ben tavsiye üzerine gittim gidenler hep memnun olduğunu söylüyor çok tatlı ve rahatlatan bi bayan o yüzden memnunum doğumu da orada yaparım diye düşünüyorum allah kısmet ederse vereliniortak
inşallah güzelim normal mi istiyorsun? ayrıntılı ultrasonunu nerede yaptıracaksın? bende tavsiye ile gittim yanında bende çok rahatım dr.umun çok tatlı.vereliniortak
sen nasılsın asebacım?
günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız
azcık tadım yok belim felan ağrıdı dün yoruldum bide üstüne yolculuk
rahatsızlanmıştım ama şimdi fena değlim biraz ders anlattım
öğrenciler uygulama yaparken kafayı koydum masaya dinlenmeye çalışıyomm
sen naparsın canım bebişe bişeler almışsın hayırlı olsun
sağlıklı güzel günlerinde giymek nasip olsun opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canıımm kızıma arkadaş geiyooo :lepi:
günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız
evet canım arkadaş ama şimdi isim arayışı başlayacak
hayırlı olsun gözün aydın canım
tşk evet ya isim olayı çok zor ne olacak bilmiyom daha karar vermedin mi kartanesi isime kimle ne düşünüyor bakalım
seninkiler ayıcıksız iştee :mymeka:
Canlarım Kasım Melekleri Hepinize İyi Hafta Sonları a.s. a.s.
Ya dünden beri biliyorsunuz karakızzı merak ediyorum .Dün gece konuşabildik kendine gelir gelmez aradı ..İşten çıkışta bir anda kolları tutmaz olmuşDaha sonrasında ise bacakları bir anda diyor felç gelmiş gibi oldum Nazlı tabi hemen acile kaldırılmış ilk orada birşey bulunmamış bebek kontrol edilmiş çok şükür iyi.Neyse eve gönderilmiş yatmış dinlenmiş sabah kalkıyor yine aynısı
Bu sefer doğru kendi doktoruna doktor bebekte birşey yok deyip dahiliyeye yönlendirmiş iyice bakılmış ama birşey kesinleşmemiş sadece küçükken romatizma geçirdiği onunla bağlantılı olabileceği söylenmiş.1 iğne vurulmuş doktorun izniyle sonrasında 5 şişe serum verilecek..Akşam aradığında kendine gelmişti anneleri herkez yanında bakıyorlar ona ovuyorlar daha iyiyim dedi ama sesi çok yorgundu
Malum oluyor değilmi insana kaç gittim geldim yok dedim sizede bebek iyi en son kendide iyi fakat şaşırmış oldukça yorgundu resmen içim koptu duydum dedim Allahım sen koru Dualarınıza karakızzıda ekleyelim Lütfen ihtiyaçları var buna..Şimdilik bu kadar canlarım sizlere böyle bir haber yazmayı bende istemezdim ama ikiside iyi olunca ve birkaç gün daha olmayacak soracaksınız önceden haberiniz olsun dedim..Çok iyi bir şekilde aramıza dönecek bunu biliyorum sadece çalışıyor yorulduda inşl herşey yolunda gidecek a.s.
Kızlar iyi maşallah diyorki eskisi gibi sandım küçüklüğümden genç kızlığa kadar bu ağrılarla yoğun şekilde uğraştım ben yine aynısını yaşayacağımı sandım ama doktorun yaptığı tahliller sonucu doktor iyi tedavi gördüğünü ve diğerleri kalmadığını söymiş ..Bebeğim iyi olsun diyor yavrum onda birşey olmaması onu çok rahatlattı kızım iyi diyor şükürler olsun:)
5 GÜN EŞİ YARIN İŞYERİNDEN RAPOR ALACAKMIŞ 5 GÜN HERGÜNE 1 TANE SERUM YİYECEKMİŞ SEBEBİ İSE KAN DEĞERLERİNİN ÇOK DÜŞMESİ ona bağlı olarakta doktor ilaç vermeyip direk serum verirsek daha iyi olur demiş..
