naan bi de aynı yatakta mı yatıyonuz siiiz :1shok:valla canım 6 ay bana çok erken geldide ben yapamam okadar küçükken bende doğurana kadar ayıracam sonra öbürünü alacam :roflol::roflol:
doğuma 2,3 ay kala başlarım zaten çok dağınık yatıyor bide beni tekmelemesin ozaman ayırırım
hadi baalım öğren de gel cinsiyetiikızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm iyi akşamlar yarın saat 17:15 doktora gidiyom bakalım hayırlısı olsun
onu bilmemmi biz de babm şehir dışına falan çıktığında soluğu hemen annemlerin yatağında alırdık kardeşim annem ben üç kişi sarmaş dolaş :1hug:bende oglumu 5 aylikken ayirdim. ama sarilip yatmanin zevkli olduguna sonuna kadar katiliyorum. bizimde babamiz sehir disinda oldugunda yada oglum rahatsizsa ana-ogul sarilir yatariz. hatta bazen abartip babayi dogrudan cekyata yollariz.kaydirigubbakcemile3
benim de büyüdü bu aralar sanki ama giydiğim kıyafete göre değişiyo :tomato:yauw 4 yeni bitti ya millet soruyo ne kaaa deyü 4 bitti demeyom 5 e yeni girdik deyom pek bi kocaman gelio o zaman kulağa sırnaşık şey leenn bide bağa herkeş dediki ne kaaa büyümüş göbeenn didiler delikafadulden
:roflol: :roflol:nan sen emin misin möhendiz olduna bence iktisatçı falansın ii düşün bak :roflol:
:roflol: :roflol:bence muasebeci kartanesi delikafadulden deül mü cerinn hihoyyyt
:roflol: :roflol: yaprak işi aklıma yettiydi emmee bu fikri biraz geliştirmek lazım :roflol: :roflol:varyemez amca kızım o allahtan çocuğa don almış bari dötü açıkta kalmicak yavruşun ama daha da bişi almaz ulen bu sağdan soldan ne gelürse artık :roflol:
çoluğun çocuğun maskarası olduk uleynnnhah sen şimdi ben bi tükan açim gelin hepiniz benden alın derseniz dedim emme :roflol:
ebru şallıda hamileliğinde 7 kilo almış
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 kızım 1 oğlum oluyorrrrr
ne kadar şanslıyım yaaaaaaaaaa
allah herkesın gonlune gore versın ınsallahsüprizzzzz
arkadaşlar benim cinsiyetlerde çoktan belli oldu ama yazmaya fırsat bulamadım 1 kız 1 erkek listeye eklerseniz sevinirim ayrıca angel baby ninde aynı 1 kız 1 erkek güncelleme yapan arkadaş eklerse sevinirim Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah Allaha emanet olun
simdi gecmisi okuyup vakit harcamiyim canlarim direk konuya dalayim baliklama
sabah doktordaydim bebisime baktik cok iyi süküralkisalkisalkis
boyu 17 cm olmus ufakligimin,hihoyyyt bacaklarini toplamis yatiyodu karnimin icindezemuszemus bir ara kipirdandi yine yayildi yatti...
doktor sagligi yerinde dedi..bende iyiymisim idrar testlerinde bu zamana kadar hicbirsey cikmamis...veee bugün itibariyle doktorda 2 kilo almis göründümkaydirigubbakcemile2..sasirdim acikcasi tikabasa yeyip gitmistim kiyafetlerle birlikte evdekinden 800 gr fazlam cikti..
VEEEE ESAS HABER YÜKSEK IHTIMALLE OGLUSUM OLUYOOOOOOOOOO:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
doktor teyzemiz kesin konusmadi ama eger kiza mavi kiyafetler giydirirseniz mavi alisverise baslayabilrisiniz dedi....
benim icin cinsiyet en son plandaydi...önemli olan kuzucugumun saglikli olmasiydi ve öylede cok süküriste bizden bu kadar listemize bir oglan daha ekleyebilirz:teytey:
günaydın aseba, mureda...
ben idare ediyorum hafifi midem bulanıyo gibi
sen nassıın asebacımm iyiminnn
hayır canım aynı sendenim mideyle başım derttegünaydın aseba, mureda...
ben idare ediyorum hafifi midem bulanıyo gibi
sen nassıın asebacımm iyiminnn
hayır canım aynı sendenim mideyle başım dertte
geçer inşallah ikimizin mide bulantısı bizden başka çeken yok sanırsam :1no2:
karakızım amniosentez olmuş inşallah güzel sonuçlarla gelcek
nazlım gibi içi rahatlayacak inşallah
günaydın kızlar ay çok kötü şekilde uyandım telefonun sesiyle yanı verdim aniden baş ağrısı tuttu dayanamıyorum ya
merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu yoktum cumartesi kayınpederler geldi ankaradan gelen giden misafir bir akşam kaldım benim annemlerde istanbula düğüne gittiler 1 akşamda kardeşlerimle kaldık dün akşam onlar geldiler bende eve geldim nihayet:)
karakızda amniyosentezmi olmuş çok geçmiş olsun inş herşey yolunda gider bende yarın deiğişik ultrasona giriyorum 2de heyecenalyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?