canımm hiç duymadım aradığını inan allahın izni ile inşallah müjdeli hbaerlerle geleceğim
Yok cnm hiçbirşey olmaz bu şekilde ara ara dönebilirsin 2 dk sağa sola belin çok ağrımasın zira kalktığında elin ayağın boşalıyor yemeği bende aynen öyle yemiştim bu akşama doğru sağ sol dön canım ben bilhassa doktora telefon edip sordum ozaman birşey olmaz tabiki döneceksin dedi..İçim rahat etsin dersen bi ara o amniyoyu yapan doktoru emin ol aynısını söyleyecek bugün dediğim gibi akşama doğru ise iyice rahatlayacaksın rahatça dönersin

Canımsın Canımm dualarımız hepimizin seninle iyilik haberlerini bekliyoruz oda şurda kaldı 3 gün sabırla duayla bekleyip alacağız yerimsenibenŞenizŞenizŞeniz
canım teşekkür ederim ara ara döneyim bari bırazcık sağa ve sola
dun akşam çok hafif bır sızı oldu kasıklasrımda vede göbeğmde buda beni tedirgin etti hemen dr u aradık korkulcak bişi yok hafifse eğer ağrılar dedi ve parol içebileceğimi söyledi bende içtim ve gecti gerci şiddetli biişi değildi ama insan tedirgin oluyo işte
canımdört gözle bekliyorum inan 3 gun de gecsşn allahın izni ile mğjdeler vereyim
inşallah