ahan da tepük geldi:sm_cool:
üç gündür tık yoktu sıpamdaÇok üzgünüm çoook
ahanda geldi
hoşgeldiiiiiiiinn a.s.a.s.canım geçmiş olsun sonuçların temiz çıkar inşallah
allahın izniyle heç bişey olmayacak sende güle oynaya müjdeli haberi wereceksin bacım
canımm hiç duymadım aradığını inan allahın izni ile inşallah müjdeli hbaerlerle geleceğim
Yok cnm hiçbirşey olmaz bu şekilde ara ara dönebilirsin 2 dk sağa sola belin çok ağrımasın zira kalktığında elin ayağın boşalıyor yemeği bende aynen öyle yemiştim bu akşama doğru sağ sol dön canım ben bilhassa doktora telefon edip sordum ozaman birşey olmaz tabiki döneceksin dedi..İçim rahat etsin dersen bi ara o amniyoyu yapan doktoru emin ol aynısını söyleyecek bugün dediğim gibi akşama doğru ise iyice rahatlayacaksın rahatça dönersinCanımsın Canımm dualarımız hepimizin seninle iyilik haberlerini bekliyoruz oda şurda kaldı 3 gün sabırla duayla bekleyip alacağız yerimsenibenŞenizŞenizŞeniz
canım teşekkür ederim ara ara döneyim bari bırazcık sağa ve sola
dun akşam çok hafif bır sızı oldu kasıklasrımda vede göbeğmde buda beni tedirgin etti hemen dr u aradık korkulcak bişi yok hafifse eğer ağrılar dedi ve parol içebileceğimi söyledi bende içtim ve gecti gerci şiddetli biişi değildi ama insan tedirgin oluyo işte
canımdört gözle bekliyorum inan 3 gun de gecsşn allahın izni ile mğjdeler vereyim
inşallah
allah razı olsun canım inşallah inşallah müjdeli haberlerle geleceğim
canımm hiç duymadım aradığını inan allahın izni ile inşallah müjdeli hbaerlerle geleceğim
canım teşekkür ederim ara ara döneyim bari bırazcık sağa ve sola
dun akşam çok hafif bır sızı oldu kasıklasrımda vede göbeğmde buda beni tedirgin etti hemen dr u aradık korkulcak bişi yok hafifse eğer ağrılar dedi ve parol içebileceğimi söyledi bende içtim ve gecti gerci şiddetli biişi değildi ama insan tedirgin oluyo işte
canımdört gözle bekliyorum inan 3 gun de gecsşn allahın izni ile mğjdeler vereyim
inşallah
canım benim çok geçmiş olsun biz sana bol bol dua ederiz hiç üsülme tamammı nurtopu gibi gelecek bebişin bize fotolarını gönderceksin sevcez onu buralardan yaaa hep güzel düşün ki güzel şeyler olsunkızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
ben dün amniyosentez yaptırdım dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizede dua edin tahlillerimiz temiz cıksın inşallah allahın izni ile
şuan yatakta yatıyorum zaten bırkaçgun bu şekilde yatmam gerek
hepinii öptüm
cerin nerde kaldııı yaaa
:1shok: :1shok:walla bende bilmiyom ama bir arkadaşım erkenden sezeryanla aldırdğını söylüyor fazla çatlamayayım diye bilmiyorum ben arkadaşın yalancısıyım
canım bizim köy öyle çok bilindik bi köy değil merkeze bağlı dyorlar
salarha diye bir yer ar belki duymuşsundur oraya yakınız
hamile kıyafetleri için erken ama kışlıkları kaldırmak için geç kalmışın bacım :roflol:ne uyuması bacım. kışlıkları kaldırıyom yazlıkları çıkartıyom beynim döndü. yatağın üstü pazar tezgahı gibi karmakarışık:bbo: karnımda iyice büyümüş yazlıkların hiçbiri olmıyııı. bana alışveriş yolları göründü. hamile kıyafetleri için çok mu erken yaaa? görmemiş hamile kalmış misali olmasın
hımm kaşınmaak nemlendirici sür hemeen CADIARZUaman o karı çatlasa kaç yazar iki operasyonla düzelttiriverir. benim göbekte kaşınmaya başladı acep çatlar mı CADIARZU
heyooo biz balayında uzungölle aydere gittiiikk çok güzeeellcanım çok özür dilerim ağlama bakiyim :1hug: trabzona çok geliyodum sen merkezdemisin hele fakülteye gidi gelmekten anam ağlamıştıı en çok uzungölü seviyorum eşimi bir ikna edebilsemde gitsek
bacım nerdeyse kış gelecek çıkarmasaydın zahmet oldu sanada şimdi
