2009 Kasm Anneleri

hayırlısı olsun cnm oğlanlar acık ara önde :)

kızlar selam..

hep böyle gece giriyorum kimseyi göremiyorum ama birileri varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim.. benim karnımda ve kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyo uzun süren ağrılar değil ama bi ağrı giriyo geçiyo. ve karnım çok gergin. bu tarz sorun yaşayan var mı acaba?

benimde senin gibi arada bir kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor özellikle de yorulunca oluyor...sonra hemen geçiyor.ama bu tür ağrılar hamilelikte normal canımvereliniortak

nesrinim, belinayım,
içiniz rahat olsun, hepimiz gördük şimdiye dek bi tatsızlık çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak. Dinlenme konusunda mecburen sıkıntı yaşıyorsunuz, şartlar yüzünden haklısınız elbette ama yine de sonrasında dinlenmek için mutlaka ortam yaratın.
İhtiyacınız yok ama dualarım sizinle:Saruboceq:

canim kalbini ferah tut.. ben 3lü hic yaptirmadim..doktorum gerek duymadi.. 2li testin nasil cikmisti senin.. umuyorum ve eminimki sonuc güzel olucak.. takma kafana.. aminodan sonra bi gün dinlenmene bak esin yardimci olucaktir sana eminim.. Allah yardimcin olsun.. melegin saglikla gelsin insallah..

selam canım benimde riskli 1/224 çıktı 3 gün önce yaptırdım amniyosentezimi korkma inşallah hayırlısıyla atlatırız bu zor dönemlerimiizi.

insallah hayirli sonuclar alirsin sende canim.. dualarimiz sizlerle.. senin 2li test sonucun nasildi peki?

hayirli olsun canim bi oglus daha geliyor ne güzel.. bende dün gittim ama doktor emin olamadi.. cikinti var ama kesin erkek diyemiyorum dedi.. kizlardaki cikintida olabilir dedi.. senin doktor eminmi konustu sonradan yanilmisim demesin`?

benimde senin gibi arada bir kasıklarımda ve karnımda ağrı oluyor özellikle de yorulunca oluyor...sonra hemen geçiyor.ama bu tür ağrılar hamilelikte normal canımvereliniortak

ara sira olan agri ve batmalar önemli degilmis ama dikkat et yinede agrin oldugunda dinlemeye calisip uzanin biraz..

masallah tüm bebeklerimiz cok saglikli

Belinay merhaba,

Ben yaptirdim amniyo yu , ilk hamileligimde. Senin gibi aglaya aglaya kabul etmistim, bebegimin karin kisminda bir kararti gormuslerdi, so sebepten dolayi bir dunya testten ve arastirmadan gectim. Gonlunu ferah tut, dr. lar en ufak seyleri bile degerlendirmesi gerekiyor, o sebeptende gozlerine takilan minnacik ayrintiyi bile goz ardi etmek istemiyorlaryerimseniben

Amniyo ise inan cok zor bir islem degil, soguk kanli olamaya calis ve dr. larinin dediklerini harfiyen uygula , carcabuk bitecek bir islem. Bende amniyo sonucunda toxoplazma cikmisti, fakat bebegimde herhangi bir sorun yoktu, tum kromozonlar temiz cikmisti , eminim sneinde tum sonuclarin temiz cikacaktir. Simdiden saglikli haberler alman dilegiyle......

sağol tatlım, benim de içim açıldı kaydirigubbakcemile5

neslişş liste böle renkli renkli hakkatenn çok şiwin olmuşş ellerine sağlıkkk opuyorumnanaktan emme velakin zaten az olan kız sayısına bi darbede sen vuruyosunnnn :mymeka: karakızı düzelt kısssssssssss erkek diilll prenses geliooooooooooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

üf ya hafta içi ne kaaaa cıvıl cıvıl oluyomuş topicimiz hafta sonu hiç kimsecikler yok herkes gezente anacııım bi tanesi iki tanesi diil kiiiiiiiiii delikafadulden
ayy onca gün rapordan sora yarın işe gideceeem -tatlicadiarzu- kanama durdu allahıma şukurler olsun kaç gündür gelmio yarın gidim ağır ağır çalişim barik hamlarım ben zaten yarın akşama hiç bi yerim tutmas kaydirigubbakcemile3
hepinizi çok ösledim hadi öpüyom minnoşlarr opuyorumnanaktan

.....

Allah Allah, neler olmus ya. cok uzuldum ama eminim saglicakla donucektir aramiza. biraz dinlensin bakalim simdilik. cok gecmis olsun.a.s.

canim sende gonlunu ferah tut. eminim sonucun tertemiz cikicak, hic merak etme.a.s.

sağol canım benim

selam kızlar günaydın dün hiç gelemedim pc bozuldu bende bişey anlamıyom dilinden üzt kattaki amca çocuğu o yaptı sağolsun ama ewdede kudurdum dün
eee sizler nasılsınız bayanlar hafta sonu pek kimse olmuyor gerçi ama

offf ben salı günü doktora gidecem içim kıpır kıpır we korkuyorum yine kızımınki gibi üçlü riskli çıkarsa diye tedirginim

düzelttim kuzumkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…