2009 Kasm Anneleri

ben tavsiye üzerine gittim gidenler hep memnun olduğunu söylüyor çok tatlı ve rahatlatan bi bayan o yüzden memnunum doğumu da orada yaparım diye düşünüyorum allah kısmet ederse vereliniortak

inşallah güzelim normal mi istiyorsun? ayrıntılı ultrasonunu nerede yaptıracaksın? bende tavsiye ile gittim yanında bende çok rahatım dr.umun çok tatlı.vereliniortak

günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız

inşallah güzelim normal mi istiyorsun? ayrıntılı ultrasonunu nerede yaptıracaksın? bende tavsiye ile gittim yanında bende çok rahatım dr.umun çok tatlı.vereliniortak

normal düşünüyorum kendi kendime ama bakalım bi aksilik olur mu olmaz mı hayırlısı olsun
ayrıntılı ultrason için aylin hanım merkez hastanemizde var demişti ama ordaki dr. da 12sinden sonra yokmuş o yüzden akropol hastanesinden randevu aldım
umarım ordaki dr. da işinin ehlidir.

sen nasılsın asebacım?

azcık tadım yok belim felan ağrıdı dün yoruldum bide üstüne yolculuk
rahatsızlanmıştım ama şimdi fena değlim biraz ders anlattım
öğrenciler uygulama yaparken kafayı koydum masaya dinlenmeye çalışıyomm
sen naparsın canım bebişe bişeler almışsın hayırlı olsun
sağlıklı güzel günlerinde giymek nasip olsun opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ya benim de sırtım ve kolum çok ağrıdı gece

sorma çıkmaz olsaydım çarşıya gerçekten bu alışveriş işini ertelemekte fayda var yoksa insan kendini alamıcak yaa
aldıklarımı bi türlü kaldıramadım çok şey de almadım aslında çünkü elbiseler falan yazlık bizim bebişler kış bebişi olcak öyle altlari çıtçıtlı badiler aldım bikaç tane

tşk evet ya isim olayı çok zor ne olacak bilmiyom daha karar vermedin mi kartanesi isime kimle ne düşünüyor bakalım

valla şu anda en güçlü aday Elif onun her duyduğumuz ismi Elifle karşılaştırıyoz hiçbiri öne geçemiyo -tatlicadiarzu-
Ravza ve Afra hoşuma gitmişti benim ama Afrayı eşim beğenmedi bilmiyoz valla bu gidişle Elif olur

günaydın kızlara.s.

seninkiler ayıcıksız iştee :mymeka:

ne vuruyon beeee... var dediysek varrrr işteee.. şimdi sana bi güzel sopa çalarım haaaa klava:

karakıza çok geçmiş olsun... umarım en yakın zamanda bunu da atlatır.:Saruboceq:

mureda her zaman isteyen herkesin bu duyguyu yaşamasını diliyorum :Saruboceq:

canım panik yapma aynı durumdan geçip amniyosentezi temiz çıkan çok kişi var.... stres yapıp kendini de bebişi de yorma... herşey güzel olacak...:teselli:

sana da geçmiş olsun... çok mu yordun kendini yada cereyanda mı kaldın yoksa? dikkat et kendine canım burçdaşım a.s

beratefe gözün aydın.... bizim hissetmemize de az kaldıdelikafadulden

günaydın beratefecimm
gözün aydııınn delikafadulden bebişin tekme atmış haaa hihoyyyt
benim bebiş iki gündür çok kıpırdamıyo benneyaptımki endişelendim yaa

kartanesi benim bebişte iki gündür çok sessiz canım.bu dönemlerde normalmiş..... aşı konusuna gelince o konuya hiç takılma... sağlıkocaklarındaki hemşireler de bu konularda çok bilinçliler.bi sorun oluşacak olsaydı yapmazlardı zaten ....hem benim doktor 5. aydan sonra yaptırırız dedi öncesinde sakın yaptırma falan demedi....a.s

nesrincim benim önceki doktorum mustafa özat tı.şimdi hüseyin yeşilyurt 'a devam ediyorum.. sen memnun kalmışmıydın?

günaydın kızalar bebişimin cinsiyetini öğrendim kızım olacak hayırlısıyla dok yüzde 80 dedi kız

ooo gözün aydın... hayırlı olsun..

evet gelelim bebişimle bana... cumartesi dr a gittik bebişimi gördük... ilk defa hareket ettiğini gördüm sırnaşık şey tatlışım bi arkasını döndü popişini gösterdi sonra döndü yüzünü gösterdi...:sm_cool:
yarın 3 lü için kan vermeye ve iki hafta sonra da ayrıntılı usg ye gitcem.

bebişim 13 cm 211 gr olmuş... dr gelişimi iyi dedi... cinsiyet konusunda ben kızları çoğaltmayı düşünüyodum ama % 99 erkek dedi... bizim eve bi erkek daha geliyo, iki erkekle nası başetcem beeenndelikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız?karakızım daha iyimiş çok sevindim şükürler olsun dahada iyi olacak inşallah...fazla geçmişe bakamadım zaten aklımdada fazla kalmıyor...kartenm işe başladın galiba ne sıkıcı gelmiştir şimdi işe dönmek..ya ben iyiyim genel olarak sıkıntım yok ama sabahları sürekli bir bulantı halindeyim inşallah yakında onlardsa olmaz yinede halime çok şükür...kızlar iki gündür sag kasıgımda bir agrı var oturuken kalkarken oluyor korkuyorum uamrım kötü birşey olmaz ilkinde üşütmüşümdür diye düşündüm ama bilmiyorum valla perşembeyi bekliyorum umarım önemli birşey olmaz o gün doktora gidecem zaten 3 lü için..

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkar

uzun bir aradan sonra yine yeni yeniden slm kızlar,iyisinizdir inşallah,1 ay geçti okuyabildiğim kadar okudum geçmişi ama atlaya atlaya oldu tabiki,ee nasıl geçiyor hamilelikler bakayım,benim daha cinsiyeti belli değil göstermedi bebiş en son gittiğimizde..bursalı hiç kimse yokmu arkadaşlar aranızda özeniyorum valla dr sohbetleri falan yapıyorsunuz,ben pek memnun değilim dr dan değiştirmeyi düşünüyorumda...

günaydın kızlar
herkese iyi haftalar bol tekmeli günler

zerencim tebrik ederim canımallah kavuştursun bebişini sizlere bağışlasın
bende imdi uyandım kızım uyuyorken size bi bakem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…