2009 Kasm Anneleri

ya ne biliyim ilk olunca korkuyom çok mu kilolu dedim ben mi yanlış anladım bu arada 3 lü test yaptırmadı haziranın 27 sinde yaparız dedi

9 da kalktım kııı çok erken benim için 10 yada 11 de kalkıyordum sersem gibiyim

lenn sen bize nispetmi yapıyon biz hergün saat 7 de kalkıyoz
haftasonuda cumartesi kocişin semineri var diye erken kalktım
pazarda abimlerle kahvaltıya gittik yine erken kalktım haftasonuda dinlenmedim
ne diyon sen halamı erken diyon delikafadulden :mymeka:
bu arada kızlar ben geceleri çok uyanıyom bide sabah 6 da başlıyom
kalkmaya saate bakıyom 6:30 6:45 derken 7 oluyo bu seferde yatasım geliyo mirmirmirmir

kız anneleri isim düşünelim aklınızda olan var mı
elif...
huu huuu kartaneeemm günaydıınn napiyosunuzz gelin kızım nasııl iyi bakıyosun demi gelin kızıma ?
günaydın cicim
al benden de o kadar yaa çoook uykum vaaar mirmirmirmir

ben her sabah fix 6 da kalkıyom ondan önce sabah namazına saati kuruyom 4,15 sora tekrar yatıyom 6 da kalkıyom ammaaaaan zatenn battaniye yastık geziniyom bütün gece allahtgan çok düşkün değilimdir uykuya yoosam telef olurdum

al benden de o kadar yaa çoook uykum vaaar mirmirmirmir

yaw bende çok uykuyu aramam ama özellikle işe gelince acayip bastırıyo
şeytan diyo işten şincik çık otur evde oooh rahat rahat
ama sonra düşünüyom doğuma 5 ay felan var ee doğumdan sonrada hemen çıkılmaz
bide kış bebesi olcek 5-6 ayda öle 1 sene evde durursam kafayı sıyırrım deyi korkuyom

kartanem ahh ah canımcım uykusuda varmıışş :1no2: bende öyleyim ebiscecim namaza kalk yat uyuyamıyorum çalışmadığım halde her sabah erkenden kalkıyorum arapçaya gidicem çalışmam lazım ütü yapıcam çok işim var çok size doyum olmaz her an kaçabilirim yanii görüşük öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

yok kııız ne dalgası valla erken kalkmak vücudu geç kalkmaktan daha dinç tuttuğundan emin olabülüsün bacım tabi çalışanlar için bu bir kabus gün geçmek bilmez
bende namazdan sonra 1 ,2 saat uyuyamıyom yaa uykum açılıyor iyice

maşallah destnama erkenden kalkarmış evde olsam kalkarmıydım hiiiç
ben de önce 4.30 sabah namazına sonra 6.30 işe delikafadulden

he valla insanın uyudukça uyuyası geliyo azizimm

destna kıız sen rizenin neresindensin bende rizeliyimde ondan sordum kııııı

kızlar bebişim küççük küççük tekmeler atıyor soldan doktora gideceğimizi biliyor oda heyecanlandı galibaaaammmmm

günaydin kasim anaciklari ve onlarin tadlu bebuskolari
sabah sabah baslamissiniz yine cene calmaya
erkenden uyandim gözlerimden uyku akiyo,mirmirmirmir esim erken ise gitti bugün onu yoladim bende internet basina oturdum hemen

size bisey sorayim önce demir eksikligi testini siz kandanmi yaptiriyosunuz yoksa idrardan mi?
benden bu zamana kadar 1 kez kan alindi ama her seferinde idrar testi yapilio..idrarda demir eksikligi belli olurmu ki-tatlicadiarzu-doktorum anormal bise yok sagligin yerinde dedi ama benim yinede aklima takildiCADIARZU

valla canım benim kandan anlaşılıyo her seferinde
idrar tahlili hiç almadılar benden zateen :1shok:

canım kanda eksiklik yani demir eksikliğini kan tahliliyle bakıyorlar idrardan genelde bakteri varmı diye bakarlar ben hep idrarda enfeksiyonum varmı diye bakıldığını hatırlıyorum.

ayy uyku demeyin kızlar hakkatende artık saatimin sesini duyamaz oldum. ne zaman sabah namazına saat kursam nasıl oluyorsa hiç sesi çıkmıyor sağır etti beni şeytannnnnnnn kötükedihüso Allahım affetsin poffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…