• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bu zamana kadar geçmemesi ne kötü sizin için yaa.başka sıkıntılar nerdeyse :) inşallah karakızım da iyi sonuçlarla gelir :Saruboceq:
canım ben ilk 3 ay öyle abartı yani zayıflayacak kadar bi bulantı çekmemiştim
acısı şimdi çıkıyo sanırım kartanesi de başlarda çok yaşamadı bulantı

günaydın kızlar ay çok kötü şekilde uyandım telefonun sesiyle yanı verdim aniden baş ağrısı tuttu dayanamıyorum ya
geçmiş olsun benim başım 6-7 gündür çok ağrıyo ama idare etmeye çalışıyorum
ilaç içmemek için dayanıyorum

merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoktum cumartesi kayınpederler geldi ankaradan gelen giden misafir bir akşam kaldım benim annemlerde istanbula düğüne gittiler 1 akşamda kardeşlerimle kaldık dün akşam onlar geldiler bende eve geldim nihayet:)

karakızda amniyosentezmi olmuş çok geçmiş olsun inş herşey yolunda gider bende yarın deiğişik ultrasona giriyorum 2de heyecenalyımm
hoşgeldin hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah opuyorumnanaktan

kızlar bende şimdilik çıkayım kahvaltıya gidicem arkadasıma,ordanda beraber denize gidicez.bebişimle beraber ilk kez denize gidicez :teytey: görüşmek üzere

incisunun bebişleride beelli olmşş bende dua ediyordum inş bir kız bir erkek olur demiştim öyle olucakmış Allah hepimiize sağlıklı sahhatli mutlu bir şekilde kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşş bu arda kızlar 59la hamile kaldım 1 kilo almıştım oda gitmiş gıcık oldum kusmam falan yok yiyorum ve karnım kocaman nasıl oluyor bu iş yaa:1shok:

şu ultrason nasıl bişey bakalaım gelince anlatırım size yüzünü net görebilecelmiyim inş herşey yolundadır sizde durum nasıl kızlarr

slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim::nazar: dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum :( 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...

slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim::nazar: dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum :( 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...
çok güzel benimde kızım olacak hayırlısıyla bende 2 kilo aldımkaçıncı haftasın benim 16+3 bebiş kilosu 216çok mu acaba
günaydın kızlaarrrr

ssanada günaydın

slm bu bayanlar nereye gitti böyle aseba adanadamısın
ben aslen adanalıyım ama eşmden dolayı osmaniyedeyiz
canım gözün aydın oohh annesine benzer inşallah minik prenses
herşey de yolunda inşallah sonuçlarda güzel çıkar canım

günaydın kızlaarrrr
günaydınnna.s.

günaydın kızlar
biri bana gelip kahvaltı hazırlasa ne iyi olurdu hiç halim yok bu sabah yaa 1 saat erken kalktım ondan galiba

bu zamana kadar geçmemesi ne kötü sizin için yaa.başka sıkıntılar nerdeyse :) inşallah karakızım da iyi sonuçlarla gelir :Saruboceq:
yaa başta hiç olmadı kiii
sondan sabah bulantıları peydahlandı gerçi çok şükür problem olmuyo fazla yolda tutuyo bitek

merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoktum cumartesi kayınpederler geldi ankaradan gelen giden misafir bir akşam kaldım benim annemlerde istanbula düğüne gittiler 1 akşamda kardeşlerimle kaldık dün akşam onlar geldiler bende eve geldim nihayet:)

karakızda amniyosentezmi olmuş çok geçmiş olsun inş herşey yolunda gider bende yarın deiğişik ultrasona giriyorum 2de heyecenalyımm
destnaaa git gel bize de anlat dvdye kayıt da yapıyolardı bir yerde ama ondan vazgeçtim çok pahalıydı inş. bu gittiğim hastanede de kaydederler
hihoyyyt hihoyyyt
uniii yaşasııın kokoş kokoş kızlarımız olcaaaak
kız kıyafetlerini yirin ben yiriin şakkıdı
günaydın kızlaarrrr

günaydın ebişimmm

hoşgldin canım çok sevindim yaşasın bir prenses daha geliyor prensler önceden meydana indi kontes oprensesler arkadan geliyor sağlıklıymış kilosuda iyi maşllah ben aldığım bir kiloyuda vermişim ama bebeğin kilosu ilerdeydi bebiş besleniyor heralde yarın ayrıntılı ultrasona giricez hayırlısı bakalım 15 gün oldu görmiyeli özledimm

gözün aydın unigecim allah kucağınada almayı nasip etsin bende bugün gidiyom doktora bakalım ne olacak

canımm gözün aydın rahat ol bece çok almayız abartı yiyip hareketsiz kalmadığımız sürece :) kızına isim düşündün mü?

