canım ben ilk 3 ay öyle abartı yani zayıflayacak kadar bi bulantı çekmemiştimbu zamana kadar geçmemesi ne kötü sizin için yaa.başka sıkıntılar nerdeyse :) inşallah karakızım da iyi sonuçlarla gelir :Saruboceq:
geçmiş olsun benim başım 6-7 gündür çok ağrıyo ama idare etmeye çalışıyorumgünaydın kızlar ay çok kötü şekilde uyandım telefonun sesiyle yanı verdim aniden baş ağrısı tuttu dayanamıyorum ya
hoşgeldin hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah opuyorumnanaktanmerhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoktum cumartesi kayınpederler geldi ankaradan gelen giden misafir bir akşam kaldım benim annemlerde istanbula düğüne gittiler 1 akşamda kardeşlerimle kaldık dün akşam onlar geldiler bende eve geldim nihayet:)
karakızda amniyosentezmi olmuş çok geçmiş olsun inş herşey yolunda gider bende yarın deiğişik ultrasona giriyorum 2de heyecenalyımm
çok güzel benimde kızım olacak hayırlısıyla bende 2 kilo aldımkaçıncı haftasın benim 16+3 bebiş kilosu 216çok mu acabaslm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim:dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...
günaydın kızlaarrrr
ben aslen adanalıyım ama eşmden dolayı osmaniyedeyizslm bu bayanlar nereye gitti böyle aseba adanadamısın
canım gözün aydın oohh annesine benzer inşallah minik prensesslm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
biz de dün kontrole gittik... minik bi kız daha geliyo :asigim:dr.umuz herşey çok güzel bir hafta da önden gidiyo dedi. 240 gr olmuş ama boyunu unuttum 3 lü test için kan verdik haftaya alıcaz sonucu...inş o da güzel çıkar...ben 2 kg almışım bu arada... böyle gidersen 10-12 kiloyla tamamlarız süper olur dedi...inş öyle olur... hafta sonu biriyle tanıştım doğuma 48 günü kalmış 20 kilo aldım dedi...öyle olmaktan çok korkuyorum...benden haberler bu kadar geçmişe bakim biraz ...
günaydınnna.s.günaydın kızlaarrrr
nannnn utanmıyonmu deniz meniz nispet yapmaya birçoğumuz bu yaz tatile gidemiyo:dilcikar:kızlar bende şimdilik çıkayım kahvaltıya gidicem arkadasıma,ordanda beraber denize gidicez.bebişimle beraber ilk kez denize gidicez :teytey: görüşmek üzere
yaa başta hiç olmadı kiiibu zamana kadar geçmemesi ne kötü sizin için yaa.başka sıkıntılar nerdeyse :) inşallah karakızım da iyi sonuçlarla gelir :Saruboceq:
destnaaa git gel bize de anlat dvdye kayıt da yapıyolardı bir yerde ama ondan vazgeçtim çok pahalıydı inş. bu gittiğim hastanede de kaydederlermerhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoktum cumartesi kayınpederler geldi ankaradan gelen giden misafir bir akşam kaldım benim annemlerde istanbula düğüne gittiler 1 akşamda kardeşlerimle kaldık dün akşam onlar geldiler bende eve geldim nihayet:)
karakızda amniyosentezmi olmuş çok geçmiş olsun inş herşey yolunda gider bende yarın deiğişik ultrasona giriyorum 2de heyecenalyımm
hihoyyyt hihoyyytslm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
günaydın kızlaarrrr
günaydın kızlar
biri bana gelip kahvaltı hazırlasa ne iyi olurdu hiç halim yok bu sabah yaa 1 saat erken kalktım ondan galiba
slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
kaçta kalktın nan uykucuuu
canımm gözün aydın rahat ol bece çok almayız abartı yiyip hareketsiz kalmadığımız sürece :) kızına isim düşündün mü?slm kızlar... kaç gündür giremedim...geçmişi de okuyamadım...inşallah kötü bişey yoktur... birazdan bakıcam...
unigue canım kaçıncı haftandasın bebeğin kilosu fazla değilmi fetusunağırlığına bakıyomda netten acaba ben kendi bebğimin yanlış mı anladım dok söylediği zaman16+3 216 diye hatırlıyom nettede 110 yazıyor anlamadım
unigue canım kaçıncı haftandasın bebeğin kilosu fazla değilmi fetusunağırlığına bakıyomda netten acaba ben kendi bebğimin yanlış mı anladım dok söylediği zaman16+3 216 diye hatırlıyom nettede 110 yazıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?