bacım nerdeyse kış gelecek çıkarmasaydın zahmet oldu sanada şimdi
e bence henüz erken hamile kıyafeti için banada olmuyor kıyafetlerim amma idare ediyo işte şöyle 1 ay daha idare edecem yaaa dışardan kimse anlamıyor hamile olduğumu ben nasıl giyerim hamile kıyafeti yaww
yaw ben giyiyom emme tam hamiş kıyafeti değil ama gögüs altından büzgülü
hemde ben 1 aydır giyiyom öle şeyler ve hamiş pantolonu da giyiyom
tabii 2 bluz 1 pantalon olsa yeter size
biz hergün işe giderken kıyafet derdiyle uğraşıyoz
günaydin seker
nee sicagi beee havami ation bize .....günesi gören bizede göstersin valla günlerdir yagmur yagmur bi damla günes yüzü görmedik
canım gel burası yanıyooooo
hayırlı olsun oğluşun olcakmış inşallah
kızlaaarrr applearzu dan haber alan var mı ben haftasonu giremedim ya bilmiyom belki gelmiştir en son amniyosentez falan diyodu nerde nann bu karıı
applearzuuu bak kızıyom nerdeysen çık ortaya
vallahi applearzu bayadır yok en son Amniosentez yaptıracak oluyordu noldu acep
selam kuzulularr a.s.
zeynep kamil e de gittim başım göğe erdi.alkisalkisalkis
Şu açlık şeker bilmem ne mevzusu için 5 ağustos a gün verdiler. Perşembe de genetikten randevu verdiler. Allah sonumuzu hayreyleyemirmirmirmir
yaw ne genetiği risk var diyemi gitcen kuzum
açlık şeker eğer şeker yüklemesiyse gıcık vallahi
heepimize de yapılcak gizli şeker varmı diyeee
iyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım
slm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla incinin bir kızı ve bir oglu oluyormuş uninin de kızı valla bugün aklıma geldi uni kaç gündür yoktu acaba cinsiyeti ögrendimi nasıl diye? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedimö yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüt ama cnm meyve sitiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
yaw sen hala bulatı çekiyon kartanem ve bende başta çekmediğimiz bulantıyı
şimdi çekiyoruz yaa inşallah geçer artık
rica ederim ebisimm a.s. a.s.
Bu hafta sonu babalar günü neler düşünüyorsunuz yapacakmısınız birşeyler??
kızz bu hafta değil haftaya babalar günü
mrb millet ben geldüm 3 lü için kan verdim 2 gün sora alcam sonuçları ultrasonda bebişimi gördüm çok tatlıydı minnoşummm :))
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
kıslar akşam olsa da eve gitsek dimi
evettttttt
kartanesi saol canım ya bi sen gördün beni :)
bak bende gördüm hoşgeldinn
Yaaaa kimse çatlaklar ıcın bısey kullanmıyor mu???
niye kımse bişey dememiş
tek vesvese yapan ben mıyım??
ben sadece bebe yağı sürüyorum