
benim icin cinsiyet en son plandaydi...önemli olan kuzucugumun saglikli olmasiydi ve öylede cok sükür
iste bizden bu kadar listemize bir oglan daha ekleyebilirz:teytey:
slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim:dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...
özellikle kan değerinize dikkat edin hanımlar. Allah muhafaza hamileliğin ilerleyen safhalarında ne olacağımız belli değil.
bir arkadaşım hamileliğinin 9.ayına çok az kala kan değeri 9a düşmüştü ve dr çok kızmıştı niye daha önce gelip bildirmedin diye. kızda burdaki salak dr yüzünden kan değerinin düştüğünü bi kez dahi ölçmemişler. kıza kan takviyesi yapıp sezeryana almışlardı normal doğum beklerken.
ne uyuması bacım. kışlıkları kaldırıyom yazlıkları çıkartıyom beynim döndü. yatağın üstü pazar tezgahı gibi karmakarışık:bbo: karnımda iyice büyümüş yazlıkların hiçbiri olmıyııı. bana alışveriş yolları göründü. hamile kıyafetleri için çok mu erken yaaa? görmemiş hamile kalmış misali olmasın
selam kuzulularr a.s.
zeynep kamil e de gittim başım göğe erdi.alkisalkisalkis
Şu açlık şeker bilmem ne mevzusu için 5 ağustos a gün verdiler. Perşembe de genetikten randevu verdiler. Allah sonumuzu hayreyleyemirmirmirmir
kızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
ben dün amniyosentez yaptırdım dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizede dua edin tahlillerimiz temiz cıksın inşallah allahın izni ile
şuan yatakta yatıyorum zaten bırkaçgun bu şekilde yatmam gerek
hepinii öptüm
Kızlar su catlak kremı ısını naptınız yaaa
nolur fıkır verınnn
dr bana bi jel yazdı
lierac phytolastil dıye
ama ınternetten baktım
60-70 arası degısıyor fıyatlar
dr um badem yağıda kullanabılırsın dedı
ama oda tüylenme yapıyormuss
napsammm acaba
sız ne yaptınız
acıkcası 60-70 lirada cok geldii
gel kuzum sende kaynatkaynatın kaynatın
canikolar yaa yag kullanmayin hele bebe yaglari daha fazla kuruluk yapio..vücut yaga alistigi zaman kuruyo bir süre sonra...bizzat yasadim ve ögrendim
ben bebekler icin üretilen nemlendiricilerden kullanyiorum onlarda biraz pahali ama idare ediyoz
bu bana yazildi herhaldezemuszemus
tabiki icindeki hareketli olsun ama birazda hamile oldugunda belli olsun yani:jeyyar:
benimki bugün cok hareketli tepikleyip duruyo..dün doktorda dedi zaten bebegin bu durumunda hissetmeniz normal diye
halt etmis internette 20.haftadan önce hissedilmez diyenler:dilcikar:
oldu canim biri oglan biri kiz olcakmis
liste sabah güncellenip duruyodu ama simdi hangi sayfada kaldi bilmem
ikiz bekleyen 3 kiside simdilik 1 erkek 1 kiz
:teytey:
allah yardımcısı olsun inş.geldim kuzum dün akşam evime.annemlerdeydim bizim kociş sinopa gidince oraya geçtim.dünde yengemin 3 aylık kızı için tefriciye okundu bende oradaydım.1 ay sonra anjıo olacak ameliyat tarihi verilecek işte.dua edin teyzeleri miniğimize:Saruboceq:
evet kızlar şimdiye kadar hamile pantolonu almayanınız varsa alsın valla süper bişi arkadaşlar ne giydin öle bebek rahatsız olur diyolar belini görünce şok oluyolar hihoyyytcanım ben dün hamile pantolonu aldım... ne kadar rahatsız olduğumu onu giyince farkettim.... dışardan hamile pantolonu gibi durmuyo zaten am açok rahat oluyo... tavsiye ederim alış veriş yapacaksan 1 2 tane hamiş pantolonu al bence....
geldim itekciğim ne kaynatak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?