günaydin kasim anaciklari ve onlarin tadlu bebuskolari
sabah sabah baslamissiniz yine cene calmaya
erkenden uyandim gözlerimden uyku akiyo,mirmirmirmir esim erken ise gitti bugün onu yoladim bende internet basina oturdum hemen
size bisey sorayim önce demir eksikligi testini siz kandanmi yaptiriyosunuz yoksa idrardan mi?
benden bu zamana kadar 1 kez kan alindi ama her seferinde idrar testi yapilio..idrarda demir eksikligi belli olurmu ki-tatlicadiarzu-doktorum anormal bise yok sagligin yerinde dedi ama benim yinede aklima takildiCADIARZU
simdi gecmisi okuyup vakit harcamiyim canlarim direk konuya dalayim baliklama
sabah doktordaydim bebisime baktik cok iyi süküralkisalkisalkis
boyu 17 cm olmus ufakligimin,hihoyyyt bacaklarini toplamis yatiyodu karnimin icindezemuszemus bir ara kipirdandi yine yayildi yatti...
doktor sagligi yerinde dedi..bende iyiymisim idrar testlerinde bu zamana kadar hicbirsey cikmamis...veee bugün itibariyle doktorda 2 kilo almis göründümkaydirigubbakcemile2..sasirdim acikcasi tikabasa yeyip gitmistim kiyafetlerle birlikte evdekinden 800 gr fazlam cikti..
VEEEE ESAS HABER YÜKSEK IHTIMALLE OGLUSUM OLUYOOOOOOOOOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
doktor teyzemiz kesin konusmadi ama eger kiza mavi kiyafetler giydirirseniz mavi alisverise baslayabilrisiniz dedi....
benim icin cinsiyet en son plandaydi...önemli olan kuzucugumun saglikli olmasiydi ve öylede cok sükür
iste bizden bu kadar listemize bir oglan daha ekleyebilirz:teytey:
arkadaşlar benim cinsiyetlerde çoktan belli oldu ama yazmaya fırsat bulamadım 1 kız 1 erkek listeye eklerseniz sevinirim ayrıca angel baby ninde aynı 1 kız 1 erkek güncelleme yapan arkadaş eklerse sevinirim Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah Allaha emanet olun
slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim:dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...
yok nan namazı kılıyom 1-2 tane de sure okuyorum sona yatıyom hemen de uyuyom ( bütün gece gezinince demekki) 6 da zorla kalkıyom emmeyok kııız ne dalgası valla erken kalkmak vücudu geç kalkmaktan daha dinç tuttuğundan emin olabülüsün bacım tabi çalışanlar için bu bir kabus gün geçmek bilmez
bende namazdan sonra 1 ,2 saat uyuyamıyom yaa uykum açılıyor iyice
datluummm demir eksikliği kandan bakılır idrar dan enfeksiyon olup olmadığına bakıyolargünaydin kasim anaciklari ve onlarin tadlu bebuskolari
sabah sabah baslamissiniz yine cene calmaya
erkenden uyandim gözlerimden uyku akiyo,mirmirmirmir esim erken ise gitti bugün onu yoladim bende internet basina oturdum hemen
size bisey sorayim önce demir eksikligi testini siz kandanmi yaptiriyosunuz yoksa idrardan mi?
benden bu zamana kadar 1 kez kan alindi ama her seferinde idrar testi yapilio..idrarda demir eksikligi belli olurmu ki-tatlicadiarzu-doktorum anormal bise yok sagligin yerinde dedi ama benim yinede aklima takildiCADIARZU
leynn bu cerin karusu nerde ultrasonun içinemi düştü ne
erken gidecekti doktora
yok nan namazı kılıyom 1-2 tane de sure okuyorum sona yatıyom hemen de uyuyom ( bütün gece gezinince demekki) 6 da zorla kalkıyom emme
datluummm demir eksikliği kandan bakılır idrar dan enfeksiyon olup olmadığına bakıyolar
özellikle kan değerinize dikkat edin hanımlar. Allah muhafaza hamileliğin ilerleyen safhalarında ne olacağımız belli değil.
bir arkadaşım hamileliğinin 9.ayına çok az kala kan değeri 9a düşmüştü ve dr çok kızmıştı niye daha önce gelip bildirmedin diye. kızda burdaki salak dr yüzünden kan değerinin düştüğünü bi kez dahi ölçmemişler. kıza kan takviyesi yapıp sezeryana almışlardı normal doğum beklerken.
ebru şallıda hamileliğinde 7 kilo almış
bebişini görünce çıkmamıştır odadan doktor zorla çıkarmaya çalışıyodur :roflol:
destna kıız sen rizenin neresindensin bende rizeliyimde ondan sordum kııııı
walla bende bilmiyom ama bir arkadaşım erkenden sezeryanla aldırdğını söylüyor fazla çatlamayayım diye bilmiyorum ben arkadaşın yalancısıyımhadi yaa nasıl başarmış.
bende 160a 56 ile başladım şimdi bir 60 bir 59 kilo oluyom.
hadi yaanihayet bir memleketli buldum yupiii ben rize merkezde oturuyorum ama köyümüz güneysu yeşilyurt sen nerdensin bakem ohh senin minicik te tekmelemeye başlamış benimki çok kuduruk olucak çok hareketlii hayırlı haberlele gel canım
bende yakınım ki sizeee aaa trabzon rize arası çok değil kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihadi yaanihayet bir memleketli buldum yupiii ben rize merkezde oturuyorum ama köyümüz güneysu yeşilyurt sen nerdensin bakem ohh senin minicik te tekmelemeye başlamış benimki çok kuduruk olucak çok hareketlii hayırlı haberlele gel canım
anaaa ne uykusuz karular armış beeee herkes uykusuz anam
tuuba kesin uyuyordur horul horul
bizim buralar feril ferillllllllll güneşte var yağmurda :)))kızlaaaaaarrrrrrrrrrr günaydınnnnnn hepinizee.oofff yaa artık sıcaklar başladı ne yapıcaz bilmem............
evet canim ilk hasterle bekledigim ilk bebegim allah in izniylegözün aydın bacım...
ilk bebeğinmiydi....
sağlıcakla kucağına alman dileğiyle....
bizde her seferinde idrar sartvalla canım benim kandan anlaşılıyo her seferinde
idrar tahlili hiç almadılar benden zateen :1shok:
demi yaa idrarda bakteriye bakiyolar oda temiz cikmis...size söyle anlatayim bizde annelik karnesi diye bisey var bütün tahliller ultsaron sonuclari, hatta bebegin pozisyonu bile ona yazilio..orda demir eksikligi bölümünde yoktur yaziyo..kafam basmadi bu ise-tatlicadiarzu-canım kanda eksiklik yani demir eksikliğini kan tahliliyle bakıyorlar idrardan genelde bakteri varmı diye bakarlar ben hep idrarda enfeksiyonum varmı diye bakıldığını hatırlıyorum.
anacigim bizimkilerin nesi dogru ki cins bunlar cins...türkiyedeki prosedürle burdaki tamamen baska isliyo....anam alamanalar herşeyi bi acayip doktorlarıda öyle idrardan nasıl demir eksikliğine bakılıyorki anlamadım
Tebrik ederim canımm sağlıkla gelsin oğluşun..Maşallah sizea.s.
walla bende bilmiyom ama bir arkadaşım erkenden sezeryanla aldırdğını söylüyor fazla çatlamayayım diye bilmiyorum ben arkadaşın yalancısıyım
canım bizim köy öyle çok bilindik bi köy değil merkeze bağlı dyorlar
salarha diye bir yer ar belki duymuşsundur oraya yakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?