• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

karakızım geçmiş gerçi ama tam geçmiş olsun, dertler tasalar uzak olsun güzelim.:teselli:

hiçbirşeycikler olmayacak kuzuna da sana da. İçini rahat tut sena.s.

nesliiii karakızı değiştirrr kız yappp mavişimze de kız yaz zaten azınlıktayıssss vereliniortak

ewet ewet aynı gözler felan seninkide çok güzel hatta ben awatardaki bebeğinin resmini görünce karpostal sandım kız maşşallah seninkide çok şeker rabbim bahtlarını güzel yapsın aralarında 1 yaş war galiba benim kız 2006 ağustos doğumlu

evet canım benim kızım 2005 nisan doğumlu ismide nisan.amin canım tüm dileğim o bahtları güzel olsun.

selamlar kızlar...bugün 3 lü testimin sonucuna aldım ve korktuğum başıma geldi:1no2:risk 1/157 çıktısenağlamaağlaya ağlaya amniyosentezi kabul ettim pazartesi yapılacak...canlarım çok kötüyüm içim içimi yiyor.ben sizlere pek yetişemiyorum sizlerin 3lü testleri nasıl çıktı ve amniyosentez yaptıran varmı aranızda?

selamlar kızlar...bugün 3 lü testimin sonucuna aldım ve korktuğum başıma geldi:1no2:risk 1/157 çıktısenağlamaağlaya ağlaya amniyosentezi kabul ettim pazartesi yapılacak...canlarım çok kötüyüm içim içimi yiyor.ben sizlere pek yetişemiyorum sizlerin 3lü testleri nasıl çıktı ve amniyosentez yaptıran varmı aranızda?

selam canım benimde riskli 1/224 çıktı 3 gün önce yaptırdım amniyosentezimi korkma inşallah hayırlısıyla atlatırız bu zor dönemlerimiizi.

tatlım üzme kendini ya bak amniyosentezde çok güzel sonuçlar alcaksınnn hemde kesin ve güzel sonuççç kaydirigubbakcemile2 hep iyi düşünnn iyi şeyler olsunnn güzelim yıpratma kendini bak nerdeyse herkes 2 li ve 3 lü test yüzünden üzüldü ama sonu hep güzel olduuu alkisalkisalkis :teselli:

ben buralarda amiyosentez yaptırıpta kötü sonuç alan hiç görmedim. o yüzden içinizi rahat tutun. amıyosentezden sonra kendine biraz dikkat et yeter:teselli:

selam canım benimde riskli 1/224 çıktı 3 gün önce yaptırdım amniyosentezimi korkma inşallah hayırlısıyla atlatırız bu zor dönemlerimiizi.

inşallah güzel sonuçlar alırız canım:Saruboceq:sen amniyosentezden sonra sürekli yatıyormusun canım senin de benim gibi başka çocuğunda var sanırım çocuklar olunca yatmak pek mümkün olmuyor çünkü burda bana yardımcı olabilecek kimsem de yok...sen ne yapıyorsun?

tatlım üzme kendini ya bak amniyosentezde çok güzel sonuçlar alcaksınnn hemde kesin ve güzel sonuççç kaydirigubbakcemile2 hep iyi düşünnn iyi şeyler olsunnn güzelim yıpratma kendini bak nerdeyse herkes 2 li ve 3 lü test yüzünden üzüldü ama sonu hep güzel olduuu alkisalkisalkis :teselli:

sağol canım inşallah güzel sonuçlar alırım bende ama 3 haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum:1no2:

Hemen en kötüsünü düşünme bencede iyi olcağını düşünki öyle olsun.amniyosentezi kötü çıkan hiç duymadım.seninde eminimki öyle olucak.allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı etsin inş.

Hemen en kötüsünü düşünme bencede iyi olcağını düşünki öyle olsun.amniyosentezi kötü çıkan hiç duymadım.seninde eminimki öyle olucak.allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı etsin inş.

iyisini düşünüyorum ama tabiki kötüsüde geliyor aklıma:1no2:bende amniyosentezi kötü çıkan hiç duymadım...inşallah da duymam:Saruboceq:desteğin için çok teşekkürler canım...

inşallah güzel sonuçlar alırız canım:Saruboceq:sen amniyosentezden sonra sürekli yatıyormusun canım senin de benim gibi başka çocuğunda var sanırım çocuklar olunca yatmak pek mümkün olmuyor çünkü burda bana yardımcı olabilecek kimsem de yok...sen ne yapıyorsun?

inşallah canım yaa. ben amniyosentezden sonra 24 saat yatmaya çalıştım ama sürekli yatmadım. bende buralarda gurbetim yardımcım yok. eşim 2 gün izin aldı yanımdaydı. 24 saat sonra kalktım dün ve bugün çamaşır yıkadım işlere başladım mecburen. nazımın geçeceği kmsem yokkii, yardımcım da yok benimde Allah yardım ediyor. çok kafana takma dinlenebildiğin kadar dinlen.

inşallah canım yaa. ben amniyosentezden sonra 24 saat yatmaya çalıştım ama sürekli yatmadım. bende buralarda gurbetim yardımcım yok. eşim 2 gün izin aldı yanımdaydı. 24 saat sonra kalktım dün ve bugün çamaşır yıkadım işlere başladım mecburen. nazımın geçeceği kmsem yokkii, yardımcım da yok benimde Allah yardım ediyor. çok kafana takma dinlenebildiğin kadar dinlen.

allah korusun deyip herşeyi yapıyoruz valla tabi siz biraz daha dikkat edin allah korusun amniyosentez sonrası 10 gün çok yorulmayın diyolarmış inşallah iyi haberlerinizi duyarız.

arkadaşlar meraba
bende bugun doktora gittim
bebeğimin pipisisni gördük
bir erkek daha geliyo kızlar
bende cuma günü 3lü testim yapılacak işallah ii çıkar
belinaycım kalbini ferah tut canım işallah sonucun çok güzel gelcek
rabbim cümlesiyle bizlerede sağlıklı hayırşı evlat lar nasip eder işallah

Back
X