unigue canım kaçıncı haftandasın bebeğin kilosu fazla değilmi fetusunağırlığına bakıyomda netten acaba ben kendi bebğimin yanlış mı anladım dok söylediği zaman16+3 216 diye hatırlıyom nettede 110 yazıyor anlamadım

Aþaðýdaki tarihlerin doðruluðu, girdiðiniz son adet tarihinizin doðruluðuna baðlýdýr. Yanlýþ hatýrlama, ovulasyon (yumurtlama) tarihinin gecikmesi (28 günden daha kýsa veya uzun süren sikluslar), düzensiz adet görülmesi, "üstüne görme" gibi nedenlerle "Son Adet Tarihiniz" gebelik haftanýzla uyumlu olmayabilir. Bu nedenle son adet tarihinizin gebelik haftanýzla uyumluluðunun belirlenmesi için tercihen ilk trimester de yapýlmýþ bir ultrasonografi ile son adet tarihiniz teyit edilmiþ olmalýdýr.

Haftalar
Tarihler
Fetus aðýrlýðý (gram)
1.haftanýn bitiþ tarihi:
2.haftanýn bitiþ tarihi: Ovulasyon (yumurtlama)
3.haftanýn bitiþ tarihi: Ýmplantasyon
4.haftanýn bitiþ tarihi: -
5.haftanýn bitiþ tarihi: -
6.haftanýn bitiþ tarihi: -
7.haftanýn bitiþ tarihi: 1
8.haftanýn bitiþ tarihi: 2
9.haftanýn bitiþ tarihi: 4
10.haftanýn bitiþ tarihi: 6
11.haftanýn bitiþ tarihi: 8
12.haftanýn bitiþ tarihi: 14
13.haftanýn bitiþ tarihi: 26
14.haftanýn bitiþ tarihi: 45
15.haftanýn bitiþ tarihi: 74
16.haftanýn bitiþ tarihi: 110
17.haftanýn bitiþ tarihi: 150
18.haftanýn bitiþ tarihi: 210
19.haftanýn bitiþ tarihi: 280
20.haftanýn bitiþ tarihi: 320
21.haftanýn bitiþ tarihi: 400
22.haftanýn bitiþ tarihi: 470
23.haftanýn bitiþ tarihi: 550
24.haftanýn bitiþ tarihi: 640
25.haftanýn bitiþ tarihi: 790
26.haftanýn bitiþ tarihi: 820 (550-1330)
27.haftanýn bitiþ tarihi: 960 (650-1500)
28.haftanýn bitiþ tarihi: 1050 (750-1680)
29.haftanýn bitiþ tarihi: 1300 (900-1900)
30.haftanýn bitiþ tarihi: 1400 (1000-2080)
31.haftanýn bitiþ tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanýn bitiþ tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanýn bitiþ tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanýn bitiþ tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanýn bitiþ tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanýn bitiþ tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanýn bitiþ tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanýn bitiþ tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanýn bitiþ tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanýn bitiþ tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanýn bitiþ tarihi:

unigue canım kaçıncı haftandasın bebeğin kilosu fazla değilmi fetusunağırlığına bakıyomda netten acaba ben kendi bebğimin yanlış mı anladım dok söylediği zaman16+3 216 diye hatırlıyom nettede 110 yazıyor anlamadım

allah sizi kahretmesi kız illa netteki gibi110 gr mmı olacak bi alemsin heee benimde kızıma hamileyken 16 haftalık 220 gr dı okadar takılma canım o gr lara

canım ordaki gramlar en alt olarak veriliyor bende 16 haftalıkken 200 gramdı burdaki hespalamada yarın gitiğimde 210 olması lazım ama mantıksız aradan 15 gün geçti daha fazladır heral önemli olan doktoru sağlıklı demesi kilo durumu doğuma yakın ilglendiriyor bizii

Back
X