ben bişey almeyom işte o benim analar günümü hatırlamadı bile bende hatırlameyom maaanneeeerica ederim ebisimm a.s. a.s.
Bu hafta sonu babalar günü neler düşünüyorsunuz yapacakmısınız birşeyler??
ayyy o duyguyu inşallah bende yaşarım. kız dru tehdit edeydin :))) cinsiyetini öğrenmeden çıkmam ulen deyii delikafadulden doktorlardakide trip kimde var acep. kıl oluyorum hepsine.
haberlerde duydum artık özel denen ayrımcılık kalkacakmış inşallahhhhhhhhhh.
sırf özelime gelsin parasını çarpim devri bitiyor.
dr un bitanesi aynen abartmadan aktarıyorum. hastammısın ?cevap hayır. tamam o halde şu kartımı al uygun saatlerde arayın. zortttttttttttttttttt ne aricam ulen. delimi ne. ayy bide havalar...
sonucun hayırlı olsunda inşallah canım.
evet yılan normalde oluyor. birde çayın içinden amanınnn
Nazlım, unique için kız yazar mısın bi de nehiriver not bölümüne 4 Temmuz kontrol yazalım demişti yerimseniben
ne zamanki kontorol uygun pozisyondaysa türkiyede söylüy zaten doktorlar burdakiler cinss...eger söylemeseydi karnima döktügü jeli siratina siqardim laelaelaelaelaeayyy o duyguyu inşallah bende yaşarım. kız dru tehdit edeydin :))) cinsiyetini öğrenmeden çıkmam ulen deyii delikafadulden doktorlardakide trip kimde var acep. kıl oluyorum hepsine.
haberlerde duydum artık özel denen ayrımcılık kalkacakmış inşallahhhhhhhhhh.
sırf özelime gelsin parasını çarpim devri bitiyor.
dr un bitanesi aynen abartmadan aktarıyorum. hastammısın ?cevap hayır. tamam o halde şu kartımı al uygun saatlerde arayın. zortttttttttttttttttt ne aricam ulen. delimi ne. ayy bide havalar...
yavruşum benim bugün kusmasız geçen 4. günüm.ayy nazlıcım geçecekmi dersin bazen 9 ay boyunvca sürecegini düşünüorum valla acayip birşey bu ya dün kü daha berbarrı ölüyorum sandım nefeste alamayınca bebşime birşey oalcak diye ödüm koptu dün yarın baygın vaziyetteydim sürekli uyku hali yatıp yatıp kalktım hep yoksa çekilir gibi degildi kusmalarımda devam edebilirdi..
kızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
ben dün amniyosentez yaptırdım dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizede dua edin tahlillerimiz temiz cıksın inşallah allahın izni ile
şuan yatakta yatıyorum zaten bırkaçgun bu şekilde yatmam gerek
hepinii öptüm
yavruşum benim bugün kusmasız geçen 4. günüm.
Hala bulantı var ama azalıyo sanki. Sabret senin de geçecek. Bol bol oksijen almaya bak. başka ilacı yok sankima.s
yavruşum benim bugün kusmasız geçen 4. günüm.
Hala bulantı var ama azalıyo sanki. Sabret senin de geçecek. Bol bol oksijen almaya bak. başka ilacı yok sankima.s
canim cok cok gecmis olsunkızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
ben dün amniyosentez yaptırdım dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizede dua edin tahlillerimiz temiz cıksın inşallah allahın izni ile
hepinii öptüm
canım ben dobbler için gittiydim, ikili ve üçlünün raporlarını da gösterdim doktora, o da bi kağıdanan ne genetiği? bize de mi vercekler genetik randevusu ?
karakızım dün aradım seni ama ulaşamadım, iyi olmana sevindim, zaten emin olduğumuz iyi haberleri de alınca tam sevinicez:içelim:kızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
hepinii öptüm
kızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
hepinii öptüm
de mi ya :)nesli kııı seninkide baya sürmüş
inşallah balküpüm:Saruboceq:Aynen Neslim aynen çok hafifledi ara ara oluyor ama duruyor..Diyorum mavişimede şurda kaldı 2 hafta 17 haftada sabır sabır geçecek inşl sürekli olmaz onunda bizim gibi olur:1hug:
nazlıcım canım sadece lavaboya kalkıyorum cok yavaş hareketlerle kalkıyorum yemegimide yatağa getiriyolar hafif oturur vaziyette yiyorum heralde onun bır zararı olmaz dimi canım bide yatarken sadece sırt üstü yatıyorum öyle sağa veya sola falan dönmuyorum
elfatihacım canım sonuçlarımın en önemli kısmını 5 gun sonra alacağız zaten onlarda en önemlileri ve derinnn bir ohhh cekmemize yeter
sadece duaya ihtiyacımız var hepinizden allah razı olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?