• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

selam kasim anaciklari nasilsiniz
kaynanam sabahin köründe avaz avaz bir telefon sesiyle uyatti bizi sagolsun bi pazar uykusu yapamadik..:kızgın:bide diyo bu saatte uyuyonmu bebegin karni acikmistir -tatlicadiarzu-
bu arada bugün 16 haftayi bitirmisiz minigimle simdi benim cocukum 4 aylik mi oldu:teytey::teytey:
yarin sabahta doktor teyzeye gidicez..insallah cinsiyetini gösterir kuzum yoksa bana türkiyede doktor yollari görünücek

hepinizi öptük

kızlar selam..

hep böyle gece giriyorum kimseyi göremiyorum ama birileri varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim.. benim karnımda ve kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyo uzun süren ağrılar değil ama bi ağrı giriyo geçiyo. ve karnım çok gergin. bu tarz sorun yaşayan var mı acaba?

canim o ani agrilar sancilar hepimizde oluyo nerdeyse..ben doktora sordum rahim büyürken genislerken olur dedi..korkmaya gerek yokmus..icini ferah tut

kimsecikler yok yaaa gacıların hepsi güsel havayı gördüp kendilerini sokağa attılar herhaldeÇok üzgünüm çoook

nesrinim, belinayım,
içiniz rahat olsun, hepimiz gördük şimdiye dek bi tatsızlık çıkmadı bundan sonra da çıkmayacak. Dinlenme konusunda mecburen sıkıntı yaşıyorsunuz, şartlar yüzünden haklısınız elbette ama yine de sonrasında dinlenmek için mutlaka ortam yaratın.
İhtiyacınız yok ama dualarım sizinle:Saruboceq::nazar:
sağol canım...
canim kalbini ferah tut.. ben 3lü hic yaptirmadim..doktorum gerek duymadi.. 2li testin nasil cikmisti senin.. umuyorum ve eminimki sonuc güzel olucak.. takma kafana.. aminodan sonra bi gün dinlenmene bak esin yardimci olucaktir sana eminim.. Allah yardimcin olsun.. melegin saglikla gelsin insallah..

doktorum ikili test istememişti canım...desteğin için çok teşekkürler...
Belinay merhaba,

Ben yaptirdim amniyo yu , ilk hamileligimde. Senin gibi aglaya aglaya kabul etmistim, bebegimin karin kisminda bir kararti gormuslerdi, so sebepten dolayi bir dunya testten ve arastirmadan gectim. Gonlunu ferah tut, dr. lar en ufak seyleri bile degerlendirmesi gerekiyor, o sebeptende gozlerine takilan minnacik ayrintiyi bile goz ardi etmek istemiyorlaryerimseniben

Amniyo ise inan cok zor bir islem degil, soguk kanli olamaya calis ve dr. larinin dediklerini harfiyen uygula , carcabuk bitecek bir islem. Bende amniyo sonucunda toxoplazma cikmisti, fakat bebegimde herhangi bir sorun yoktu, tum kromozonlar temiz cikmisti , eminim sneinde tum sonuclarin temiz cikacaktir. Simdiden saglikli haberler alman dilegiyle......
gerçekten yaşamayan anlamıyormuş canım...riski göze aldım ama içim içimi yiyor halen....inşallah temiz çıkar canım:Saruboceq:
canim sende gonlunu ferah tut. eminim sonucun tertemiz cikicak, hic merak etme.a.s.

inşallah canım:Saruboceq:

selam kızlar günaydın dün hiç gelemedim pc bozuldu bende bişey anlamıyom dilinden üzt kattaki amca çocuğu o yaptı sağolsun ama ewdede kudurdum dün
eee sizler nasılsınız bayanlar hafta sonu pek kimse olmuyor gerçi ama

offf ben salı günü doktora gidecem içim kıpır kıpır we korkuyorum yine kızımınki gibi üçlü riskli çıkarsa diye tedirginim

kız krispi bende salı günü gitcem üçlü için kan vercam ultrasonda bebişime bakcam işallah sonucu ne zaman alırım acep CADIARZUalkisalkisalkis ama bende tedirgin oluyorum üff herşey kociş yüzünden hain her bi testi yaptıralım die tutturdu :mymeka: neyse hayırlısı ...