e bence henüz erken hamile kıyafeti için banada olmuyor kıyafetlerim amma idare ediyo işte şöyle 1 ay daha idare edecem yaaa dışardan kimse anlamıyor hamile olduğumu ben nasıl giyerim hamile kıyafeti yaww
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Haklısın canım ama hafif ağrılara bizim doktorda minoset vermişti birde antibiyotik içtik mikrop kapmamak için 5 gün sabah akşam şükür iyiyiz sizde çok iyi olacaksınızz kızınlaa:hooray:Özlemişim seni ben ya:)
canım benim çok geçmiş olsun biz sana bol bol dua ederiz hiç üsülme tamammı nurtopu gibi gelecek bebişin bize fotolarını gönderceksin sevcez onu buralardan yaaa hep güzel düşün ki güzel şeyler olsun
allah razı olsun canım inşallahhh güzel haberlerle geleceğiz allahın izni ile
tutcaz mı kiii?canım bizde finduk vardur daa:)) aman kalsın fındığıda bu yıl nasıl iş yapacaklar kara kara düşünüyom tam ramazan ayına denk geliyor bu yıl ramazanı nasıl çıkaracaz bacılar günler uzuyor hele bi deyiverin ne etsekkiiiii
yok yaa gelmedi ebişim ben de merak ettimmkızlaaarrr applearzu dan haber alan var mı ben haftasonu giremedim ya bilmiyom belki gelmiştir en son amniyosentez falan diyodu nerde nann bu karıı
applearzuuu bak kızıyom nerdeysen çık ortaya
o ne naan genetik şeker meker :1shok:selam kuzulularr a.s.
zeynep kamil e de gittim başım göğe erdi.alkisalkisalkis
Şu açlık şeker bilmem ne mevzusu için 5 ağustos a gün verdiler. Perşembe de genetikten randevu verdiler. Allah sonumuzu hayreyleyemirmirmirmir
geçmiş olsun canım yaa sıcaklar da kötü yapıyo galiba bizislm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla incinin bir kızı ve bir oglu oluyormuş uninin de kızı valla bugün aklıma geldi uni kaç gündür yoktu acaba cinsiyeti ögrendimi nasıl diye? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedimö yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüt ama cnm meyve sitiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
ebişim sen aldın mı randevu ayrıntılı ultrason içinnan ne genetiği? bize de mi vercekler genetik randevusu ?
selam canım neden düzelmedi senin bulantıların kuşum baya oldu artık dimi
karakızıım hoşgeldin canımm,kızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
ben dün amniyosentez yaptırdım dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizede dua edin tahlillerimiz temiz cıksın inşallah allahın izni ile
şuan yatakta yatıyorum zaten bırkaçgun bu şekilde yatmam gerek
hepinii öptüm
uuyyhhh tellediimmm haaahan da tepük geldi:sm_cool:
üç gündür tık yoktu sıpamdaÇok üzgünüm çoook
ya maşallah bi de dışardan duyuyolar yaa ben kendim zar zor hissediyom dışa da vuruyomu o kadarkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Artık fazlalşıyor ya ben dün yazdım babamız duymadı hiç diye sanki dinledi beni akşama ilk abimiz anne tekmeliyor dedi sonra getir dedim elini eşime dokunmasıyla yedi oda tekmeyi ama nasıl gözleri ışıldıyor anlatamam Şükürler olsun demekten alamıyor kendini bütün gece..Ara ara duymamamız çok normalmiş canım endişelenmeyin diyorlar hoş bazen takıyoruz kafaya ama olsun varsın bugünlere çok Şükür
selam nehirselam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım aynen öle ayrıntılının sonucuyla gitcekmişiz dr.a ben ne zaman bi dahaki randevu dedim sonuçları alınca gel dedikartanesii canım ben 4 temmuza dr. dan randevu bile alamadım ki ayrıca ayrıntılıyı nerde yaptırsam bilemedim bide ayrıntılıyı yaptırıp kendi doktorumuza ayrıntılı ultrason raporuyla mı gitceez acaba bilemedim ben yaaa
hoş geldin güzelkuşşa.s.ya ben görünmezmiyim acaba selam dedm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?