2009 Kasm Anneleri

krispi dogru söylüyosun hurafe hepsi inanmamak lazim.. isine gelen inaniyo bunlara sadece..
birde senin cetvelde neden 100gün kaldi diyor.. daha 17nci haftadasin üstelik..:1shok:[/QUOTE]

valla bilmiyorumki ben yapmamıştım o cetveli anlamıyorum o işlerden haftam doğru ama kalan gün yanlış onuda şimdi sen söyledinde far ettim yoksa hiç farketmemiştim valla

Son düzenleme:
evet canım ikinci gebeliğim 3 yaşında bir kızım var bunun cinsiyetini nasipse salı günü öğrenecez
az kalmış heyecan doruktadır biz çok heyecanlandık hatta kesinlikle göstermiyordu da dr.umuz çok uğraştı sağolsun yoksa 3 hafta daha nasıl beklerdik bilmiyorum.Kızın ne istiyor?Benim oğlum da ağustos ta 4 olacak ve ilk öğrendiğinden beri ağlıyordu kız kardeşim olsun diye.Dün söyledik biraz düşündü tamam o zaman ne güzel top oynarız dedi kabullendi.Bu çocuklar gerçekten alem oluyor oysa tam 3 aydır erkek olursa istemem,geri götürürsünüz diye ağlıyordu.

merhaba canım.Valla ben de geçmişi pek okuyamadım pek girmediğim içinde yabancıyım.Senin ilk hamileliğin mi

ay evet az kaldı üçlü testten çok korkuyorum kızıma hamileyken riskli çıkmıştı amniyo sentez olmuştum çok stresli günlerdi tekrar o günleri yaşamak istemiyorum
kızım şimdilik istemiyor ben bebeği sevmiyorum diyor istemiyorum ama ara sıra yumuşuyo bakalım doğuma kadar alışır herhalde
oğlun kaç doğumlu yani 4 dolacak yoksa 4 den günmü alacak benim kızımda ağustosta 3 dolacak 4 den gün alacak tam 3 dolmadı yani

nesrin naber kuşum nasılsın senin kız benim ablamın kızıyla aynı yaşta ablamın kızıda 2005 ocak doğumlu 18,inde doğdu benim kızla senin kızın arasında 1.5 yaş var canım

canım inşallah hepimizin temiz çıkar da atlatırız şu test olaylarını çok stresli beklemek çünkü.Oğlum 20 ağustos 2005 doğumlu 1 yaş varmış aralarında karnın büyüdükçe kızın da kesin bayılacaktır karnını sevmeye ve tabi kardeşini istemeye

evet aralarında tam 1 yaş 1 hafta varmış kızımda ağustos13 doğumlu
inşallah sever bebeği yoksa yandım

aynen öyle bacım allah yardımcımız olsun üst katta bi tane 18 yaşında bi kız var oda aslan burcu bi görsen huyunu suyunu hiç beğenmiyorum çok gıcık oluyorum benim kızda aslan öylemi olacak acaba diyom allah korusun

nesrin naber kuşum nasılsın senin kız benim ablamın kızıyla aynı yaşta ablamın kızıda 2005 ocak doğumlu 18,inde doğdu benim kızla senin kızın arasında 1.5 yaş var canım

ay canım yeni gördüm mesajını, iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, 2 haftam daha var sonuç beklemekde zormuş be güzelim. sen nasılsın

ya şu anda çok memnunum tabi beni çok zorlayan huyları da yok değil.senin kızında muhtemelen aynıdır , girdiği ortamda asla yabancılık çekmez,hemen arkadaşlık kurar,pratiktir ,herşeyi hemen kavrar ama bişeye de taktı mı takar.Yaza girerken caprilerini ve kısa kollularını uzun bir süre giydiremedik ben kalın şeyleri giyeceğim böyle daha yakışıklıyım diye tutturmuştu.Ama olsun kesinlikle aslan burçları yönetici burçlar ve hayatta çok başarılı olurlar bu arada akrepler de yönetici burcuymuş yani hangi şirkette çok çalışkan bir yönetici var akrep mi diye bakın diye okumuştum.

ay canım yeni gördüm mesajını, iyiyim iyi olmaya çalışıyorum, 2 haftam daha var sonuç beklemekde zormuş be güzelim. sen nasılsın

ay zor olmazmı hiç insanın aklından neler neler geçiyor sonuçların temiz çıkmadan ne bir kıyafet alası geliyor nede bebekleri sevesi geliyor hemen aklına ya benimkisağlıklı olmazsa diye düşünüyor
ama bak sana söylim hiç amniyosentez sonuçları kötü çıkan olmadı canım allahın izniyle seninkilerdde temiz çıkacaktır

kız yok benim kız çok çekinir utanır gittiğimiz ortamlarda bir süre yabancılık çeker sonra açılır çok çektim bu huyundan halada çekmekteyim demekki kız aslanlarıyla erkek aslanları bir değil benimkide daha alışamadı yaz sıcaklarına hala kışmış gibi dışarı çıkarken anne şapkamı tak üşürüm ben üstümü giydir diyobişey değil kışa girince bu seferde ben üşümüyorum terlerim diycek:roflol::roflol:

gerçekten değişiyormuş demekki cinsiyete göre bunlar alem böcekler ya.Bu arada sen kaç kilo almıştın ilk hamileliğinde ? şimdi kilo aldın mı.

aynen canım çok zor haftalar geçiriyorum,canım benim inşallah sonuçlar temz çıkar

gerçekten değişiyormuş demekki cinsiyete göre bunlar alem böcekler ya.Bu arada sen kaç kilo almıştın ilk hamileliğinde ? şimdi kilo aldın mı.

canım ben ilk hamileliğimde 51 kiloyla hamile kalmıştım 64 kiloyla doğurdum toplamda 13 kilo almıştım şimdi ise sorma bacım 60 kiloyla hamile kaldım şu bulantılar nedeniyle 59 kiloya düştüm sonra toparladım şimdi yine 60 kiloyum verdiğim kiloyu aldım 1 kilo

aynen canım çok zor haftalar geçiriyorum,canım benim inşallah sonuçlar temz çıkar

allahın izniyle canım hiç bişey olmaz rabbim yüzümüzü güldürsün:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…