kız krispi bende salı günü gitcem üçlü için kan vercam ultrasonda bebişime bakcam işallah sonucu ne zaman alırım acep CADIARZUalkisalkisalkis ama bende tedirgin oluyorum üff herşey kociş yüzünden hain her bi testi yaptıralım die tutturdu :mymeka: neyse hayırlısı ...

ee ozaman allah yardımcımız olsun diyelim kız inşallah ikimizinkide güzel çıkar yaaaaa

yaaa bu listede neden benim ismim yok yaaaa üzülürüm ama ben
senağlamasenağlama
bende listede olmak istiyom maaaanee maaanee
9 şubat en son adetim 16 kasımda doğacak inşallah
listeci başı hannuuuuummm nirdesin baccccuuuummm benide koy kııı listeye

yaaa bu listede neden benim ismim yok yaaaa üzülürüm ama ben
senağlamasenağlama
bende listede olmak istiyom maaaanee maaanee
9 şubat en son adetim 16 kasımda doğacak inşallah
listeci başı hannuuuuummm nirdesin baccccuuuummm benide koy kııı listeye
krispi çıtırdama hemen ekledim kuzumopuyorumnanaktan

merhabalar..Ben pek yazamasam da,siteye girip takip etmeye çalışıyorum.İkinci hamileliğim ve bu defa çok ağır geçirdim.Hala da tam olarak mide bulantılarım geçmedi aslında tam 2 aydır oğluşum ve eşimle birlikte annemde kalıyoruz.Sanırım artık bu hafta evime dönebileceğim.Dün doktorumuza gittik,3 lü ve 4 lü tarama için kan verdim,bebişimizin nihayet cinsiyetini görebildik veee 2.oğluşumuz geliyor.Erkek çoğunlukta sanki bu sene kime sorsam erkek bebiş geliyor.

merhabalar..Ben pek yazamasam da,siteye girip takip etmeye çalışıyorum.İkinci hamileliğim ve bu defa çok ağır geçirdim.Hala da tam olarak mide bulantılarım geçmedi aslında tam 2 aydır oğluşum ve eşimle birlikte annemde kalıyoruz.Sanırım artık bu hafta evime dönebileceğim.Dün doktorumuza gittik,3 lü ve 4 lü tarama için kan verdim,bebişimizin nihayet cinsiyetini görebildik veee 2.oğluşumuz geliyor.Erkek çoğunlukta sanki bu sene kime sorsam erkek bebiş geliyor.

hoşgeldin canım
aaaa güya erkek bebekte bulantı olmuyormuş diyorlar ahanda kapak olsun kız erkek farketmiyor bulantı oldumu oluyor işte

slm...kızlar nasılsınız

sevtapp tokatlimisin sen? bende tokatliyim ama almanyada yasiyorum.. neresindensin tokatin?

hoşgeldin canım
aaaa güya erkek bebekte bulantı olmuyormuş diyorlar ahanda kapak olsun kız erkek farketmiyor bulantı oldumu oluyor işte

krispi dogru söylüyosun hurafe hepsi inanmamak lazim.. isine gelen inaniyo bunlara sadece..
birde senin cetvelde neden 100gün kaldi diyor.. daha 17nci haftadasin üstelik..:1shok:

benı ekle canımmm zemuszemus 10 subat erkek 3 test yarın gırcem

anammm cinsiyetler belli oluyo herkesın artık yavaş yavaşş...hadi bakalım testelrden güsel haberlerle dönersiniz kızlarrr

kaç gündür giremedım ne var ne yok nasılsınız kızlar geçmişi de okumak çok zor bayağı ilerlemiş yaa...herkes iyidir dilerimmn

Back
X