Hepinize çok selamı var Allah razı olsun diyor başka birşey demiyor..Dua ediyoruz hepbirlikte dedimm daha iyi olacaksınız dedim bekliyoruz ararım sonra yine dedim..Seside dinlenmiş daha iyiydi ama korktuğu herhalinden belliBunada Şükür Kızlarr inşallah atlatacaklar anakız:)
slm kızlarr valla kimsecikler yok yaa.. bugün arkadaslarım geldi kahveye halen oturuyoruz.bebişime çook güsel hediyeler almışlar bayıldım ağlattılar benii.alt açma takımı,kışlık battaniye,hastane çıkış seti,şapka eldiven seti oooo süperler.burda olan sadece 2 tane arkadasım var onlarında ikisininde bebişi olmuyodua edin sizde lütfen allahım onlarada yaşatsın
selamlar kızlar...bugün 3 lü testimin sonucuna aldım ve korktuğum başıma geldi:1no2:risk 1/157 çıktısenağlamaağlaya ağlaya amniyosentezi kabul ettim pazartesi yapılacak...canlarım çok kötüyüm içim içimi yiyor.ben sizlere pek yetişemiyorum sizlerin 3lü testleri nasıl çıktı ve amniyosentez yaptıran varmı aranızda?
günaydın kızlaaarr delikafadulden
yine iş başındayımm sabah gelirken hafif bulantım oldu ama idare ettim
yalnız dün gece sırtımın ve de sol kolumun ağrısından uyuyamadım yaa çok şiddetli ağrıdı hala da ağrıyoo benneyaptımki
bu arada karakızıma çook geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum inş. herşey yolundadır...
DÜN AKŞAM HARİKA BİR ŞEY OLDU... DÜN MAAİLE TAM 7 AİLE PİKNİĞE GİTTİK.. AKŞAM GEC VAKİTTE EVE DÖNDÜK EFEYİ YIKADIM EŞİM YIKANDI EN SON BEN GİRDİM CIKTIM İYİCE YORDULDUĞUMDA TV KARŞISINA BORNOZLA UZANDIM ELİM GARİİHTİRYARI KARNIMDA BOYLE BİRDEN BİR PİT OLDU KUŞUMMMMMMMMDEDİMA ACTIM KARNIMI BİR TANE DAHA PITLATTI AMA HARBİ HARBİ HİSSEDİYPRUYM.sositososito.......... EŞİMİ CAĞIRDIM HEMEN GELDİ ELİNİ KOYDU HOPPPPPPPP SÜPER BİR TEKME DAHA........ HEMEN EŞİME BAKTIM ONA BENZESİN DİYE:1rolleyes::1rolleyes:... AMA HUYU BANA OLSUN BU SEFER LÜTFEN-tatlicadiarzu-.... SONRA BİR KAÇ KEZ DAHA DEVAM ETTİ BEKLEDİM AMA DAHA FAZLA O POZİSYONDA BEKLEYEZDİM CÜNKÜ SAÇLARIM ISLAKTI............ AMA ÖYLE GÜZELDİ Kİ ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR ETTİM.. :asigim::asigim:BOYLE GÜZEL BİR DUYGUYU BİR KEZDAHA BİZLERE TATDIRDIĞI İÇİN:1rolleyes:.
günaydın beratefecimm
gözün aydııınn delikafadulden bebişin tekme atmış haaa hihoyyyt
benim bebiş iki gündür çok kıpırdamıyo benneyaptımki endişelendim yaa
ayy inş. ya ben geçen haftadan beri hergün ara ara hissediyodum
sonra geçen sağlık ocağına gittim 19. haftada olduğum için hemen tetanoz aşısı vurdular 20. haftadan önce yaptırmayın demiş zerenin dr.u da biraz tedirgin oldum bi de hareketleri çok hissedemeyince korktum yaa
ebisceyleden haberim yokttu olur benim kontrolüm 2 hafta sonra, benim testler sorunlu çıkınca kontroller biraz şaştı.senn ne zaman kontrolün ayarlayıp karşılaşırız çok da güzel olur.önceki doğumumda mustafa özat ın muayenehanesine gittim tanıdık bi dr. zekayi tahirin dr. u doğumumuda zekayi tahirde yaptım.
evet gelelim bebişimle bana... cumartesi dr a gittik bebişimi gördük... ilk defa hareket ettiğini gördüm sırnaşık şey tatlışım bi arkasını döndü popişini gösterdi sonra döndü yüzünü gösterdi...:sm_cool:
yarın 3 lü için kan vermeye ve iki hafta sonra da ayrıntılı usg ye gitcem.
bebişim 13 cm 211 gr olmuş... dr gelişimi iyi dedi... cinsiyet konusunda ben kızları çoğaltmayı düşünüyodum ama % 99 erkek dedi... bizim eve bi erkek daha geliyo, iki erkekle nası başetcem beeenndelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?