2009 Kasm Anneleri

rica ederim ebisimm a.s. a.s.

Bu hafta sonu babalar günü neler düşünüyorsunuz yapacakmısınız birşeyler??
ben bişey almeyom işte o benim analar günümü hatırlamadı bile bende hatırlameyom maaanneeee

kızz ordaki yılanlar çok zararsız bi ses duysalar hemen kaçıyorlar
ay bide bizim orda çok domuz oluyor yaww tarlaya girmek ne mümkün bütün hasat talan ediyor çayı değilde tarladaki fasülye mısır felan

mawişim geçmiş olsun ay biraz uzun sürdü bulantıların yaa inşallah sonuna kadar tutmaz seni çok zor
allah kolaylık wersin

kızlar merhaba hepinize
herkes iyidir umarım
ben dün amniyosentez yaptırdım dualarınıza ihtiyacım var lütfen bizede dua edin tahlillerimiz temiz cıksın inşallah allahın izni ile
şuan yatakta yatıyorum zaten bırkaçgun bu şekilde yatmam gerek
hepinii öptüm

ne zamanki kontorol uygun pozisyondaysa türkiyede söylüy zaten doktorlar burdakiler cinss...eger söylemeseydi karnima döktügü jeli siratina siqardim laelaelaelaelae
saka biyana ellerinde düstük ya nasil kullancaklarini sasiriyolar helede tr de insan muhtac olmayagörsün iligini kemigini sömürüyoÇok üzgünüm çoook

heyy aranizda kocasi doktor ólan yok demi accik sövdükte biz doktorlara alinmasin kimselülülülülülü

yavruşum benim bugün kusmasız geçen 4. günüm.
Hala bulantı var ama azalıyo sanki. Sabret senin de geçecek. Bol bol oksijen almaya bak. başka ilacı yok sankima.s

ooooooooo Geç kaldın tatlışimm biz dualarımıza çoktannn başladık bile naniknaniknaniknanikDinlen bakalım bugünde kalkmak yok yarın yavaş yavaş oturacaksın mini yürüyüşler kendine geleceksin bir gün daha sabır birtanem benimŞenizŞenizŞeniz

yavruşum benim bugün kusmasız geçen 4. günüm.
Hala bulantı var ama azalıyo sanki. Sabret senin de geçecek. Bol bol oksijen almaya bak. başka ilacı yok sankima.s

Aynen Neslim aynen çok hafifledi ara ara oluyor ama duruyor..Diyorum mavişimede şurda kaldı 2 hafta 17 haftada sabır sabır geçecek inşl sürekli olmaz onunda bizim gibi olur:1hug:

canim cok cok gecmis olsun
insalah temiz cikicak sonuclarin, korkma bebegide etkilemesin....
iyi haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle
sonucun ne zaman belli olcak peki

nan ne genetiği? bize de mi vercekler genetik randevusu ?
canım ben dobbler için gittiydim, ikili ve üçlünün raporlarını da gösterdim doktora, o da bi kağıda
"ikili yüksek riskli"
"üçlü düşük riskli"
yazıp genetiğe gönderdi. Dobbler için olan birimdeki kızcağız da önce genetiğe git sonra bize gel dedi. ıki ayrı dobbler randevusu gibi oldu yani. Sanırım bana özel bi denyoluk bu Çok üzgünüm çoook

karakızım dün aradım seni ama ulaşamadım, iyi olmana sevindim, zaten emin olduğumuz iyi haberleri de alınca tam sevinicez:içelim:

ahanda geldi
hoşgeldiiiiiiiinn a.s.a.s.canım geçmiş olsun sonuçların temiz çıkar inşallah
allahın izniyle heç bişey olmayacak sende güle oynaya müjdeli haberi wereceksin bacım

ben cikayyyiiiirum hatunlar
bugün bavulumu yapicam izine 5gün kaldi..cok isim var cokkkkk
camasir makinesi dolu onlar yikancak haval berbat nasil kurur bi fikrim yok
size iyi sohbetler

nazlıcım canım sadece lavaboya kalkıyorum cok yavaş hareketlerle kalkıyorum yemegimide yatağa getiriyolar hafif oturur vaziyette yiyorum heralde onun bır zararı olmaz dimi canım bide yatarken sadece sırt üstü yatıyorum öyle sağa veya sola falan dönmuyorum
elfatihacım canım sonuçlarımın en önemli kısmını 5 gun sonra alacağız zaten onlarda en önemlileri ve derinnn bir ohhh cekmemize yeter
sadece duaya ihtiyacımız var hepinizden allah razı olsun arkadaşlar

Yok cnm hiçbirşey olmaz bu şekilde ara ara dönebilirsin 2 dk sağa sola belin çok ağrımasın zira kalktığında elin ayağın boşalıyor yemeği bende aynen öyle yemiştim bu akşama doğru sağ sol dön canım ben bilhassa doktora telefon edip sordum ozaman birşey olmaz tabiki döneceksin dedi..İçim rahat etsin dersen bi ara o amniyoyu yapan doktoru emin ol aynısını söyleyecek bugün dediğim gibi akşama doğru ise iyice rahatlayacaksın rahatça dönersinCanımsın Canımm dualarımız hepimizin seninle iyilik haberlerini bekliyoruz oda şurda kaldı 3 gün sabırla duayla bekleyip alacağız yerimsenibenŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…